Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gorenje DTA 6SY2W

Termékkatalógus
Gorenje DTA 6SY2W
Páraelszívó kémény, kémény 618 m3 / h 3 teljesítményszint, 61 db zaj, kipufogógáz-visszavezető rendszer vagy AdaptTech, 2x 20W halogén világítás, szín inox
Kód:  FAV5202k1 Termékszám:  DTA6SY2W Gyártó honlapja:

Gorenje DTA 6SY2W

Gorenje DTA 6SY2W egy elegáns kémény motorháztető egy bizonyított gyártó egy kabát készült lakkozott ónozott lemez és a kémény készült teljes egészében rozsdamentes acélból készült.Tűzhely egyaránt támogatja a recirkulációs és a kipufogó, míg a legnagyobb teljesítményhez tól 572 m3 / h recirkulációs 618 m3 / h, a kémény.

Annak ellenére, hogy az ilyen nagy teljesítményű, de megtartja a zajszintet elfogadható szinten 65 db.A készülék kezelése nagyon egyszerű, ami szintén segít a mechanikus Egyszerűség gombot., Akkor azt is be lehet állítani egy három teljesítményszint.A világítás vezérlő egy külön kapcsolóval, amely vezérli a két 20 W-os halogén lámpák.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje DTA 6SY2W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DTA 6SY2W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje DTA 6SY2W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE DTA 6SY2W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE DTA 6SY2W.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ