Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gorenje IT 65 -oraw

Termékkatalógus
Gorenje IT 65 -oraw
Főzőlap - süllyesztett, 4 indukciós főzőzóna, PowerBoost, időzítő, maradékhő kijelző, touch, fehér
Kód:  FBV4302k2 Termékszám:  IT65ORAW Gyártó honlapja:

Gorenje IT 65 -oraw

Ez a fehér színű főzőlap első látásra elvarázsol. Hatékony eszköz a kényelmes főzéshez, amely ötvözi a modern főzési módot és az egyszerű karbantartást. Kiváló választás azok számára, akik szeretik a stílusos designt és a biztonságos működését. Az érintőképernyőn a PowerControl biztosítja a kényelmes működést.

Power Boost a még nagyobb teljesítmény érdekében

A tábla négy főzési zónát kínál különböző kapacitással és átmérővel mind a kis, mind a nagy edényekhez. A Power Boost gyorsabb főzéshez vagy több étel elkészítéséhez használható. Minden egyes főzési zónához aktiválható, alkalmas fűtésre és nagy mennyiségű étel készítésére. Az ideiglenes időtartam elteltével a kimeneti teljesítményszint csökkenése a kiválasztott fokozatra vált.

A maradékhő jelző hatékonyan megakadályozza a nemkívánatos égési sérüléseket, és a kapcsolt főzőzónák fűtésére is használható.

Intelligens időzítő

Az időzítő funkciót gyakran használják főzés közben is, kétféle üzemmódot kínál. Az elalváskapcsoló automatikusan kikapcsolja a főzőlapot az idő beállítása után. Ezzel szemben az időzítő üzemmód hasonlóan működik, csak egy hangjelzés lejárta után.

Biztonságos és egyszerű karbantartás

A gyerekek családjainak használata tökéletesen biztonságos volt, a tábla fel van szerelve szülői felügyelet mellett. A funkció aktiválása után a véletlenül nem használja a főzési zónákat.

A modern kerámia lemez felülete nemcsak szépnek tűnik, hanem nagyon jól karbantartott és tiszta is. Ezért, annak érdekében, hogy tökéletesen tökéletes legyen, nem kell sok erőfeszítést igényel. Élvezze az elegáns fekete megjelenést, egyszerűsíti mindennapi főzését, és élvezze a szükséges kényelmet és a konyhai Gorenje konyhai főzőlapot.

 

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Power boost
Gyermekzár
A maradékhő kijelző
PowerControl érintésérzékelős vezérlés
EasyClean - egyszerű karbantartás

4 főzőzóna:
Bal első: 18,5 cm, 1,4 / 2 kW
Jobb első: 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Hátrahagyott: 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Jobb hátsó: 20,5 cm 2 / 2,3 kW

Műszaki paraméterek:
Elektromos csatlakozás: 220-240 V
Méretek (Sz × Ma × Mé): 60 × 4,7 × 51,5 cm
Méretek a telepítéshez (Sz × Ma × Mé): 56 × 4,3 × 49 cm
Fogyasztás: 7100 W

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje IT 65 -oraw
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE IT 65 ORAW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje IT 65 ORAW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje IT 65 Orawa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje IT 65 Orawa.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ