A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

GP ReCyko 2700 (AA) 4ks

Termékkatalógus
GP ReCyko 2700 (AA) 4ks
4,8 93 értékelés
Tölthető elem - AA, NiMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 300, 1,2 V feszültség, 2600 mAh, csomag tartalma: 4 db - 622,50 Ft/db
Kód:  HM020d7d2 Termékszám:  1032214130 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko 2700 (AA) 4ks


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég bevezette az új generációs ReCyko + és  ReCyko + Pro újratölthető akkumulátorokat. Ezek az akkumulátorok a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, és a sikeres és számos díjat nyert újratölthető elemsorozatra épülnek. Elődeiknél sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Például az új EnergyLock technológia, amelynek köszönhetően alacsony önkisüléssel rendelkeznek, ahogyan a hagyományos elemek is. Az akkumulátor több éves tárolás után is elegendő energiát tart meg az azonnali használathoz.

A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátorok akár 1500 töltési ciklust is kibírnak. Ezek az akkumulátorok képesek professzionális felhasználás mellett, szünet nélkül akár több éven keresztül is megfelelően működni. 


A ReCyko+ akkumulátorok

GP ReCyko+ akkumulátorok nagyon sok féle kapacitású vagy üzemidejű verzióban készülnek, így a felhasználó megtalálhatja a számára teljesítmény/beszerzési ár értékű optimális típust

Az AA 2700 az egyik legnagyobb kapacitású/üzemidejű akkumulátor a piacon.


Ezek az akkumulátorok gyárilag előre fel vannak töltve, és vásárlás után azonnal használatra készek - nem kell újra feltölteni őket az első használat előtt. Csak vedd ki az akkumulátort a csomagolásból, és helyezd be a készülékedbe.

A termék főbb jellemzői

Vypnuto
Azonnal használatra kész

Ezek a GP NiMH akkumulátorok azonnal használatra készek. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy gyárilag fel vannak töltve, másrészt a megnövekedett energiamegtartási képességüknek, így az üzletekben a hosszas raktározás során is megtartják töltöttségüket.

Vypnuto
Energy Lock

Az új EnergyLock technológia biztosítja az akkumulátorok minimális önkisülését, ami a nem tölthető elemek esetében is gyakori. Feltöltött állapotban az akkumulátorok több évig töltve maradnak, még akkor is, ha nem használod őket.

Vypnuto
Egy éves kimagasló élettartam

A minimális önkisülésnek köszönhetően, a továbbiakban LSD (Low-Self-Discharge), az akkumulátor energiájának akár 80%-át is megtartja 1 év szobahőmérsékleten való tárolás után. Amikor az akkumulátort újra feltöltöd, az visszanyeri teljes kapacitását.

Vypnuto
300 feltöltés

Minden akkumulátor gyárilag korlátozott töltési ciklussal rendelkezik. A kritikus ciklusszám elérése után jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, illetve az energiamegtartó képessége.

Műszaki adatok

  • Típus megnevezése: HR6 (AA)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategóriája / sorozat: ReCyko+
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 2700 mAh
  • Töltési ciklusok száma: több, mint 300
  • Értékesítési csomag: 4 db
  • Műanyag doboz

Paraméterek

Kapacitás
2,6 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
300 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
2,6 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
300 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AA ceruzaelem (LR6) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A leírásban az alábbi szöveg található meg: "Az akkumulátorának köszönhetően a Denver WSC-5020 akár 6 hónapon keresztül is szolgálatban maradhat" Itt milyen akkumulátorról van szó? Mert a termékhez nem érkezett semmilyen akkumulátor.

Kérdések és válaszok: GP ReCyko 2700 (AA) 4ks
Kiegészítők: GP ReCyko 2700 (AA) 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko 2700 (AA) 4ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko 2700 (AA) 4ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ