Shop roku Akvizice ApF HU

Gorenje IT 614 CSC

Termékkatalógus
Gorenje IT 614 CSC
Főzőlap süllyesztett, indukciós főzőzóna 4 érzékelő Touch Control funkció Superboost, PowerBoost, időzítő, maradékhő kijelző, fekete
Kód:  FBV4302b2 Termékszám:  IT614CSC Gyártó honlapja:

Gorenje IT 614 CSC

Kerámia indukciós főzőlapot hoz egy modern, hatékony és kényelmes módja a főzés. Büszkélkedhet vonzó design, fekete színű, hogy szépen díszítik minden konyhában. Kétségtelen, hogy ez az album fogják értékelni, akik szeretik a nagy teljesítményű, stílusos megjelenést és biztonságos működését. A hab a tortán, akkor könnyen karbantartható és addiktív egyszerű érintés vezérlés.

Ne pazarolja főzési idő

Ez az alaplap négy zónát a különböző kapacitású és átmérőjű mind a kis és a nagy edények. Feature nagyobb teljesítményt teljesítménynövelést lehetővé teszi a gyors főzéshez. Aktiválhatja azt egyáltalán főzési zóna egyszerre. Super kiemelés akkor növeli a teljesítményt csak egy fűtési zóna. A maradék hő indikátor hatékonyan megakadályozza a véletlen sérülést és is fel lehet használni fűtésre nélkül a kapcsolt lemezeken.

intelligens időzítő

Az időzítő funkció természetesen gyakran lehet használni a sütés során kétféle üzemmóddal. Az időzítő automatikusan kikapcsol a főzési zóna után beállított idő. Ezzel szemben a visszaszámlálás mód hasonlóan működik, csak lejárta után hangjelzés hallható.

Biztonságos és egyszerű karbantartás

Hogy annak használata teljesen biztonságos, még a gyermekes családok, a tábla jön egy gyerekzárat. Aktiválása után ez a funkció nem véletlenül használja a főzési zónákat. Modern kerámia lemez felületén nem csak úgy néz ki, szép, de nagyon jól karbantartott és tisztítani. Ezért annak érdekében, hogy vizsgálja meg tökéletes minden alkalommal, akkor nem kell sok erőfeszítést. Élvezze ízléses megjelenésű, fekete, egyszerűsíti a mindennapi főzés, és élvezze a kényelem szükséges a konyhában felső főzőlap Gorenje.

További információk:

Jellemzők:
Indukciós kerámia főzőlap
időzítő funkció
Érzékszervi (touch) kontroll
PowerBoost funkció
Superboost
AllBoost - funkciók növelik a teljesítményt főzési zónánál
lesarkítás

4 főzőzóna:
Bal első: 18,5 cm, 1,4 / 1,9 kW
Jobb első: 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Hátrahagyott: 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Jobb hátsó: 20,5 cm, 1,9 / 2,1 kW

Műszaki paraméterek:
Elektromos csatlakozás: 220-240
Méretek (szélesség x magasság x mélység): 59,5 x 5,5 x 51 cm
Méretek a telepítéshez (Sz × Ma × Mé): 56 × 5 × 48 cm
Fogyasztás: 6800 W

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje IT 614 CSC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE IT 614 CSC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje IT 614 CSC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE IT 614 CSC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE IT 614 CSC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ