A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

GP CR2032 lítium gombelem, 4 db + biztonsági matrica

Termékkatalógus
GP CR2032 lítium gombelem, 4 db + biztonsági matrica
4,9 30 értékelés
Gombelem - kapacitása 240 mAh, feszültsége 3 V, 4 db a csomagolásban
Kód:  HM0GPa13 Termékszám:  1042203218 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP CR2032 lítium gombelem, 4 db + biztonsági matrica

Modern elemek hosszú élettartammal

Mindenki rendelkezik otthonában gombelemmel. A megbízható működéshez a legjobb emelet szükséges választani, hogy megbízhass az általa működtetett eszközökben. A GP CR2023 lítium gombelem a riasztórendszerekben, érzékelőkben vagy hordozható elektronikában használható, továbbá megkönnyíti a mindennapi életet a távirányítókban- (autó, garázskapuvagy elektromos redőny), elektromos ajtózárakban stb. történő használat során is. A GP elem kiváló teljesítménnyel rendelkezik, kétszeres feszültséggel (3 V), miközben extrém körülmények között is helytáll (-20 °C-tól 60 °C-ig). A 4 darab gombelemet speciális, gyermekbiztonsági zárral ellátott csomagolásban szállítjuk.



GP  CR2032 Lítium gombelem

Kétszintű védelem a gyermekek biztonságáért

A CR2032 gombelemek természetüknél fogva olyan elemek, amelyekhez különösen a kisgyermekek vonzódnak. A GP lítium gombelemek a biztonság kedvéért kétszintű gyermekbiztonsági zárral rendelkeznek.

GP  CR2032 Lítium gombelem

GP CR2032 innovatív csomagolással

A kicsi, óvatlan gyermekkezeknek nincs esélyük a speciálisan kialakított GP elemekkel szemben, hiszen úgy tervezték csomagolásukat, hogy az elemek kinyitásához ollóra legyen szükség.

GP  CR2032 Lítium gombelem

Gombelem biztonsági matricával

A GP elemek praktikus biztonsági matricákkal is rendelkeznek, hogy megelőzzék a baleseteket, amikor az akkumulátorokat kiveszik a csomagolásból. A matricával könnyen és erősen rögzítheted a GP CR2032 elemet az általad használt eszközben, így a gyerekek nem tudják eltávolítani az elemeket.

GP  CR2032 Lítium gombelem

Az elemek akár 10 évig is megőrzik az energiát

A GP CR2032 gombelemeket úgy tervezték, hogy maximális elégedettséget, tartósságot és teljes működést biztosítsanak, akár 10 év garanciával.

GP  CR2032 Lítium gombelem

Ideális különböző elektronikus eszközökhöz

Használd a GP lítium gombelemeket a modern eszközök, például távirányítók-, autókulcsok-, órák-, sporttesztek és más hordozható elektronikai eszközök energiaellátásához.

GP  CR2032 Lítium gombelem

A GP CR2032 akár 30%-kal több energiát biztosít

A versenytársak elemeihez képest a GP elemek akár 30%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor cseréjének időintervalluma meghosszabbodik.

GP  CR2032 Lítium gombelem

A lítium elemek kiömlés elleni védelemmel rendelkeznek

Minden kiselektronikai felhasználó rémálma a lemerült elem. Ezért a GP lítium akkumulátorok szivárgásmentesek, és -20 °C valamint 60 °C közötti hőmérsékleten is biztonságosan használhatók.


Paraméterek

Kapacitás
0,24 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
3 V Kész!
Elem típusa
Li (lítium) Kész!
Elem típusa
Egyszer használatos Kész!
Akku mérete
CR2032 Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
0,24 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
3 V Kész!
Elem típusa
Li (lítium) Kész!

Típus

Elem típusa
Egyszer használatos Kész!
Akku mérete
CR2032 Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP CR2032 lítium gombelem, 4 db + biztonsági matrica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Lithiová knoflíková baterie CR2032, 4 ks + bezpečnostní nálepky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP lítiová gombíková batéria CR2032, 4 ks + bezpečnostné nálepky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Lithium-Knopfzellenbatterie CR2032, 4 Stück + Sicherheitsaufkleber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Lithium-Knopfzellenbatterie CR2032, 4 Stück + Sicherheitsaufkleber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ