AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

GP RECYKO HR20 (D) 2db

Termékkatalógus
GP RECYKO HR20 (D) 2db
5 3 értékelés
Tölthető elem 1.2V - 3 245 Ft/db
Kód:  HM020d96k Termékszám:  1033412010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP RECYKO HR20 (D) 2db

2016-ban a GP Batteries társaság a töltlető elemek új generációját jeleníti meg a piacon ReCyko+ és ReCyko+Pro név alatt. Mindezek az elemet a legmodernebb gyártási technológiát használják fel, és a tölthető elemek díjazott, előző sorozatához kötödnek.

Řada baterií ReCyko+ nabízí širokou škálu kapacit neboli výdrže, což umožňuje každému uživateli získat optimální poměr mezi výkonem a pořizovacími i provozními náklady. Verze baterií AA 2700 (i AAA 1000) se zároveň pyšní jednou z nejvyšších kapacit/výdrží dostupných na trhu. Jako správný zástupce řady GP ReCyko+, jsou vybaveny potlačeným samovybíjením a jsou přednabité z výroby, což Vám umožní jejich použití ihned po vybalení, nebo po delším uskladnění.

Akkumulátorok GP sorozat RECYKO + elemei különféle kapacitásúak, amely optimális arányt tesz lehetővé minden felhasználó számára a teljesítmény és a beszerzési és üzemeltetési költségek között. Az AA2700 (valamint AAA 1000) elemek verziója a legmagasabb kapacitással büszkélkedhet a piacon. Előtöltött gyártástól számítva, amely a kibontást, vagy a további tárolást követő azonnali használatot teszi lehetővé. 

Legfontosabb tulajdonságok

Ezek a tölthető NiMH GP elemek azonnal használhatók. Előtöltve vannak, az értékesítési láncolatoknál való tárolás ideje alatt is megőrizni energiájukat képesek megőrizni.

Az alacsony önkisülésnek köszönhetően, amelyet az LSD jelez, (Low-Self-Discharge) az elem két év tárolás után is szobahőmérsékleten akár 70 % energiát képes megőrizni. Ismételt töltést követően az elem teljes kapacitása a rendelkezésedre áll.

Az újratölthető elem használatával és annak rendeltetésszerű használatával nem kevés anyagiakat spórolhatsz meg. Az elem megvásárlásával akár 800 € is megspórolhatsz, összevetve a nem tölthető elemek megvásárlásával ezen elem használati ideje alatt.

Minden tölthető elem a gyártástól számítva egy bizonyos mennyiségű töltéssel limitált. Ezen ciklus elérését követően jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, vagy az akkumulátor energia megőrző képessége.

Műszaki adatok:

  • Típus: HR20 (kis mono, D)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategória/sorozat: ReCyko+
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 5 700 mAh
  • Töltési ciklusok száma: több mint 1 000
  • Méret: 34,2 × 61,5 mm
  • Csomagolás: 2 ks
  • Műanyag doboz
  • Mennyiségi ár: ár/ 1 drb

Paraméterek

Kapacitás
5,7 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 000 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
5,7 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 000 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
D elem (Góliát elem, LR20) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko HR20 (D) 5700mAh 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko HR20 (D) 5700mAh 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko HR20 (D) 5700mAh 2 Stk.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko HR20 (D) 5700mAh 2 Stk..
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ