A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Wüsthof GOURMET szett

Termékkatalógus
Wüsthof GOURMET szett
5 1 értékelés
- 4691/18 kínai szakácskés: penge hossza 18 cm, kiváló minőségű rozsdamentes acélból, csiszolt él a rendkívüli élesség érdekében, átdolgozott markolat, kényelmes és biztonságos használat, a kínai szakácskések alkalmasak növények és zöldségek szeletelésére és aprítására, hús, káposzta, zöldség, növények és gyümölcsök szeletelésére, vágókés alakkal rendelkezik, de nem alkalmas csontok szeletelésére, 4347 élező - kétfokú késélező: első fok (karbid) durva élezés tompa élek élesítésére/ második fok (kerámia) alkalmas finom élezésre az első fokot követően, illetve rendszeres élezésre - borotvaéles élekkel szolgál, fogazott és rovátkolt élekkel is használható (kizárólag a kerámia, finom fok), puha markolat, biztonságos és egyszerű használat
Kód:  WUST004 Termékszám:  9282

Wüsthof GOURMET szett

Európában egyedülálló műhelyekből származó Gourmet Wüsthof német kések, amelyek a leghíresebb szakácsok által is megbecsültek. A készlet tartalmaz egy kínai szakács kést és egy kétfokozatú élezőt. Megjelenésében illeszkedik a modern konyhához, vagy egy profi szakácshoz aki a kulináris művészetek szerelmese.

Legfontosabb jellemzők

  • Kivételes élesség
  • Rozsdamentes acél
  • Minőségű anyagból
  • Tökéletes egyensúly

Gourmet kínai szakács kés

A penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amelynek hossza 18 cm, és a penge csiszolva lett a jobb élességért. A kés a tökéletes egyensúlyt biztosít. A háromszorosan-szegecselt nyélben lévő ergonómikus penge biztonságos és kényelmes. A kínai kés alakja egy bárdhoz hasonlít, de csontok vágására, darabolására nem alkalmas, mert úgy tervezték, hogy ételeket lehessen vele feldarabolni vékony szeletekre.

A kétlépcsős élező

Az élező nagyon tartós és erős műanyagból készült. A használata biztonságos és nagyon egyszerű, csupán néhány egyszerű lépés, és kése ismét tökéletesen éles lesz. Az első szakaszban a hegyező durva csiszolást végez, nem okoz problémát a tompa pengék élezések. A második szakaszban finom, szabályos élezést végez ez a lépés fogazott pengéken is használható. Letörölheti nedves ruhával vagy puha kefével, majd törölje szárazra. Öblítse le folyó vízzel.

Paraméterek

Darabszám a készletben
2 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
2 db Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wüsthof GOURMET szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF GOURMET Sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wüsthof GOURMET Súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wüsthof GOURMET Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wüsthof GOURMET Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ