Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gőztisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítményfelvétel
900 W
2480 W
-
Tartály térfogata
0,2 l
350 l
-
Funkciók
Gyermekzár
(14)
Felszívás
(15)
Biztonsági szelep
(20)
Kontroll lámpa
(16)
Kivehető víztartály
(15)
Szűrés

Ha olyan segédeszközt keresel, amely még a nagyon makacs foltokat is el tudja távolítani, beleértve a különböző baktériumokat is, akkor egy gőztisztító gép számodra egyértelműen megfelelő választás. A gőztisztító a gőz elvén működik, amely feloldja az összes szennyeződést, így tökéletes tisztaságot képes elérni. Hol mindenhol alkalmazható tehát a gőztisztító, és milyen paramétereket kell figyelembe venni a kiválasztásakor? Ebben adunk most Neked tanácsot.

Tovább

Mi az a gőztisztító, hogyan működik és milyen előnyei vannak?

A gőztisztító egy olyan készülék, amely gőz segítségével távolítja el a makacs és beszáradt foltokat, zsírokat, mikrobákat és az allergéneket egyaránt. A gőztisztító gép tartalmaz egy víztartályt, amelyben a víz bekapcsoláskor felmelegszik, így túlnyomás keletkezik – csak meg kell nyomni a gőztisztító felületén található gombot, és máris egy fúvókán keresztül körülbelül 100 °C-os gőz távozik. Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak tehát a gőztisztító gépeknek?

  • Nagyon könnyen kezelhetők.
  • Az egész háztartásban használhatóak.
  • Egyaránt alkalmasak asztmások és allergiások számára is.
  • Nem kavarják fel a port az egész lakásban.
  • Nem tartalmaznak semmilyen vegyi anyagot.
  • Környezetbarát segédeszközök.
  • A forró gőzzel leforrázhatod magadat.
  • A sütő vagy a tűzhely takarítása egy gőztisztító gép segítségével elég nehéz feladat.
  • A tisztítás után foltok maradhatnak.

7 hely, ahol a gőztisztító gép használható – a csempe, az ülőgarnitúrák és a fugák ragyogóan tiszták lesznek

Kíváncsi vagy, hogy a gőztisztító gépeket hol mindenhol használhatod? A csempék, ülések és még a fugák is ideális helyek, ahol gőz segítségével távolíthatod el a szennyeződéseket. Így a gőztisztító gyakorlatilag az egész lakásban bátran használható, még ott is, ahol eddig más tisztítási módszerek kudarcot vallottak. Mire alkalmas egy gőztisztító a leginkább?

  1. A gőzös padlótisztítók nagyszerű segédeszközök a tökéletesen tiszta környezet elérésében. Az úszó padló, a csempe, a járólap és még a linóleum sem állíthatja meg a gőztisztító erejét. A padlóra alkalmas gőztisztító azonban nem alkalmas a viaszolt és az olajozott faburkolatokra.
  2. A szőnyegekre alkalmas gőztisztító még a nagyon mély szennyeződéseket is képes eltávolítani. A gőztisztító a szőnyegek mellett matracokhoz vagy kárpitokhoz is egyaránt alkalmas. A szőnyegtisztítás gőztisztító segítségével úgy működik, hogy a gőz behatol a szálakba, ahol feloldja a szennyeződéseket.
  3. A kanapékhoz való gőztisztító alkalmas fotelek, kárpitozott székek vagy ágyak tisztítására egyaránt. A gőztisztító gép a textíliákat folt- és kellemetlen szagoktól mentessé varázsolja. A kanapék gőztisztítása valóban gyors és nagyon hatékony.
  4. Használj fugákra alkalmas gőztisztítót minden résre, repedésre, fugára és egyéb olyan helyre, ahová hagyományos tisztítószerrel nem tudsz bejutni. A gőztisztító használható például arra is, hogy kiiktasd a burkolókövek közötti füvet.
  5. A gőzölős ablaktisztító az ablakkereteket, redőnyöket, függönyöket és tükröket is képes tisztává varázsolni vegyszerek használata nélkül. Az ablakokra alkalmas gőztisztító gőzzel oldja fel a szennyeződéseket, ezáltal a penésszel is könnyedén megbirkózik.
  6. A fürdőszobai/konyhai gőztisztító tökéletesen megtisztítja az összes csempét, WC-t, vízkövet, szifonokat, szemetes kosarakat és minden egyéb konyhai berendezést is, beleértve a mosogatót és a páraelszívót egyaránt.
  7. A bútorokhoz készült gőztisztító nemcsak a szennyeződéseket, hanem a port is képes eltávolítani, például a szobanövényekről vagy a csillárokról. Továbbá a gőztisztító alkalmas ketrecek, ágyak/fekhelyek vagy akváriumok alapos tisztítására is.

A tisztaság szerelmesei minden bizonnyal értékelni fogják az autók vagy kerékpárok takarítását egy gőztisztító segítségével

Sokat vezetsz, és szereted tökéletesen tisztán tartani a járművedet? Akkor biztosan örülni fogsz az autód takarításának egy gőztisztító segítségével. A gőztisztító használatával könnyedén megszabadulhatsz a szennyeződésektől a belső és a külső részen egyaránt, és ráadásul még a keréktárcsákat is megtisztíthatod a gőztisztító segítségével. A motorháztető alatti exkluzív tisztaság érdekében is bátran használható a gőztisztító gép.

i

A gőztisztító gép még a kerékpárok vagy a fűnyírók szennyeződéseinek eltávolítására is alkalmas.

Bár egy gőztisztító felhasználási területei igazán széles skálán mozognak, nem minden anyaghoz és felülethez alkalmasak

Bár a gőztisztító gép valóban egy nagyon hatékony segédeszköznek minősül, ennek ellenére nem minden felületre és anyagra alkalmas. Ezek különösen azok az anyagok, amelyek érzékenyek a magas hőmérsékletre vagy a nedvességre.

  • valódi és szintetikus bőr
  • bármiféle elektronika
  • tapéták, festékek, papírok
  • olajjal vagy viasszal bevont bútorok
  • műanyagok, selyem, gyapjú

Mi mindenre használható ezen kívül egy gőztisztító? A különböző tárgyak gőzzel történő fertőtlenítése nem jelent számára problémát. A gőztisztító gép kiváló segítő például a vasalás során vagy a szövetek és ruhák tisztításakor is.

Mire szeretnéd elsősorban használni a gőztisztító gépet? Ennek megfelelően válaszd ki a számodra legalkalmasabb típust

Mielőtt választasz, koncentrálj arra, hogy mire is szeretnéd elsősorban használni a gőztisztító készüléket. Egyes típusok inkább alkalmasak például autók tisztítására, míg más gőztisztító gépek bármilyen felülettel könnyedén megbirkóznak.

  • A kézi gőztisztító gépek kisebb méretűek, ezért nagyon könnyen kezelhetők, de nem tartoznak a legerősebbek közé. Elsősorban alkalmasak autók, konyhák, fürdőszobák és fugák tisztítására.
  • A mobil gőztisztító gépek úgy néznek ki, mint a klasszikus porszívók. A multifunkciós gőztisztító pedig attól különlegesebb, hogy különböző fogantyú rögzíthető hozzá. Teljesítményüknek köszönhetően nagyobb területek, ülőgarnitúrák és szőnyegek tisztítására is egyaránt alkalmasak.
  • A gőzölős porszívók lehetnek klasszikus vagy akár rúdporszívók. A gőztisztító funkció hatékonyan porszívózza a szennyeződéseket a megfelelő tartályba, amelyet ezután elég csak kiönteni. Alkalmasak padlók, szőnyegek, kanapék és nagyobb területek gőzzel való tisztítására is.
  • A gőzfelmosók ugyanolyanok, mint a rúdporszívók. Bár nem rendelkeznek nagy teljesítménnyel és nem is porszívózhatunk velük, viszont ennek a fajta gőztisztító gépeknek a legnagyobb előnyük az összes kemény padló kiváló tisztítása.

Ha egy professzionális gőztisztító után kutatsz, akkor a nagynyomású gőztisztító a legkézenfekvőbb választás számodra

Ha egy igazán jó minőségű professzionális gőztisztító után keresgélsz, a nagynyomású gőztisztító több okból is nyilvánvaló választás lehet számodra. Ez egy technikailag kifinomult segédeszköz, amely kényelmes, sokoldalú és mindenekelőtt rendkívül hatékony. A nagy nyomás maximális szennyeződéseltávolítást és gyorsabb kezelhetőséget biztosít.

Kézi gőztisztító
Kézi gőztisztító

Mobil (padló) gőztisztító
Mobil (padló) gőztisztító

Gőztisztító porszívó
Gőztisztító - porszívó

Gőztisztító - felmosó
Gőztisztító - felmosó

A gőztisztító gépek rendelkezhetnek egy vagy két kamrával – melyik a kényelmesebb?

A gőztisztító gépek egy vagy két kamrával rendelkeznek – mindkét gőztisztító modellnek természetesen megvannak a maga előnyei és hátrányai.

  • Az egykamrás rendszer azt jelenti, hogy csak egy víztartály melegíti a vizet – ha ez kiürült, várnod kell néhány percet, mielőtt újra feltöltheted. Költséghatékony megoldás, viszont körülbelül 15 percig működik.
  • A kétkamrás rendszer két tartályból áll – amikor az egyikből kifogy a víz, a másik tartályból szivattyú segítségével vizet lehet pótolni. Ezért működés közben is feltölthető, ezáltal a gőztisztító gép üzemideje semmilyen módon nem korlátozott.

Mi az az 5 további paraméter, amelyet fontos nézni egy gőztisztító gép esetében?

A fentieken kívül egy gőztisztító gépnek további paramétereknek is meg kell felelniük, amelyek szintén fontosak a kiválasztási folyamat során.

  1. A tartály térfogata és a működési idő is fontos paraméterek egy gőztisztító gép esetében. A tartály térfogata modelltől függően 0,2 és 1,5 liter között mozog. A működési idő pedig 5 és 20 perc között van.
  2. A víztartály anyaga befolyásolja azt, hogy csapvizet vagy desztillált vizet önthetünk a gőztisztító belsejébe. Választhatsz alumínium és rozsdamentes acél között – ez utóbbi tartósabb, önmagát vízkőmentesíti és így alkalmas csapvízhez is.
  3. A gőztisztító nyomása bar-ban van megadva – minél magasabb ez az érték, annál gyorsabb a munka, mivel nem kell megvárni, amíg a víz felmelegszik. A maximális gőznyomás a választott gőztisztító géptől függően 3–6 bar között mozog.
  4. A vízmelegítési idő 4 és 6 perc között változik, attól függően, hogy melyik modellt választod. A gyorsabb melegítési idő hatékonyabbá, gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a gőztisztító gép használatát.
  5. Az energiafogyasztás watt-ban van megadva. Ügyelj arra, hogy a fogyasztás a nyomás növekedésével együtt növekedik. A választott gőztisztító modelltől függően a fogyasztás 1000 és 2250 watt között mozog.

i

Ha széles kínálatunkból még mindig nem tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb segédeszközt, nézd meg a legkeresettebb gőztisztító gép felhozatalunkat.

Egy gőztisztító számos más funkcióval is büszkélkedhet, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást

Bár a gőztisztító gép egy igazán egyszerű készülék, kiegészítő funkcióinak köszönhetően azonban mégis nélkülözhetetlen segítőddé válik.

  • A gőznyomás-szabályozás nagyszerű funkciója a gőztisztító készüléknek, mivel a különböző felületek tisztításához különböző nyomásra és gőzmennyiségre van szükség. A könnyű kezelhetőség érdekében fontos, hogy a vezérlés közvetlenül a gőztisztító fogantyúján legyen.
  • Az elszívási lehetőség biztosítja a felesleges nedvesség és a szennyeződések eltávolítását. Sajnos emiatt a gőztisztító súlya is megnövekszik és így nehezebben is kezelhető. Egy másik hátránya a nehézkes karbantartás.
  • A vízkőmentesítő rendszer a csapvízzel is könnyedén megbirkózik, mindezt speciális pálcikák vagy patronok segítségével végzi. Ha a gőztisztító nem rendelkezik ilyen rendszerrel, akkor az időről időre karbantartásra szorul.
  • Az ellenőrző fények jelzik például, hogy a maximális fűtőteljesítményen használod a gőztisztító gépet, hogy van-e elegendő víz a tartályban, vagy hogy a gőz készen áll-e a használatra.
  • A biztonsági szelepek a nyomástartó edény részét képezik. Megakadályozzák, hogy kinyisd a gőztisztító gépen található tartályt, amíg a nyomás el nem éri a biztonságos értékeket. Ezzel megakadályozható a kellemetlen leforrázás.
  • A gyermekbiztosíték főként akkor alkalmas, ha kisgyermekeid hozzá férhetnek a gőztisztító géphez. Ez a biztosíték ugyanis megakadályozza a nem kívánt gőz kiáramlását, így elkerülhetők az égési sérülések vagy egyéb veszélyek.

Gőztisztító tartozékok

A gőztisztító kiegészítők legfőképp a gép higiéniai követelményeinek fenntartásához fontosak. A gőztisztító kiegészítők tartalmaznak tartalék szűrőket, keféket és felmosórongyokat, amelyeket újakra lehet cserélni, ha bekoszolódtak. A felület tisztasága így mindig tökéletes lesz.

Szeretnél pénzt megtakarítani, de érdekelne egy gőztisztító? Outlet részlegünk kedvezőbb áron kínál különféle gőztisztító termékeket. Ha pedig érdekel a vásárlóink véleménye, nézd meg, mit mondanak a gőztisztító gépekről szóló vélemények.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sencor SSC 3001YL Szállításra kész 2 db
Gőztisztító - teljesítmény: 1000 W, a tartály űrtartalma: 0,35 l, gőznyomás: 3 bar, felszívás, alacsony vízszint jelzés
9 990 Ft

2.
Siguro ST-D400W Eider Szállításra kész > 5 db
Gőztisztító - teljesítmény 1000 W, 350 ml-es tartály max. 250 ml és min. 50 ml vízhez, gőznyomás 3,0 bar, gőzkibocsátás 30 g/perc, ergonomikus fogantyú, gyermekvédelem, be/ki és használatra kész jelzőfények, tölcsér, mérőpohár kiöntővel, mikroszálas kendő és 9 tartozék, kábel hossza 3 m, méretek 23,5 × 13 × 30 cm, tömege: 1382 g, 3 év garancia.
17 990 Ft

3.
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó 2 az 1-ben porszívó gőzmoppal, teljesítmény 1500 W, ciklon technológia, DUAL CLEAN and STEAM szívófej egyidejű porszívózáshoz és gőztisztításhoz, kivehető víztartály 0,47 l térfogattal, 0,4 l térfogatú portartály, bemelegedési idő 30 másodperc, zajszint 82 dB (A), eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9% -át vegyi tisztítószerek használata nélkül, por- és szageltávolítás, minden típusú padlóhoz, beleértve a padlószőnyeget is, tartalmazza az Ultra Glider szőnyegfelszerelést, 4x felmosórongyot, 3x vízkőmentesítő patront, 20x illóolaj diffúzor tablettát, 15 év javítási garancia
84 690 Ft

Még több
60 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,0 48×
Siguro ST-D400W Eider
Gőztisztító - teljesítmény 1000 W, 350 ml-es tartály max. 250 ml és min. 50 ml vízhez, gőznyomás 3,0 bar, gőzkibocsátás 30 g/perc, ergonomikus fogantyú, gyermekvédelem, be/ki és használatra kész jelzőfények, tölcsér, mérőpohár kiöntővel, mikroszálas kendő és 9 tartozék, kábel hossza 3 m, méretek 23,5 × 13 × 30 cm, tömege: 1382 g, 3 év garancia.
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_ST_D400W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 55×
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution
Álló porszívó 2 az 1-ben porszívó gőzmoppal, teljesítmény 1500 W, ciklon technológia, DUAL CLEAN and STEAM szívófej egyidejű porszívózáshoz és gőztisztításhoz, kivehető víztartály 0,47 l térfogattal, 0,4 l térfogatú portartály, bemelegedési idő 30 másodperc, zajszint 82 dB (A), eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9% -át vegyi tisztítószerek használata nélkül, por- és szageltávolítás, minden típusú padlóhoz, beleértve a padlószőnyeget is, tartalmazza az Ultra Glider szőnyegfelszerelést, 4x felmosórongyot, 3x vízkőmentesítő patront, 20x illóolaj diffúzor tablettát, 15 év javítási garancia
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV408
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Polti VAPORETTO 3 CLEAN BLUE
Gőztisztító - teljesítmény: 1800 W, a tartály űrtartalma: 0,5 l, felszívás, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
141 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: POLPC716
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO - Többfunkciós porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gőz, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, HEPA szűrő, vízszűrő és mosható szűrő, fehér kivitel
358 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1082b
4,2 73×
Sencor SSC 3001YL
Gőztisztító - teljesítmény: 1000 W, a tartály űrtartalma: 0,35 l, gőznyomás: 3 bar, felszívás, alacsony vízszint jelzés
9 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV2801a
4,4 47×
ETA Aquasim PRO 1265 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,22 l, gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPC342
4,4 52×
Ariete 4164
Gőzölős felmosó - padlómosás, felhasználási terület: kemény padló és ablaktisztítás, gőz-hőmérséklet: 130 °C, a víztartály kapacitása: 0,35 l, súlya: 1,9 kg,
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIPC007
4,3 27×
Concept CP1010
Gőztisztító - teljesítmény: 1200 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,4 l, gőznyomás: 3 bar, kontroll lámpa
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCP101
4,0 48×
Siguro ST-D400W Eider
Gőztisztító - teljesítmény 1000 W, 350 ml-es tartály max. 250 ml és min. 50 ml vízhez, gőznyomás 3,0 bar, gőzkibocsátás 30 g/perc, ergonomikus fogantyú, gyermekvédelem, be/ki és használatra kész jelzőfények, tölcsér, mérőpohár kiöntővel, mikroszálas kendő és 9 tartozék, kábel hossza 3 m, méretek 23,5 × 13 × 30 cm, tömege: 1382 g, 3 év garancia.
17 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_ST_D400W
4,0
KÄRCHER SC 3 EasyFix *EU
Gőztisztító - teljesítmény: 1900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 1 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, állítható gőzkimenet
70 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARprc39
4,9
Polti VAPORETTO SV450 DOUBLE
Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló, szőnyeg és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: 0,3 l, súlya: 2,4 kg, egyéb funkciók: eltvolítható víztartály és gőz készenlét jelzés
49 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: POLVA450
4,3 86×
Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Álló porszívó - 1700W teljesítménnyel, 2 az 1-ben gőztisztító, ECO és MAX mód, ciklon technológia, DUAL CLEAN & STEAM szívófej, 0,4 l-es levehető víztartály, 0,5 l-es portartály, 30 perces működési idő, gőzfelmelegítés 30 mp alatt, 84dB (A) zajszint, eltávolítja a baktériumok és kórokozók akár 99,9%-át vegyszerek használata nélkül, szűrő-vízkőmentesítő kazetta, mopcsere hozzáérés nélkül, minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is, 15 év javíthatósági garancia
118 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWSV988
3,3
ETA Azurit 2267 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,4 l, gőznyomás: 0,8 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAPC694
4,1 20×
Bissell Steam Shot Titanium 2635J
Gőztisztító - teljesítmény: 1050 W, a tartály űrtartalma: 0,36 l, gőznyomás: 4,5 bar
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIS110bb
KÄRCHER SC 4 EasyFix *EU
Gőztisztító - teljesítmény: 2000 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,8 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, kivehető víztartály
92 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARprc18
Polti Sani System BUSINESS Professzionális gőzfertőtlenítő helyiségek és felületek fertőtlenítéséhez - Gőztisztító Ingyenes
szállítás boltjainkba
Polti Sani System BUSINESS Professzionális gőzfertőtlenítő helyiségek és felületek fertőtlenítéséhez
Gőztisztító - teljesítmény: 2250 W, a tartály űrtartalma: 2 l, gőznyomás: 4 bar, gőzáramlás: 110 g/perc, biztonsági szelep, kontroll lámpa, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
366 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: POLPC778
Polti UNICO MCV85 TOTAL CLEAN&TURBO - Többfunkciós porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
Polti UNICO MCV85 TOTAL CLEAN&TURBO
Többfunkciós porszívó - alkalmas kárpit tisztítására, tisztítás módja felszívás, törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás, gőz, gyűjtőtartály űrtartalma 0,8 l, HEPA szűrő és mosható szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, teleszkópos cső, portartály a csomag része, vezetékes, fehér kivitel
358 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1082
KÄRCHER SC 1 EasyFix *EU
Gőztisztító - teljesítmény: 1200 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,2 l, gőznyomás: 3 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, kontroll lámpa
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARprc33
2,8 40×
TESLA PowerStar GT400
Álló porszívó - 3 az 1-ben: porszívó / gőzölős felmosó / porszívó és gőzölős felmosó, 1600 W teljesítményfelvétel, ciklon technológia, kivehető víztartály, "gőz használatra kész" jelző, érintéses vezérlőpanel, nincs szükség tisztító- és vegyszerekre, elpusztítja a kórokozók és baktériumok 99,9%-át, tápkábel hossza: 8 m
63 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESPM079
Polti MOPPY RED gőzölős felmosó, piros
Gőzölős felmosó - padlómosás, felhasználási terület: kemény padló, a víztartály kapacitása: 0,7 l, súlya: 2,8 kg,
47 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: POLMO222
4,7 55×
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution
Álló porszívó 2 az 1-ben porszívó gőzmoppal, teljesítmény 1500 W, ciklon technológia, DUAL CLEAN and STEAM szívófej egyidejű porszívózáshoz és gőztisztításhoz, kivehető víztartály 0,47 l térfogattal, 0,4 l térfogatú portartály, bemelegedési idő 30 másodperc, zajszint 82 dB (A), eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9% -át vegyi tisztítószerek használata nélkül, por- és szageltávolítás, minden típusú padlóhoz, beleértve a padlószőnyeget is, tartalmazza az Ultra Glider szőnyegfelszerelést, 4x felmosórongyot, 3x vízkőmentesítő patront, 20x illóolaj diffúzor tablettát, 15 év javítási garancia
67 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROWTV408
4,7 55×
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution
Álló porszívó 2 az 1-ben porszívó gőzmoppal, teljesítmény 1500 W, ciklon technológia, DUAL CLEAN and STEAM szívófej egyidejű porszívózáshoz és gőztisztításhoz, kivehető víztartály 0,47 l térfogattal, 0,4 l térfogatú portartály, bemelegedési idő 30 másodperc, zajszint 82 dB (A), eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9% -át vegyi tisztítószerek használata nélkül, por- és szageltávolítás, minden típusú padlóhoz, beleértve a padlószőnyeget is, tartalmazza az Ultra Glider szőnyegfelszerelést, 4x felmosórongyot, 3x vízkőmentesítő patront, 20x illóolaj diffúzor tablettát, 15 év javítási garancia
80 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROWTV408
5,0
Bissell CrossWave® HydroSteam™ Pet Pro 3528N
Álló porszívó - felmosóval, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, mosható szűrő, 1100 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,82 l, kábel hossza 7,5 m, tömege 5,67 kg, szürke kivitel
176 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BISStvs28
5,0
Bissell CrossWave® HydroSteam™ Pet Pro 3528N
Álló porszívó - felmosóval, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, mosható szűrő, 1100 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,82 l, kábel hossza 7,5 m, tömege 5,67 kg, szürke kivitel
198 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BISStvs28

Gőztisztítók

KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.

Gőztisztítók

A Gőztisztítók kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőztisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőztisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőztisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőztisztítók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ