Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gorenje MO 23 ST

Termékkatalógus
Gorenje MO 23 ST
Mikrohullámú sütő szabadon álló, 23 literes, grill teljesítmény 1200 W, 900 W-os mikrohullámú teljesítmény, lemezjátszó 31,5 cm
Kód:  FAC2300a08 Termékszám:  498275 Gyártó honlapja:

Gorenje MO 23 ST

Szabadon álló mikrohullámú sütő Gorenje, ami jön az új kollekció Starck. Bizonyára azt feltételezzük, a modern design, amely illeszkedik szépen a konyhában. Tato mikrovlnná trouba disponuje hned několika technologiemi a užitečnými funkcemi. A nagy előnye, számos előre beállított programok, mint például AutoMenu.Csak válassza ki az adott élelmiszer, súlya és adja meg a sütő megfelelően automatikusan beállítja a megfelelő teljesítmény és a főzési időt. A választás akkor is lehetősége van a fűtés. Azt sem lehet választani a klasszikus mikrohullámú melegítést vagy egy grill. Természetesen ott is a grill, ami benne van. Nem szabad elfelejteni, hogy törölje a LED kijelző és érintőképernyős vezérlés, gyerekzár biztonsági kapcsolóval vagy halogén belső világítás.


Legfontosabb jellemzők

  • Szép és elegáns mikrohullámú rozsdamentes acélból
  • Kétféle fűtési mód
  • halogén lámpák
  • Nagy lemezjátszó átmérőjű 31,5 cm
  • elektronikus időzítő
  • 5 szintű mikrohullámú teljesítmény

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje MO 23 ST
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE MO 23 ST. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje MO 23 ST.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ