Rapture Shop roku

GP B631 univerzális akkumulátortöltő

Termékkatalógus
GP B631 univerzális akkumulátortöltő
Elem töltő - NiMH típusú, AA ceruza elem, AAA ceruza elem, c bébi elem, d góliát elem és 9 V elem töltésére alkalmas, 550 mA töltőáram rekeszenként, feltöltésjelző,
Kód:  HM011o5a7 Termékszám:  1604863100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP B631 univerzális akkumulátortöltő

Töltsd fel tölthető elemeidet úgy, hogy pénzt és időt takarítasz meg

Ismered azt az érzést, amikor lemerült az elem az egyik készülékedben, és gyorsan újat kéne venned? Ezt az érzést mindenki átélte már és most van egy egyszerű megoldásunk számodra. A GP B631 akkumulátortöltővel nemcsak időt takarítasz meg, hanem pénzt is, hiszen nem kell újra és újra drága, egyszer használatos elemeket vásárolnod. A töltő egyszerre akár 6 elemet is képes tölteni, és egyszerre többféle elemtípust is képes kezelni. A készülék AA, AAA, kis monocellás (C), nagymonocellás (D) és 9 voltos (9 V) elemekhez készült. A töltő használata nagyon praktikus, melynek köszönhetően biztonságos, gyors és gondtalan töltést tesz lehetővé. Elsőre lenyűgöz majd modern kinézete, könnyű súlya és kompakt mérete. A megjelenést finoman egészíti ki a műanyag borítás, amely megvédi a töltőt a szennyeződésektől. A töltés igen kényelmes folyamat a csomagban található mikro USB-kábelnek köszönhetően. A készülékkel bárhol töltheted elemeidet.

A GP B631 akkumulátortöltő legfontosabb jellemzői

  • A töltő egyszerre akár 6 elemet is képes feltölteni 
  • Ceruza (AA), mikro (AAA), kis monocellás (C), nagy monocellás (D) és kilencvoltos (9V) elemekhez
  • NiMH elemek töltésére is alkalmas
  • A GP B631 töltő túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva
  • Rövidzárlat elleni védelem
  • LED-es töltöttség állapotjelzés
  • Az elemtöltő maximum 550 mA-es árammal tölt
  • Kompakt méret és nagyon könnyű súly
  • Ideális utazáshoz
  • Hibás elemek felismerése
  • Töltési idő: 9 V 200 mAh: 6-12 óra, AA 2 700 mAh: 8:00 óra, AAA 1 000 mAh: 4 óra, C 3 500 mAh: 8 óra, D 4 500 mAh: 10 óra
  • .

GP B631 töltő egyszerre akár 6 elemet is képes feltölteni

GP B631 töltő megfelelő helyet biztosít egyszerre akár 6 elem töltéséhez. Mindemellett 5 típusú elemet - AAA, AA, C, D és 9V - tud tölteni. Ezáltal kiválóan alkalmas füstérzékelők, zseblámpák, konvektorok, rádiók és sok, másfajta készülékbe való elemek töltésére. A GP B631 töltőt kifejezetten NiMH elemek töltésére használják, e kategóriában csúcsteljesítményt nyújt. 

A biztonság az első

Minden töltőnek képesnek kell lennie rá, hogy biztonságosan töltse fel a belehelyezett akkumulátorokat, elemeket. Ezért ez a GP elemtöltő modell számos védelmi funkcióval van felszerelve. A GP B631 akkumulátortöltő többek közt még rövidzárlat elleni védelemmel is rendelkezik. Biztonsági funkciói között szerepel a hibás akkumulátor felismerése is, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a lemerült elemed töltése közben baleset történik. A töltő túlmelegedés ellen is védett. A töltést automatikusan kezdi meg, majd feltöltődéskor automatikusan leáll a folyamat. A LED-jelzésnek köszönhetően mindig biztos képet kapunk az elemek töltöttségi állapotáról. 

A GP B631 töltőt bárhová magaddal viheted

A GP B631 töltőt bárhová magával viheted, mivel kompakt méretű, könnyű, és a termékhez mellékelt micro USB-kábellel is tölthető. Akár laptopról is kényelmesen használható. Ha tehát nyaralni vagy üzleti útra mész, ne felejtsd el betenni a GP B631 töltőt is!

A műanyag töltőfedél védi a behelyezett elemeket

A töltőt egy praktikus műanyag borítás egészíti ki, amely nemcsak elegáns, hanem maximális biztonságot is nyújt töltés közben. A fedél megvédi az elemeket a szennyeződésektől. A GP B631 töltőt tehát nagyon kényelmesen elhelyezheted a bőröndödben vagy táskádban anélkül, hogy aggódnod kéne, hogy az eszköz koszos lesz. 

Egy elegáns, könnyű és praktikus akkumulátortöltő

Első pillantásra nem is gondolnád, hogy ez egy akkumulátortöltő. Ez is egy nagyon lényeges szempont! A GP B631 nagyon elegáns és időtálló megjelenésű. Nagyon könnyű is, így tényleg bárhová magaddal viheted! Kompakt méretei, melyek mindössze 9 × 15,5 × 5,25 cm, az egyik legkisebbé teszik a piacon, ugyanakkor ez semmivel sem rontja funkcionalitását.


Paraméterek

Szélesség
15,5 cm Kész!
Magasság
5,25 cm Kész!
Mélység
9 cm Kész!
Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem, C bébi elem, D góliát elem, 9 V elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Méret & súly

Szélesség
15,5 cm Kész!
Magasság
5,25 cm Kész!
Mélység
9 cm Kész!

Rendeltetés

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem, C bébi elem, D góliát elem, 9 V elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Maximális töltőáram
550 mA Kész!
Töltési idő
12 óra Kész!
Vedelem
Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése Kész!
Funkciók
Feltöltésjelző Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátor nélkül Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP B631 univerzális akkumulátortöltő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Univerzální nabíječka baterií GP B631. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Univerzálna nabíjačka batérií GP B631. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Universal-Ladegerät GP B631. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Universal-Ladegerät GP B631.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ