Rapture AP+ plus nový vizuál

GP RECYKO For HR6 (AA) 4 db

Termékkatalógus
GP RECYKO For HR6 (AA) 4 db
4,8 20 értékelés
Tölthető elem - aA (ceruza), niMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 500, 1,2 V feszültség, 2600 mAh, csomag tartalma: 4 db - 1 072,50 Ft/db
Kód:  HM020d7e1 Termékszám:  1033224260 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP RECYKO For HR6 (AA) 4 db


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries bevezette a ReCyko + és a ReCyko + Pro újratölthető elemek új generációját. Mindezek az elemek a legmodernebb gyártási technológiát használják, és a sikeres, sok díjat elnyert, újratölthető elemsorozatra épülnek. Elődeik ellenére sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Példának okáért itt az új EnergyLock technológia, amely alacsony önkisülési aránnyal rendelkezik, úgy mint a nem újratölthető elemek. Az elem elegendő energiát biztosít az azonnali használatra több éves tárolás után is. Az elemegység akár 1500 újratöltési ciklust tartalmazhat. Az elemek akár több évig is üzemelhetnek megszakítás nélkül.


RECYKO + Pro Photo & Flash Elemek

                              

Ezeket az elemeket speciálisan kamerákhoz és vakukhoz fejlesztették ki. A legkorszerűbb gyártási technológiákat ötvözik az optimális felvételi teljesítmény elérése érdekében.

Kiválóan reagálnak a szuper gyors válaszadásra, hogy több képet rögzítsenek rövid időn belül, így kell majd kihagynia a gyönyörű pillanatokat a családi, kulturális vagy sportesemények alatt. Ezen kívül a vásárlás és kicsomagolás után azonnal felhasználhatóak, anélkül, hogy előzetes töltésre lenne szükség.


A versenytársaihoz képest az elem sokkal magasabb élettartammal rendelkezik, és akár 1400 felvételre képes töltésenként. Ez az érték tájékoztató jellegű, a vaku vagy fényképezési technika különösen hatással van az elem teljesítményére.
Mindezeknek a nagyszerű tulajdonságoknak köszönhetően az elem talán a legjobb választás az amatőr és professzionális fotósok számára, valamint fantasztikus 2016-os újdonság a GP Batteries-tól.

Főbb jellemzők

le
Připraveni ihned k použití

Az újratölthető NiMH GP elemek használatra készek. Ez annak köszönhető, hogy fogékonyak a termelésre és az energiamegtakarításra a kiskereskedelmi láncban történő tárolás során.

1400 snímků na jedno dobití

Akár 1400 felvétel készíthető egyetlen feltöltéssel. Ez az érték csak tájékoztató jellegű, és különösen hatással van a vaku, beállítás vagy fényképezési technika. Ez az egyik legtartósabb akkumulátor a piacon.

le
Rychlá odezva

Az elemek remekül reagálnak felvétel közben. Ennek oka az elem belső ellenállásának javítása. Jelentősen gyorsabban reagálnak az eszköz szélsőséges igényeire.

le
Vysoká kapacita po jeden rok

Az LSD (LowSelfDischarge) nevű minimális önkioldó hatással az akkumulátor 70% -os energiát tart fenn szobahőmérsékleten. Töltse fel újra az akkumulátort az elem teljes kapacitásának kihasználásához.

le
500 nabíjecích cyklů

Minden újratölthető elemet gyárilag korlátoznak a töltési ciklusok számában. Amikor elérte a ciklusok számát, az elem kapacitása vagy az elem energiamegtakarítása jelentősen csökken.

le
Ušetříte náklady

Az újratölthető elemek használata és megfelelő kezelése jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Az elemek megvásárlásakor a normál használat során akár 154 000 forintot is megtakaríthat, szemben az azonos használati idővel rendelkező, nem újratölthető elemekkel.

Paraméterek

Kapacitás
2,6 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
500 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
2,6 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
500 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AA ceruzaelem (LR6) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP RECYKO For HR6 (AA) 4 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600mAh 4ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko Für HR6 (AA) 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko Für HR6 (AA) 4 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ