Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gorenje lapos tepsi 50 cm

Termékkatalógus
Gorenje lapos tepsi 50 cm
4,7 6 értékelés
Tepsi - 50 cm-es szélességű tűzhelyekhez, kivéve rozsdamentes acél, méretek: 395x395 mm
Kód:  FBV4002 Termékszám:  8590371065545 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje lapos tepsi 50 cm

A Gorenje lapos tepsijét 50 cm széles Mora sütőkhöz tervezték, kivéve a rozsdamentes acélból készült modellek. A tepsi minőségi anyagokból készült és 39,5 x 39,5 cm méretű. A sima felületnek köszönhetően a tepsi nagyon könnyen karbantartható.

Egy lapos tepsi létfontosságú minden háziasszonynak, aki sütni szokott. Akár kenyeret sütsz, akár édes süteményeket, a tepsi kellemesen meglep majd könnyű karbantarthatóságával. A tepsi oldalfalai alacsonyak, ezért nem alkalmas folyékony tészta kisütésére.

Ez a tepsi sütőedények vagy formák alatt tálcaként is használható, hogy könnyebben kivehesd a sütőből a kész ételt. Tökéletesen hatékony kenyér sütéshez, megakadályozza a morzsák leszóródását a fűtőelemekre, így azok tiszták maradnak. Az egyszerű és gyors karbantartás érdekében használj sütőpapírt!

Szín:
fekete

Méretek:
395 x 395 mm

Paraméterek

Típus
Sekély Kész!

Típus

Típus
Sekély Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje lapos tepsi 50 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje Mělký plech 50cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje Plytký plech 50 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Backblech Gorenje Flachblech 50cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Backblech Gorenje Flachblech 50cm.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ