A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

GP Speed M451 + 4 × AA ReCyko 2700

Termékkatalógus
GP Speed M451 + 4 × AA ReCyko 2700
4,7 14 értékelés
Elem töltő - NiMH típusú, ceruza (AA) és mikroceruza (AAA) elemekhez, 1100 mA töltőáram rekeszenként, feltöltésjelző, gyorstöltés és okos töltés, 4 db (2600 mAh) elem a csomagban
Kód:  HM011r14 Termékszám:  1604845112 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP Speed M451 + 4 × AA ReCyko 2700

GP Speed M451 töltő + 4 x ReCyko 2700 AA újratölthető elem

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Azonban mi a helyzet akkor, hogyha nem szeretnéd futószalagon folyamatosan megvásárolni, majd eldobni a használt elemeket? A megoldás viszonylag egyszerű - válaszd a GP Speed M451 töltőt és a négy darab ReCyko 2700 AA újratölthető elemet, amelyet ez a készlet tartalmaz. Így nem csak megbízható energiaforrást nyerhetsz, hanem egyúttal óvod a környezetünket is. A GP Speed M451 töltő a stílusos és gyors töltők új generációjának modellje, intelligens biztonsági és műszaki funkciókkal rendelkezik. Képes egyszerre akár négy különböző kapacitású AA vagy AAA elem töltésére is, vagy igény szerint kevesebb számú elemhez is alkalmas. A Speed M451 töltőt a NiMH elemek töltéséhez tervezték. Ugyanakkor a perforált védőtok remek szolgálatot tesz az elemek biztonságos tárolásában útközben vagy akár otthon. Használd a készletbentalálható 5 V/1 A-s USB tápkábelt a töltőhöz, amellyel körülbelül 4 óra alatt feltöltheted a készletben található négy darab ReCyko 2700 AA elemet.


A GP Speed M451 töltő + 4x ReCyko 2700 AA újratölthető elem fő jellemzői

  • Elegáns, intelligens új generációs GP töltő
  • Mindennapi használatra otthon és útközben egyaránt
  • A GP Speed M451 készülékkel az egyéni töltőcsatornákkal 1-4 elemet tölthetsz egyszerre vagy külön-külön
  • Kompatibilis az AA vagy AAA NiMH elemekkel
  • A töltő túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, felismeri az alkáli vagy sérült elemeket is
  • A többszínű LED jelzi az aktuális állapotot
  • A GP Speed M451 töltőt kompakt méreteinek hála utazáshoz is magaddal viheted
  • A perforált fedéllel az elemek védőtartójaként is szolgál
  • A töltési idő az elemek teljes töltöttségéig kb. 4 órát vesz igénybe a töltött elem típusától függően
  • Ez a csomag 4 db ReCyko 2700 AA elemet tartalmaz
  • Az újratölthető elemeknek 2600 mAh-os, nagy a kapacitása, a piacon az egyik legmagasabb
  • Előtöltött állapotban érkezik, azonnal felhasználható
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elemek
  • Emellett a töltő és az elem csomagolása teljesen környezetbarát
  • A csomag tartalma: GP Speed M451 töltő, 4 × GP ReCyko 2700 AA elem és mikro-USB 5 V/1 A tápkábel
  • 2 éves garanciával


A GP Speed töltővel és a ReCyko elemekkel megkíméled a természetet és a pénztárcádat

A GP Speed elemek új, ReCyko termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. A GP Speed M451 töltő és a GP ReCyko 2700 AA 4 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg.


GP Speed M451 + AA ReCyko 2700

Egyéni töltőcsatornák

Ha lehetetlennek tűnik a különféle típusú elemek töltése egyetlen eszközzel, például az eltérő kapacitású vagy méretű elemeké, akkor a GP Speed M451 töltő bizonyára kellemes meglepetést okoz. Külön töltőcsatornákkal készült, tehát nem számít az újratölthető elemek típusa vagy száma, ami lehet még akár páratlan számú is. A Speed M451 töltő külön-külön gondoskodik az egyes elemek töltéséről, amire éppen szükséged van.

GP Speed M451 + AA ReCyko 2700

Az elemek gyors töltése

Az intelligens GP Speed M451 töltő alapja a gyors és ugyanakkor biztonságos töltés. Ezzel a töltővel az elemek kevesebb mint 4 óra alatt elérik teljes töltöttségüket, még akkor is, hogyha teljesen le vannak merülve. A pontos idő függ az éppen töltött elem kapacitásától.

GP Speed M451 + AA ReCyko 2700

A töltési folyamat automatikus leállítása

Amint behelyezed az elemeket a töltőbe, nem szükséges a töltés miatt fájnia a fejednek. Az automatizált elektronikával ellátott GP Speed M451 intelligens töltő ugyanis LED fényjelzéssel tájékoztat mindenről, ami a töltés közben történik, sőt önállóan is tevékenykedik. A GP Speed M451 töltő automatikusan karbantartás fázisba lép, amikor észreveszi, hogy az elemek elérték a teljesen feltöltött állapotukat. Pontosan ezért nem szükséges aggódnod az elemek túltöltöttsége miatt, sok éven át megőrzik teljes kapacitásukat.

GP Speed M451 + AA ReCyko 2700

Intelligens töltés a GP Speed M451 készülékkel

A GP Speed M451 töltővel NiMH kémiai összetételű (nikkel-fém-hibrid cellás) elemeket tölthetsz. Más típusú elemek, mint például a nem újratölthető alkáli, sérült vagy csak részben tölthető elemeket a töltő felismeri, ezt követően pedig a mért érték alapján egyesével meghatározza a töltés sebességét és módszerét az elemek számára. Amennyiben véletlenül töltésre alkalmatlan elemet helyezel a töltőbe, a GP Speed M451 töltő meg sem kezdi a töltést, így kiküszöböl minden kockázatot. A töltő másik intelligens funkciója a hővédelem. Ez azt jelenti, hogy amikor a GP Speed M451 töltő túlmelegedést észlel, lelassítja vagy teljesen megszakítja a töltést, így az elemeid mindig biztonságban lesznek.

GP Speed M451 + AA ReCyko 2700

Kicsi, könnyű - hordozható

Kompakt, 6,8 × 7,8 cm-es méreteivel és csupán 2,6 cm-es vastagságával a GP Speed M451 töltő kényelmesen elfér a zsebedben is, ahol nyugodtan feltöltheted az elemeket az USB kábel segítségével a powerbank-ről is. Továbbá az autós adapter vagy a laptop USB portja segítségével igénybe veheted a klasszikus hálózati töltést is, bárhol is tartózkodj éppen. Hogyha nem szeretnéd tölteni, de magaddal szeretnéd vinni az elemeket, használhatod a GP Speed M451 töltőt biztonsági tartóként, hiszen perforált tokkal rendelkezik.

GP Speed M451 + AA ReCyko 2700

A GP töltő és a ReCyko elem megmenti a bolygót

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A ReCyko 2700 AA 4 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ezidáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben az elem és a GP Speed M451 okos töltő érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


GP Speed M451 töltőkészlet + 4 × GP ReCyko 2700 AA

Amikor megvásárolod a GP Speed M451 töltőt ezzel a készlettel, találsz majd négy darab GP ReCyko 2700 AA újratölthető elemet is a csomagban. Ezeknek az elemeknek a kapacitása 2600 mAh. Előre feltöltött állapotban érkeznek, így azonnal, a töltésre várakozás nélkül felhasználhatod azokat. -20 °C és +50 C° közötti üzemi hőmérsékleten működnek, és mivel újrahasznosított anyagokból készültek, ezért a továbbiakban is újrahasznosíthatóak.


Kényelmes, gondtalan töltés a GP Speed M451 intelligens USB töltővel

A GP Speed töltők és a GP ReCyko újratölthető elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. A töltő kompakt mérete, az automatikus felismerésnek köszönhető gondtalan töltés illetve a mindenütt előforduló és elérhető USB portos töltés által a GP Speed M451 töltő ideális választás a háztartási készülékekbe és eszközökbe. Ezzel a GP Speed töltővel gyerekjáték a ReCyko elemek feltöltése bárhol, bármikor.

GP termékek minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP Speed M451 töltő és a GP ReCyko elem a megfelelő választás. A töltő minimalizálja az ökológiai lábnyomot és kedvez az elem élattartamának, a GP ReCyko elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, így tehát környezetbarát. Emellett a GP ReCyko 2700 AA elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek és a töltő teljes csomagolása is újrafelhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a GP Speed M451 töltőkészlet és a négy darabos GP ReCyko 2700 AA elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
2,6 cm Kész!
Tömeg
0,04 kg Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Horvátország, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
2,6 cm Kész!
Tömeg
0,04 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Horvátország, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Maximális töltőáram
1 100 mA Kész!
Töltési idő
5,5 óra Kész!
Vedelem
Túlfeszültség elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés Kész!
Funkciók
Feltöltésjelző, Gyorstöltés, Okos töltés Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátorral Kész!
A hozzátartozó elemek kapacitása
2 600 mAh Kész!
A csomagban található akkumulátorok száma
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP Speed M451 + 4 × AA ReCyko 2700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Speed M451 + 4× AA ReCyko 2700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Speed M451 + 4× AA ReCyko 2700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Speed M451 + 4 × AA ReCyko 2700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Speed M451 + 4 × AA ReCyko 2700.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ