A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

GORENJE OP650W

Termékkatalógus
GORENJE OP650W
Prés - olajokhoz, 650 W, hidegen sajtolás, 49°C alatti olajhőmérséklet az ásványi anyagok és vitaminok megőrzése érdekében, forgócsigás rendszer, az olaj és hasznos maradék (cellulóz) szétválasztása, egyszerű tisztítást, rosttartály, olajtartály szűrővel, visszafordító funkció, gumilábak a nagyobb stabilitásért, állapotjelzés, túlmelegedés elleni védelem
Kód:  GOLNO243 Termékszám:  521962 Gyártó honlapja:

GORENJE OP650W

Ha szeretnél otthon saját készítésű, friss olajat préselni, akkor a GORENJE OP650W tökéletes választás a számodra! Az olajok magvakbók és diófélékből való kinyerése érdekében használd a forgócsigát, amely összetöri az alapanyagot, majd olajra és hasznos maradékra választja szét azt. A csiga rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból készült, ezáltal nagyon egyszerűen tisztán tartható. A prés 30 perces zavartalan működésre képes. Ennek érdekében mindig győződj meg róla, hogy a betöltő tartály tele van, és hogy elegendő hely áll rendelkezésre az olaj és a maradék számára. Minden másról az olajprés fog gondoskodni.  

A GORENJE OP650W olajprés legfontosabb jellemzői

  • Praktikus olajprés
  • Az olajat a forgócsiga alkalmazásával nyerheted ki a magvakból és diófélékből
  • A forgócsiga rendkívül ellenálló, rozsdamentes acélból készült
  • A GORENJE OP650W 30 perces működésre képes, megszakítás nélkül
  • Hidegen sajtoló technológia
  • A kinyert olaj megőrzi a vitaminokat és ásványi anyagokat
  • A termékhez két edény az olajnak és a rostoknak
  • A betöltő tartály 700 ml-es űrtartalommal rendelkezik
  • Funkció az elakadt magvak és diófélék eltávolításához
  • Indítás kizárólag a fedő ráhelyezését követően
  • Automatikus leállítás túlmelegedés és üres betöltő tartály esetén
  • Gumilábak a tökéletes stabilitás érdekében
  • Színkivitelezés: fehér-rozsdamentes

A hidegen sajtolás technológiája

A sajtolás során megtartott 49°C-os hőmérséklet lehetővé, hogy az olajok megőrizzék a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek magasabb hőmérsékleten megsemmisülhetnek. A GORENJE OP650W által is alkalmazott hidegen sajtoló technológia csak arra a hőmérsékletre melegíti fel az alapanyagokat, amelyen kinyerhető az olaj. A kinyert olajokat a fényre érzékeny tulajdonságuk miatt sötét edényekben, hűvös helyen ajánlott tárolni.

Kétféle edény

A GORENJE olajprés kétféle edényt tartalmaz. Az egyik a szűrt olaj számára van fenntartva, amely kiszűri az olaj szilárd anyagait, a másik pedig a hasznos maradékok tárolására szolgál. Mindkettő ellenálló, BPA mentes anyagból készült. Az alapanyagokat a maximális préselés érdekében közvetlenül a forgócsiga felett elhelyezett betöltő tartályon keresztül adagolhatod. A 700 ml-es tartály egyszerűen kivehető, és folyó víz alatt megtisztítható.

Rendkívül egyszerű és biztonságos használat

A GORENJE OP650W egy olyan funkcióval is el lett látva, amely lehetővé teszi a forgás visszafordítását annak érdekében, hogy az elakadt magvak és diófélék kiszabaduljanak. A készülék továbbá addig nem kezdi meg a működést, amíg a betöltő tartály fedele nincs pontosan a helyén. A még nagyobb biztonság érdekében az olajprés túlmelegedés vagy a betöltő tartály kiürülése esetén automatikusan megáll. A készülék alját gumilábakkal látták el, amelyek fokozott stabilitást nyújtanak és megakadályozzák a nem kívánt elmozdulást. A GORENJE OP650W tökéletes választás a különféle magvakból és diófélékből kinyerhető, friss olajok préseléséhez.

Méretek:
35 × 30 × 18 cm

Tömeg:
4,3 kg


Paraméterek

Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés Kész!
Tengely típusa
Álló Kész!
Teljesítmény
650 W Kész!
Mélység
36,5 cm Kész!
Szélesség
23,2 cm Kész!

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés Kész!

Tengelytípus

Tengely típusa
Álló Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
650 W Kész!

Méret & súly

Mélység
36,5 cm Kész!
Szélesség
23,2 cm Kész!
Magasság
46,7 cm Kész!
Tömeg
6,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje OP650W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE OP650W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE OP650W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE OP650W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ