30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

GP U421

Termékkatalógus
GP U421
4,7 3 értékelés
Töltő - USB
Kód:  HM011r1 Termékszám:  1604642120 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP U421

Jobb, újabb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég az akkumulátor töltők új generációját mutatta be a piacon. Ez a típusú USB töltő számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. kompakt méretek, kisebb tömeg, kevesebb költség és nagyobb kompatibilitás a különféle áramellátási formákkal. 

A töltő a legmodernebb elektronikával rendelkezik, amely irányítja a töltési folyamatot, de ezenkívül sok, más hasznos funkciót is kínál. Felejtse el a töltés régi, körülményes formáját! Ezzel a töltővel a töltés gyerekjáték!

GP U421 USB akkumulátor töltő

A legújabb, csúcsminőségű GP Batteries töltő rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Az elektronikai eszközök rapid fejlődése és az USB platform világszintű elterjedése voltak a fő szempontok a töltő kialakításakor, így a töltő bárhol és bármikor lehetővé teszi a töltést.

A GP U421 töltőt áram alá helyezheti a hálózatból, az autója szivargyújtójából, a notebookja vagy a powerbankja USB csatlakozójából, utazás során csatlakoztathatja a vonaton vagy a repülőn. A töltő kompakt méretének és a kis tömegének köszönhetően hordozható, így kényelmes utazást biztosít.

A micro USB tápkábel természetesen a csomag része. A töltő optimális működéséhez 2A/5V DC forrás szükséges.

A töltő többféle üzemmódban működik, ilyen pl. az intelligens felismerés, az áttekinthető és egyszerű LED jelzőfény, amely automatikusan befejezi a töltést szükség esetén. A közepén található nyílásnak köszönhetően az elemek behelyezése és kivétele nagyon egyszerű, így az elemtöltés gyerekjátékká válik.

A töltő legfontosabb jellemzői

A GP U421 töltő elektronikája tejesen automatizált. A töltő maga irányítja a töltés folyamatát. A töltés befejezése után a fenntartó fázis következik, amelyben minimalizálja a töltés áramerősségét, majd bizonyos idő elteltével teljesen befejezi azt.

Az ultragyors töltést az intelligens felismerés és a töltési folyamat irányítása teszi lehetővé. Ennek köszönhetően biztosítja az elemek leggyorsabb és legkíméletesebb töltését.

A töltő felismeri, ha a behelyezett elem nem újratölthető, sérült vagy már fel van töltve. Így véd az elemek túltöltésétől, és a töltés folyamatát a lehető legkíméletesebbé teszi.

A töltő bemeneti USB interfészének köszönhetően szinte bárhol használható. Csatlakoztathatja klasszikus hálózathoz, az autó szivargyújtójába, a laptop vagy a powerbank USB-portjához, repülőgépen, vonaton vagy a reptéren.

A tölthető GP NiMH elemeket azonnal használhatja. Az elemeket gyárilag feltöltve kapja kézhez, és a fokozott energiamegtartó tulajdonságuknak köszönhetően nem merülnek le még huzamosabb tárolás után sem az üzletekben.

Az elemekre jellemző önkisülés - LSD (LowSelfDischarge) nagyon csekély. Így akár egy év elteltével, szobahőmérsékleten való tárolás során is a teljesítményüknek akár a 70%-a is rendelkezésre áll. Az elemek újratöltésével ismét a maximális teljesítményt nyújtják.

Minden újratölthető elem gyárilag limitált számú töltési ciklussal rendelkezik. Miután eléri a maximális számot, az elem teljesítménye jelentősen csökken, az energia megtartó tulajdonsága romlik.

Az újratölthető elemek szakszerű használatával pénzt takaríthat meg. A hagyományos, nem tölthető elemekhez képest ezeknek az elemeknek a megvásárlásával és ugyanannyi ideig való használatával akár 500 €-t is megspórolhat.

Műszaki adatok

Töltő típusa: intelligens
Töltő kialakítása: USB
A feltöltött cellák mérete: AAA, AA
Speciális funkció: biztonsági időzítő
Áramellátás: 5 V-os USB
Az újratölthető akkumulátor típusa: NiMH
Cellák száma a csomagolásban: 4
Cellák mérete a csomagolásban: AA
Cellák típusa a csomagolásban: ReCyko+ Pro 2 000 mAh
Töltési csatornák száma: 4
Egyidejűleg töltött akkumulátorok száma: 1-től 4-ig
Tápkábel autóhoz: igen

Töltési áram az egyes AA csatornákhoz: 3 600 mA/1 800 mA/900 mA
Töltési áram az egyes AAA csatornákhoz: 1 500 mA/770 mA/380 mA
Fenntartó töltés: igen
Fordított polaritás elleni védelem: igen
Alkáli elemek érzékelése: igen
Sérült elemek érzékelése: igen
A csomagolt cellák töltési ideje (h:min): 0:40/1:20/2:40
Az AA 1 300 mAh töltési ideje: 0:30/1:00/2:00
Az AA 2 700 mAh töltési ideje: 1:00/2:00/3:30
Az AAA 1 000 mAh töltési ideje: 1:00/2:00/3:30
Az AAA 650 mAh töltési ideje: 0:30/1:00/2:00
Értékesítési csomagolás: 1 db, kicsi műanyag doboz

Paraméterek

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!
Maximális töltőáram
3 600 mA Kész!
Töltési idő
0,5 óra Kész!
Funkciók
Feltöltésjelző Kész!

Rendeltetés

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Maximális töltőáram
3 600 mA Kész!
Töltési idő
0,5 óra Kész!
Funkciók
Feltöltésjelző Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátor nélkül Kész!
A hozzátartozó elemek kapacitása
2 000 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP U421 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP U421. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP U421. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP U421. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP U421.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ