Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GP ReCyko 200 (9V), 1 db

Termékkatalógus
GP ReCyko 200 (9V), 1 db
4,4 15 értékelés
Tölthető elem - kilenc voltos (9V, 6F22, 6LR61), NiMH (nikkel–fém-hidrid) elem, élettartam 1000 töltés, feszültség akár 8,4 V, 0,2 Ah
4 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM020e17 Termékszám:  1032521020 Gyártó honlapja:
GP ReCyko 200 (9V), 1 db 4 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

GP ReCyko 200 (9V), 1 db

GP ReCyko 200 (9V) újratölthető elem 1 db

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. A kilenc voltos (9V) GP ReCyko 200 (9V) újratölthető elem tökéletes a mindennapos felhasználásra. Ez egy újratölthető elem 8,4 V-os feszültséggel. Fő előnye, hogy akár 1000 alkalommal újratölthető. Hosszú élettartam és stabilitás jellemzi. Az újratölthető elem Ni-MH cellákkal készült. A GP ReCyko 200 újratölthető elem 200 mAh-s kapacitással bír. A készletben egy darab elemet találsz az újratöltés lehetőségével, így egyhamar biztos nem szükséges lecserélned azt.


GP ReCyko 200 (9V) újratölthető elem főbb jellemzői

  • Az új ökológiai ReCyko sorozat GP újratölthető elemei
  • Mindennapi használatra otthoni és professzionális környezetben egyaránt
  • Rendkívül nagy tartósság és hosszú élettartam
  • Az újratölthető elem kapacitása 200 mAh és a feszültsége maximum 8,4 V
  • Igazán hosszú élettartam, akár 1000 ciklus
  • Feltöltve érkezik, azonnal felhasználható
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elem
  • Ezen felül a papírcsomagolás szintén teljesen környezetbarát
  • Elem típusa: kilenc voltos (9 V)
  • A csomag tartalma: 1 × GP ReCyko 200 (9V) újratölthető elem

A ReCyko megkíméli a természetet és a pénztárcádat

A GP elemek új, ReCyko termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. A GP ReCyko 200 (9V) 1 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használvaaz energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg, mint amit megszoktál.


GP ReCyko 200 (9V)

Rendkívül hosszú élettartam

A GP ReCyko 200 (9V) 1 darab újratölthető elemmel számíthatsz a kimagaslóan hosszú élettartamra. Ellenáll az extrém terhelésnek, miután kipróbáltad a GP ReCyko 200 (9V) elemet, nem szeretnél majd mást használni!

GP ReCyko 200 (9V)

Azonnal felhasználható

A GP ReCyko 200 (9V) 1 darabos csomag megvásárlásakor nem szükséges várnod az elem feltöltésére, azonnal felhasználhatod azt. Feltöltött állapotban érkezik a gyárból, és mivel képes rendkívül hosszú időn keresztül megőrizni a töltöttségét, nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy vajon mennyi időt töltött az áruház polcain. Így tehát biztos lehetsz abban, hogy amikor a GP ReCyko 200 (9V) elem megérkezik az otthonodba, pontosan azzal a töltési kapacitással bír majd, mint amit a csomagoláson feltüntetettek.

GP ReCyko 200 (9V)

A ReCyko megmenti a bolygónkat

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A ReCyko 200 (9V) 1 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ez idáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben a GP ReCyko 200 (9V) 1 darab elem érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


Minél több GP ReCyko 200 (9V) elemet használsz, annál jobb

A GP ReCyko újrahasznosítható elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. Amikor megvásárolod a ReCyko 200 (9V) 1 darabos elemkészletet, számíthatsz arra, hogy ezek az elemek nagyon tartósak és valóban hosszú az élettartamuk. Sőt, jó néhány ciklus után a ReCyko 200 (9V) elemek élettartama még valamivel magasabb is lesz, mint amit a csomagoláson feltüntetettek. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a GP ReCyko újratölthető elem ideális választás a mindennapos felhasználásra.


GP ReCyko 200 újratölthető elemek (9 V) minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP ReCyko a megfelelő választás. Az elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, továbbá a GP ReCyko 200 (9V) elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek teljes csomagolása is újra felhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választaszolyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például az egy darabos GP ReCyko 200 (9V) elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Kapacitás
0,2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
8,4 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 000 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
0,2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
8,4 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 000 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
Kilenc voltos (9V, 6F22, 6LR61) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko 200 (9V), 1 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko 200 (9 V), 1 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko 200 (9V), 1 Stck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko 200 (9V), 1 Stck.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ