Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gorenje IT612SY2B

Termékkatalógus
Gorenje IT612SY2B
Főzőlap - süllyesztett, 4 indukciós főzőzóna, a teljesítménynövelést, érintőképernyős vezérlés, időzítő, gyerekzár, maradékhő kijelző, csiszolva élek, fekete színű
Kód:  FBV4302a Termékszám:  IT612SY2B Gyártó honlapja:

Gorenje IT612SY2B

Első pillantásra ez a vonzó kerámia indukciós főzőlap, ami egyben hatékony eszköz is a kényelmes főzéshez, és amely ötvözi a modern főzési módot és az egyszerű karbantartást. Emellett mindazok számára érdekes lehet, akik szeretik a stílusos designt és a biztonságos működését. A működtetésről az érintőképernyőn található PowerControl gondoskodik.

Power Boost a még nagyobb teljesítmény érdekében

A tábla négy főzési zónát kínál különböző kapacitással és átmérővel mind a kis, mind a nagy edényekhez. A Power Boost gyorsabb főzéshez vagy több étel elkészítéséhez használható. Minden egyes főzési zónához aktiválható, alkalmas fűtésre és nagy mennyiségű étel készítésére. Az ideiglenes időtartam elteltével a kimeneti teljesítményszint csökkenése a kiválasztott fokozatra vált.

A maradékhő jelző hatékonyan megakadályozza a nemkívánatos égési sérüléseket, és a kapcsolt lemezek nélküli fűtésére is használható.

Intelligens és hasznos időzítő

Az időzítő funkciót gyakran használják főzés közben is, kétféle működési módot kínál. Az időkapcsoló automatikusan kikapcsolja a főzőlapot az idő beállítása után. Ellenkező esetben a visszaszámlálás hasonlóan működik, csak egy hangjelzés lejárta után.

Biztonságos és egyszerű karbantartás

A főzőlap gyermekzárral van felszerelve. A funkció aktiválása után véletlenül sem kapcsolhatók be a főzési zónák, vagy más funkciók.

A modern kerámia lemez felülete nemcsak szép, hanem nagyon jól karbantartható és tisztítható. Azért, hogy tökéletesen legyen, nem kell sok energiát felhasználni. Élvezd az elegáns fekete megjelenést, amely leegyszerűsíti a mindennapi főzését, és élvezd az ezzel járó kényelmet konyhai Gorenje konyhai főzőlapjával.

Műszaki adatok:

Funkciók és jellemzők:
Power boost
Gyermekzár
A maradékhő kijelző
Az érzékelő érintés vezérlés, Intelligens vezérlés
Csiszolt élek

4 főzőzóna:
Bal első: 18,5 cm, 1,4 / 2 kW
Jobb első: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Bal hátsó: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Jobb hátsó: 20,5 cm 2 / 2,3 kW

Műszaki paraméterek:
Elektromos csatlakozás: 220-240 V
Méretek (Sz × Ma × Mé): 60 × 5,6 × 51 cm
Méretek a telepítéshez (Sz × Ma × Mé): 56 × 5,2 × 49 cm
Fogyasztás: 7100 W

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje IT612SY2B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE IT612SY2B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje IT612SY2B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE IT612SY2B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE IT612SY2B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ