Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gótikus tőr

Termékkatalógus
Gótikus tőr
Fegyver replika - kézzel készített tőr, fémből, kiegyensúlyozott, a penge hosszúsága 30 cm, teljes hosszúsága 45 cm, bőr szíjjal betekert markolat, matt felület, nincs megfenve
Kód:  GMERCHKA9a Termékszám:  DK007

Gótikus tőr

Bemutatjuk egy gótikus tőr egyedülálló másolatát. Egy  15. századi tőr kézzel készített másolata. Ha egy harcos elveszítette a kardját, vagy úgy kellett harcolnia, hogy nem használhatta a kardját, még mindig előhúzhatta a tőrét. A tőr elsősorban a penge alakjával különbözik a késtől - a pengéje szimmetrikus és főként szúrt sebek osztogatására szolgál. A "tőr" néven ismert fegyverek a 9. századtól jelennek meg a kora középkori sírokban. A tőrt valószínűleg a jobb oldalon viselték, ahogyan azt a sírokban talált kések és tőrök elhelyezkedése jelezi. Ha kard nélkül hordták, akkor talán bal oldalon, a kard helyett. A tőrnek matt felületű kovácsoltvas pengéje van, a markolatot pedig nagyon tartós bőr szíj borítja. A penge ČSN 14260 / DIN 1.7103 (6% C, 0,5-0,85% Mn, 1,3-1,6% Si, 0,8-1,05% Cr) rugóacélból készült, és ráadásul megedzették, és ezután kemencében megeresztették. A keménység az 53-55 HRC-s tartományban mozog.

A gótikus tőr fő jellemzői

  • Egy 15. századi tőr nagyon eredeti másolata
  • A penge hossza: 30 cm
  • Teljes hosszúsága 45 cm
  • Tömeg: 1 kg
  • Nagyon tartós bőr szíjjal borított markolat
  • Szállításkor a penge nincs megfenve

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gotická dýka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gotická dýka na motívy Kingdom Come: Deliverance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gothic dagger on Kingdom Come: Befreiung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gothic dagger on Kingdom Come: Befreiung.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ