Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gorenje ECT 680 -oraw

Termékkatalógus
Gorenje ECT 680 -oraw
Főzőlap épült, kerámia, 4 zóna Hi-Light (1 triple, 1 kétágyas), érintésre működő vezérlők, funkciók StopGo, főzés Forraljuk automatikus vezérlés, időzítő, StayWarm funkció, maradékhő kijelző, fehér
Kód:  FBV3301b2 Termékszám:  ECT680ORAW Gyártó honlapja:

Gorenje ECT 680 -oraw

Modern és hasznos technológiák betöltött kerámia főzőlap van szerelve négy Hi-Light zóna, melyek közül kettő is bővíthető. Amellett, hogy a teljesítmény is jár luxus design, lemez így értékeljük mindenki, aki mellett zavartalan működését, mint a stílus és a könnyű karbantartást. 

A második és harmadik fűtőtest

Ez az alaplap négy zónát a különböző kapacitású és átmérőjű mind a kis és a nagy edények. Az jele Hi-Light egy nagyon gyors rámpa kívánt hőmérsékletet, így meg lehet kezdeni a főzés már néhány másodperc alatt. Két főzési zóna megnyomásával aktiválható a második vagy harmadik fűtőtest. 

Ha a szakács, és ha már itt valaki gyűrűk, egyérintéses Stop & Go sör szünet, és akkor mindent elintéz. Ezután nyomja meg ugyanazt a gombot ismét, hogy aktiválja a főzés során, beleértve az összes beállítást.Funkció melegen kontraszt állandó 70 ° C-on már főtt ételt. 

modern vezérlési

Touch vezérlés meg fogja tanulni rövid idő alatt, a beállítás könnyen megközelíthető, és intuitív. Az időzítő funkció gyakran használják a főzés során lehetőség kétféle üzemmóddal. Az időzítő automatikusan kikapcsol a főzési zóna egy idő után beállított, miközben visszaszámlálás mód hasonlóan működik, csak lejárta után hangjelzés hallható. 

A maradék hő indikátor hatékonyan megakadályozza a véletlen sérülést és is fel lehet használni fűtésre nélkül a kapcsolt lemezeken.

Mint az új, nincs idő

Modern kerámia lemez felületén nem csak úgy néz ki, szép, de nagyon jól karbantartott és tisztítani. Ezért annak érdekében, hogy vizsgálja meg tökéletes minden alkalommal, akkor nem kell sok erőfeszítést. Élvezze a design, fehér és ötletesen jelölt zónákat. Egyszerűsítse a mindennapi főzés, és élvezze a kényelem szükséges a konyhában ez a modell végrehajtása.
 

Műszaki adatok:

4 hilight főzőzónák:
Bal első: Triple főzőzóna 21 / 17,5 / 12 cm, 2,3 kW
Jobb első: főzőlap 14,5 cm, 1,2 kW
Bal hátsó: A főzőzóna 14,5 cm, 1,2 kW
Jobb hátsó: Double (ovális) főzőlap 26,5 × 17 cm, 2,4 kW

Jellemzők:
Időzítő kikapcsolása
Időzítő riasztás - Countdown
Melegen (miközben a hőmérsékletet 70 ° C)
Touch Control ujja mozgatásával Touch Slider
Forraljuk vezérlés - elektromos automata első növelhető a teljesítmény a gyorsabb hő, majd csökkentse teljesítmény

biztonság:
Stop & Go funkció - felfüggesztés főzés, egygombos aktiválás
Gyermekzár
A maradék hő kijelző

Műszaki paraméterek:
Elektromos csatlakozás: 230 V
Méretek (sz x ma xm): 60 × 5,4 × 51 cm
Méretek a telepítéshez (Mé): 56 × 5 × 49 cm
Fogyasztás: 7100 W

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje ECT 680 -oraw
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE ECT 680 ORAW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje ECT 680 ORAW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje ECT 680 Orawa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje ECT 680 Orawa.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ