Shop roku Akvizice ApF HU

Gorenje WHT941A2XBG

Termékkatalógus
Gorenje WHT941A2XBG
Páraelszívó kémény, kémény 575 m3 / h, 4 sebesség, a teljesítménynövelést, vagy 15 cm-es kipufogó visszavezető, fém zsírszűrő, LED-es világítás
Kód:  FAV5202m Termékszám:  WHT941A2XGB Gyártó honlapja:

Gorenje WHT941A2XBG

Kémény motorháztető Gorenje WHT941A2XBG nagy segítséget a konyhában, amely teljesen szívó volt szaga, gőz és egyéb törmelékek keletkezett a főzés során. Biztosítja a kipufogógáz és a levegő recirkulációs, van egy fém zsírszűrő. Páraelszívó kiemelkedik a modern kialakítás ötvözi a rozsdamentes acél és fekete üveg. A rozsdamentes acél felület, amelyre egy speciális szűrő, nem hagy ujjlenyomatot felület még fényes és tiszta nagyon egyszerű.  

A nagy előnye a füstelszívó ernyő egy egyedülálló technológia AdaptAir, amelyen keresztül hatékonyan szívja a levegőt az egész főzés területén. A elv alapja egy egyedülálló kombinációja az alumínium szűrő, egy speciális hab és szárnyak, amelyek által megnyitott szívóerő, így csökkentve a zajt. 

A fő előnyök

  • kipufogógáz-visszavezetés és a levegő
  • kombinációja rozsdamentes acél és fekete üveg
  • fényes felület az ujjlenyomatok
  • egyedi technológia AdaptAir
  • Automatikus ventilátor
  • időzítő
  • frissítési funkcióval
  • LED-es világítás

High-end szolgáltatásokat és kényelmi

Emésztő is büszkélkedhet egy érzékelő, amely képes észlelni a szennyeződés szintje, gőzök és gázok. A feltétel szerint és a páraelszívó automatikusan beállítja a ventilátor sebességét.Neki berendezés tartalmaz egy időzítőt, amely lehetővé teszi, hogy hozzanak létre az automatikus leállítás után 10, 20 vagy 30 perc. Van egy frissítő funkció, amely akkor aktiválódik, óránként és megtisztítja a levegőt öt percig. Kényelem, a LED-es világítás kiváló megvilágítás a főzőlap és környéke, valamint az is esztétikai elem a konyhában.

További információk:

Motor típusa:
kondenzátor motor

Légtelenítő cső átmérője:
15 cm

méretek:
89,8 x 5,9 x 45,6 cm

súly:
21 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje WHT941A2XBG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHT941A2XBG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje WHT941A2XBG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE WHT941A2XBG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE WHT941A2XBG.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ