30 dnů na vrácení Shop roku

Nyomkövetők autóba

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rendeltetés
Autóba
(5)
Motorhoz
(3)
Állatoknak
(1)
Univerzális
(1)
Üzemidő
3,33 nap
2520,17 nap
-

Aggódsz amiatt, hogy hol van az autód, amikor nem látod? Talán kölcsönadod az autódat a gyerekeidnek, vagy valaki épp most lopta el a parkolóhelyedet? Egy GPS nyomkövető autóba számos funkcióval és lehetőséggel rendelkezik, hogy mindig tudd, hol van az autód. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik GPS nyomkövetés autóba kiválasztása felel meg a legjobban az igényeidnek.

Tovább

Mi az a GPS nyomkövető autóba?

A nyomkövető autóba egy olyan fejlett eszköz, amely a részletes helymeghatározás és egyéb kulcsfontosságú információk biztosításával nyugalmat biztosít a számodra. A készüléket az autóra kell erősítened, és közvetlenül a telefonodra küldi az információkat, például online. Sok modell mágnessel rendelkezik, amely lehetővé teszi a jármű bármely fémrészéhez, például az alvázhoz vagy a motorház alatti vázhoz való egyszerű rögzítést.

Extra kockázatos helyzetekben jól jöhet egy rejtett GPS nyomkövető autóba is, amely számos lehetőséget kínál a tökéletesen rejtett elhelyezésre az autóban, hogy még a legügyesebb autótolvajok is nehezen találják meg.

Az autós nyomkövető két fő változatban kapható

Az autós GPS nyomkövető SIM-kártyával vagy anélkül is megvásárolható. Mindkét változatnak megvannak az előnyei és hátrányai.

  • A SIM-kártyával ellátott nyomkövető kocsiba lehetővé teszi a valós idejű adatok és frissítések elérését nagy távolságon keresztül, mivel az információkat a telefon SIM-kártyájára továbbított jelek segítségével kapod meg.
  • A SIM nélküli GPS nyomkövető autóba ezzel szemben WiFi vagy Bluetooth segítségével működik. Általában ezeknél a jel hatótávolsága korlátozott, de gyakran lehetővé teszik a részletes járműmozgási adatok tárolását közvetlenül az eszközön.

i

A SIM-kártyával rendelkező GPS nyomkövető autóba szerelt készülékek általában havi előfizetés alapján működő nyomkövető szolgáltatással rendelkeznek, hasonlóan például egy mobiltelefon-előfizetéshez. Ezért rendszeres kiadásokra kell számítanod.

GPS nyomkövető autóba

A GPS nyomkövetés autóba úgy lett tervezve, hogy ne legyen feltűnő az autóban, és nehezen lehessen észrevenni, például a tolvajok által.

A GPS nyomkövetés autóba hasznos befektetés, de mégis hogyan válaszd ki a megfelelő eszközt?

A GPS nyomkövető autóba elsősorban az áramellátás, a védelem mértéke, az operációs rendszerekkel való kompatibilitás és a kiegészítő funkciók figyelembevételével legyen kiválasztva.

Nyomkövető autóba akkumulátorral vagy közvetlen áramellátással az autóból?

Vannak hagyományos újratölthető akkumulátorral ellátott auto nyomkoveto készülékek, amelyek akár több száz napig is bírják. Az ilyen modelleket időről időre ki kell venni az autóból, és egy hagyományos töltővel kell feltölteni őket egy micro USB vagy mini USB csatlakozóval egy aljzatból. De emellett választhatsz olyan autós nyomkövető készülékeket is, amelyek közvetlenül az autó elektromos rendszeréről kapnak áramot - akár az autó akkumulátorához csatlakoztatva, akár a műszerfal alatti OBD szervizaljzatba dugva.

i

Az OBD-csatlakozóhoz való GPS nyomkövető autóba a tankszint, a kilométeróra-állás vagy a hibaüzenetek leolvasásának funkcióival is rendelkezik.

A GPS nyomkövető autóba védelmi szintje

Az autós nyomkövető védelmi foka különösen fontos, ha a járműben olyan helyen helyezed el, ahová víz vagy nedvesség és por kerülhet. A készülékek jellemzően IP65 vagy IP67 védettségűek:

  • Az IP65 a por és a fröccsenő víz elleni védelmet jelenti.
  • Az IP67-es minősítés valamivel jobb, és jobb védelmet garantál a porral és még a rövid távú vízbe merüléssel szemben is.

GPS nyomkövető autóba és az operációs rendszerekkel való kompatibilitása

Mindig ellenőrizd, hogy az általad választott nyomkövető autóba kompatibilis-e az általad preferált eszközökön, például okostelefonon vagy számítógépen használt rendszerekkel. A lokátorok általában több operációs rendszerrel kompatibilisek, beleértve az Android, iOS és Windows operációs rendszereket is.

Ha a maximumot szeretnéd kihozni a mobiltelefonon használható autós GPS nyomkövető készülékedből, válassz a kínálatunkból egy olyan okostelefont, amely a legújabb operációs rendszerrel rendelkezik, és teljes kompatibilitást biztosít.

GPS nyomkövető autóba kiegészítő funkciókkal

Egy GPS nyomkövető autóba gyakran sokkal többre képes, mint a jármű helyének meghatározása. A következő funkciók például jól jöhetnek:

  • A fényjelzés a készülék működésének könnyű felismerését szolgálja.
  • Az előre beállított terület elhagyásakor küldött értesítés ideális annak nyomon követésére, hogy a jármű elhagyott-e egy bizonyos helyet.
  • A jelvesztésről szóló értesítés garantálja, hogy értesítést kapj, ha a helymeghatározó leáll.
  • A jelszó beállítása praktikus az extra biztonság érdekében, hogy egy esetleges behatoló ne tudja működtetni a helymeghatározót.
  • Az SOS gomb vészhelyzet esetén riasztást és az aktuális GPS-koordinátákat küld a felügyeleti szolgálatnak.

i

Egy igazán megbízható GPS nyomkövető autóba készüléket keresel? Nézd meg a legkelendőbb készülékeinket a nyomkövetők autóba kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 termék
3,7 13×
Helmer LK 511
GPS nyomkövető - autóba, Android és iOS kompatibilis, üzemidő: 2520,2 nap
167 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLM005b7
3,9 63×
Helmer LK 505
GPS nyomkövető - univerzális, Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, SOS gomb és jelszó beállítás, üzemidő: 3,3 nap
17 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLM003a
Helmer LK 521
GPS nyomkövető - autóba és motorhoz, Android, iOS és Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, jelszó beállítás, külső tápegység és akkumulátor lemerülésére vonatkozó figyelmeztetés, IP67, üzemidő: 83,0 nap
60 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLM005b9
Helmer GPS helymeghatározó LK 515
GPS nyomkövető - állatoknak, Android, iOS és Windows kompatibilis, fényjelzés, SOS gomb és vízálló, IP67, üzemidő: 60,0 nap
34 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLM005b8
4,6 15×
Helmer LK 506
GPS nyomkövető - autóba, Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, jelszó beállítás, értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor és külső tápegység,
40 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLM004a
Helmer LK 521
GPS nyomkövető - autóba és motorhoz, Android, iOS és Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, jelszó beállítás, külső tápegység és akkumulátor lemerülésére vonatkozó figyelmeztetés, IP67, üzemidő: 83,0 nap
51 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HLM005b9
3,4
Helmer LK 508
GPS nyomkövető - autóba, Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, jelszó beállítás, értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, jelzéskiesés értesítés és külső tápegység,
38 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HLM004c
4,7
Helmer LK 507
GPS nyomkövető - motorhoz, Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, jelszó beállítás, értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, jelzéskiesés értesítés és külső tápegység,
35 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HLM004b
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az okos helymeghatározók érdekes kiegészítők, de a szórakoztatóbb technológiai kütyükkel szemben általában kissé alulmaradnak. Az Apple azonban tisztában van ennek a kiegészítőnek a praktikusságával, ezért most úgy döntött, hogy létrehozza a sajátját. Megvitatjuk az...
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
cikkOkosórával a jobb kondíció felé Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
Az SOS gombok és a GPS-helymeghatározók fontos segítőtársak lehetnek ezekben az időkben, amikor a normális életet nagymértékben megbénítja a koronavírus. A biztonság és a nyugalmunk érdekében feltétlenül jó ötlet, ha mindig tudjuk, hogy szeretteink merre járnak.
Garmin okosórát szeretnél vásárolni ? Útmutatónk segít kiválasztani a legmegfelelőbbet.
További cikkek Összes cikk

Nyomkövetők autóba

A Nyomkövetők autóba kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nyomkövetők autóba – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nyomkövetők autóba Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nyomkövetők autóba A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nyomkövetők autóba A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nyomkövetők autóba vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ