30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks

Termékkatalógus
GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks
4,7 46 értékelés
Tölthető elem - aAA (mikroceruza), niMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 300, 1,2 V feszültség, 950 mAh, csomag tartalma: 4 db - 797,50 Ft/db
Kód:  HM019c6 Termékszám:  1032114080 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég bevezette az új generációs ReCyko+ és  ReCyko+ Pro újratölthető akkumulátorokat. Ezek az akkumulátorok a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, és a sikeres és számos díjat nyert újratölthető elemsorozatra épülnek. Elődeiknél sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Például ilyen az új EnergyLock technológia, amelynek köszönhetően alacsony önkisüléssel rendelkeznek, ahogyan a hagyományos elemek is. Az akkumulátor több éves tárolás után is elegendő energiát tart meg az azonnali használathoz.

A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátorok akár 1500 töltési ciklust is kibírnak. Ezek az akkumulátorok képesek professzionális felhasználás mellett, szünet nélkül akár több éven keresztül is megfelelően működni. 


A ReCyko+ akkumulátorok

GP ReCyko+ akkumulátorok nagyon sok féle kapacitású vagy üzemidejű verzióban készülnek, így a felhasználó megtalálhatja a számára teljesítmény/beszerzési ár értékű optimális típust

Az AAA 1000 az egyik legnagyobb kapacitású/üzemidejű akkumulátor a piacon.


Ezek az akkumulátorok gyárilag előre fel vannak töltve, és vásárlás után azonnal használatra készek - nem kell újra feltölteni őket az első használat előtt. Csak vedd ki az akkumulátort a csomagolásból, és helyezd be a készülékedbe.

A termék főbb jellemzői

Vypnuto
Azonnal használatra kész

Ezek a GP NiMH akkumulátorok azonnal használatra készek. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy gyárilag fel vannak töltve, másrészt a megnövekedett energiamegtartási képességüknek, így az üzletekben a hosszas raktározás során is megtartják töltöttségüket.

Vypnuto
Energy Lock

Az új EnergyLock technológia biztosítja az akkumulátorok minimális önkisülését, ami a nem tölthető elemek esetében is gyakori. Feltöltött állapotban az akkumulátorok több évig töltve maradnak, még akkor is, ha nem használod őket.

Vypnuto
Egy éves nagy kapacitás

A minimális önkisülésnek köszönhetően, a továbbiakban LSD (Low-Self-Discharge), az akkumulátor energiájának akár 80%-át is megtartja 1 év szobahőmérsékleten való tárolás után. Amikor az akkumulátort újra feltöltöd, az visszanyeri teljes kapacitását.

Vypnuto
300 töltési ciklus

Minden akkumulátor gyárilag korlátozott töltési ciklussal rendelkezik. A kritikus ciklusszám elérése után jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, illetve az energiamegtartó képessége.

Paraméterek

Kapacitás
0,95 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
300 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
0,95 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
300 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ