A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2db

Termékkatalógus
GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2db
4,8 11 értékelés
Tölthető elem - aA (ceruza), niMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 1500, 1,2 V feszültség, 2000 mAh, csomag tartalma: 2 db - 1 145 Ft/db
Kód:  HM020d7e5 Termékszám:  1033212070 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2db


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég bevezette az új generációs ReCyko + és  ReCyko + Pro újratölthető akkumulátorokat. Ezek az akkumulátorok a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, és a sikeres és számos díjat nyert újratölthető elemsorozatra épülnek. Elődeiknél sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Például az új EnergyLock technológia, amelynek köszönhetően alacsony önkisüléssel rendelkeznek, ahogyan a hagyományos elemek is. Az akkumulátor több éves tárolás után is elegendő energiát tart meg az azonnali használathoz.

A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátorok akár 1500 töltési ciklust is kibírnak. Ezek az akkumulátorok képesek profiesszionális felhasználás mellett, szünet nélkül akár több éven keresztül is megfelelően működni. 


A ReCyko+ Pro Profession alkkumulátorok

A GP ReCyko+ Professional akkumulátorok a népszerű GP ReCyko+ akkumulátorok utóda, második generációja, amely a  dTest magazinban az akkumulátorok fogyasztói tesztjének győztese lett, és számos egyéb technikai díjat nyert.

Az előző generációhoz hasonlóan a fejlesztéskor a hangsúly a töltési ciklusok nagy számán és a minimális önkisülési hatáson volt.


A GP ReCyko+ Pro Professional akkumulátorokat több, mint 1500 × töltheted fel. Ha nincsenek használatban, hosszú ideig feltöltve maradnak.

Ezek az akkumulátorok gyárilag előre fel vannak töltve, és vásárlás után azonnal használatra készek - nem kell újra feltölteni őket az első használat előtt. Csak vedd ki az akkumulátort a csomagolásból, és helyezd be a készülékedbe.

A termék főbb jellemzői

le
Připraveny ihned k použití

Ezek a GP NiMH akkumulátorok azonnal használatra készek. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy gyárilag fel vannak töltve, másrészt a megnövekedett energiamegtartási képességüknek az üzleti tárolás során.

le
EnergyLock

Az új EnergyLock technológia biztosítja az akkumulátorok minimális önkisülését, ami a nem tölthető elemek esetében is gyakori. Feltöltött állapotban az akkumulátorok több évig töltve maradnak, még akkor is, ha nem használod őket.

le
Výdrž 5 let

A minimális önkisülésnek köszönhetően, a továbbiakban LSD (Low-Self-Discharge), az akkumulátor energiájának akár 70%-át is megtartja 5 év szobahőmérsékleten való tárolás után. Amikor az akkumulátort újra feltöltöd, az visszanyeri teljes kapacitását.

le
1500 nabíjecích cyklů

Minden akkumulátor gyárilag korlátozott töltési ciklussal rendelkezik. A kritikus ciklusszám elérése után jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, illetve az energiamegtartó képessége.

le
Úspora financí

Az akkumulátorok használata és megfelelő kezelése jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Ezen akkumulátorok megvásárlásakor normál használat mellett akár 800 eurót is megtakaríthatsz, összehasonlítva az egyenértékű élettartamú nem tölthető elemek megvásárlásával.

Műszaki adatok

  • Típus megnevezése: HR6 (AA)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategóriája / sorozat: ReCyko+ Pro
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 2000mAh
  • Töltési ciklusok száma: több, mint 1500
  • Értékesítési csomag: 2 db
  • Műanyag doboz

Paraméterek

Kapacitás
2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 500 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 500 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AA ceruzaelem (LR6) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000 mA 2 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro HR6 (AA) 2000mA 2 Stück.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ