Shop roku Akvizice ApF HU

GPS okosórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(52)
Férfi
(14)
Uniszex
(412)
Gyerek
(13)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(313)
IOS
(495)
Android GMS-el
(53)
Számlap alakja
Kerek
(292)
Szögletes
(250)
Óratok mérete
28,8 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(180)
Ezüst
(98)
Szürke
(101)
Arany
(31)
Fehér
(21)
Rózsaarany
(6)
Bézs
(43)
Rózsaszín
(25)
Kék
(15)
Zöld
(12)
Lila
(4)
Barna
(4)
Piros
(9)
Sárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(257)
Bluetooth
(528)
LTE
(110)
WiFi
(335)
5G
(7)
ANT+
(107)
GPS
(542)
NFC fizetési típus
Google Pay
(34)
Garmin Pay
(94)
Apple Pay
(172)
Mi Pay
(1)
Zepp Pay
(5)
Sporttevékenységek
Futás
(529)
Kerékpározás
(529)
Jóga
(504)
Fitnesz
(500)
Séta
(496)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(532)
Pulzusfrekvencia
(519)
Távolság
(511)
Kalóriaszámítás
(500)
Sebesség
(475)
Szíj színe
Fekete
(206)
Fehér
(69)
Arany
(7)
Bézs
(21)
Rózsaszín
(34)
Ezüst
(21)
Szürke
(49)
Kék
(57)
Narancssárga
(5)
Zöld
(19)
Sárga
(4)
Barna
(16)
Lila
(5)
Piros
(10)
Khaki
(1)
Bordó
(1)
Szíj anyaga
Szilikon
(381)
Nejlon
(59)
Bőr
(32)
Műanyag
(18)
Rozsdamentes acél
(11)

A GPS okosórák az idő kijelzésén kívül számos hasznos funkciót kínálnak. Ezek közé tartozik a mobilértesítések megjelenítése, a távolságok mérése és még sok más. A GPS-helymeghatározónak köszönhetően az óra maximalizálni tudja a helymeghatározó szolgáltatások pontosságát. Az alábbiakban megtudhatod, milyen paraméterek alapján érdemes GPS okosóra modellt választani.

Tovább

Miért érdemes GPS óra típust használni?

A GPS-es okosóra beépített GPS-helymeghatározóval rendelkezik, amely pontosan nyomon követi a tartózkodási helyed. Számos modell térképekhez és navigációhoz is csatlakoztatható. Milyen előnyei vannak az okosóra GPS funkcióval ellátott típusának?

  • Az okosóra GPS funkcióval biztosítja, hogy még a legtrükkösebb utakon se tévedj el.
  • Ha szeretnéd szemmel tartani gyermekeidet, válassz nekik egy GPS okosóra modellt, így mindig tudni fogod, merre járnak.
  • Egy séta, futás vagy akár kerékpározás után megnézheted, hová vezetett az utad.

GPS okosórák férfi, valamint női változatban is kaphatók. Különösen a szebbik nem tagjai számíthatnak dizájner darabokra, színben harmonizáló szíjakra - nálunk több árnyalatban is kapható rózsaszín. Ezek a modellek ráadásul vékonyabbak, így jobban mutatnak a csuklón, mint az uniszex változatok.

Mit tud még egy GPS okosóra?

A GPS okosórák könnyen csatlakoztathatók az okostelefonodhoz, így a mobilfunkciókat közvetlenül az órán használhatod. Emellett figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, az alvásodat vagy a pulzusszámodat. Melyek a GPS óra leggyakrabban használt alapfunkciói?

  • A szívritmus mérés nem csak az edzés során mutatja meg a terhelés szintjét, de segít az edzéstempó finomhangolásában is.
  • Az alváselemzés egész éjszaka értékeli a minőséggel kapcsolatos adatokat, és javítási javaslatokat tesz.
  • A lépésszámláló méri a nap folyamán megtett lépéseket, és megjeleníti a heti átlagot.
  • A csatlakozás mobiltelefonhoz lehetővé teszi az értesítések megtekintését, a zene vezérlését vagy akár a telefonálást is.

Nem tudsz választani? Nézd meg a GPS okosóra használatával kapcsolatos véleményeket.

GPS óra – válassz a legfontosabb paraméterek alapján

A GPS okosórák modelltől függően számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Ha közvetlenül sportoláshoz használod a készüléket, akkor az aktivitást figyelő érzékelőknek köszönhetően élvezheted a fejlett funkciók előnyeit. Ha csak alkalmi tevékenységekhez szeretnéd viselni az okosóra GPS képes változatát, az alapfunkciók is elegendőek.

  • Az operációs rendszer kompatibilitás különösen akkor fontos, ha olyan funkciókat használsz, amelyek a mobiltelefonnal való kapcsolatot igénylik. Manapság a kompatibilitási problémák minimálisak.
  • A rengeteg okos funkció modellenként eltérő. Érdemes tisztában lenni azzal, milyen tevékenységekhez fogod használni a GPS okosóra modellt. A futók például a tempómérést, a hegymászók a megmászott méterek számának mérését fogják használni.
  • Az okosóra GPS funkciós változatába épített érzékelők jelentősen befolyásolhatják az óra rendeltetését. A GPS-helymeghatározó a navigációval együtt pontosan követi a mozgásodat. A sebességmérő kiszámítja a mozgás sebességét, a gyorsulásmérő méri a gyorsulást.
  • A vízállóság különösen fontos az úszók számára. Az egyes IP-besorolások azt jelzik, hogy milyen mélyre merülhetsz az órával, illetve, hogy mekkora víznyomást bír el az eszköz komplikációk nélkül.
  • A pánt anyaga is fontos. Válaszd azt a típust, amelyet hosszú távon a legkényelmesebb viselni. Különböző anyagok állnak rendelkezésre, a klasszikus fémtől kezdve a műanyagon át az egyre népszerűbb szilikon pántig.

A GPS okosórák nem csak a sportos ruházatot viselőkre korlátozódnak. Válassz egy stílusos fitnesz sportórát. Női és férfi változatban is kaphatók funkcionális, mégis elegáns modellek.

A gyermek GPS-es okosóra növeli a biztonságukat

A gyerek GPS okosórák elsősorban arra szolgálnak, hogy meghatározzák gyermeked helyzetét és biztonságban tartsák őt. Egyes modellek beépített SIM-kártya foglalattal rendelkeznek. Ezeknél előre beállíthatja a lehetőséget, hogy hívásokat kezdeményezzen az általad kiválasztott telefonszámokra. Milyen egyéb funkciókat kínál a gyerekeknek szánt GPS óra?

  • SOS gomb, amelyet a gyermek veszély esetén aktiválhat.
  • Fokozott por- és vízállóság.
  • Távoli lehallgatás aktiválásának lehetősége.
  • A gyerekeknek szánt GPS okosórák olyan funkcióval is rendelkeznek, amely riaszt, ha gyermeked leveszi az órát.

i

A gyerek GPS okosóra lehetővé teszi egy meghatározott terület beállítását, ahol a gyermek mozoghat. Abban az esetben, ha elhagyja a területet, az eszköz azonnal figyelmeztető üzenetet küld.

GPS okosórák idősek számára - az egészség és a testmozgás útja

Az időseknek szánt GPS okosórák bizonyítják, hogy a technológia nem feltétlenül csak a fiatalabb generáció sajátja. A nagyszülők is kihasználhatják a lépésszámláló, a pulzusmérő és más felügyeleti funkciók előnyeit. Az óra kiválasztásakor fontos, hogy a kijelző elég nagy legyen a maximális kényelemhez.

GPS okosóra modellt keresel sportolóknak?

A fitness órák a tökéletes választás minden sportoló számára. Az órarendszer részletes statisztikákat tartalmaz a gyakorlatokról, tevékenységekről és sportágakról, amelyeket a sport tracker maga gyűjt össze. Ezek alapján aztán személyre szabja az ideális edzésprogramot, és gondoskodik arról, hogy azt helyesen és felelősségteljesen kövesd.

Fitnesz okosórák a futók számára

A fitness karkötők a tökéletes GPS okosóra típus a futáshoz. Bár nem fogja megtervezni a teljes edzéstervedet, költséghatékonyabb, mint egy sportóra, és a lépések számát vagy a pulzusszámodat is nyomon követheted vele. A GPS okosórák segítségével megoszthatod teljesítményedet a barátaiddal.

Ha nem szeretnél feleslegesen pénzt költeni egy új GPS okosóra modellre, outletünkben felbontott, újszerű vagy használt árut találsz garanciával, kedvezőbb áron. Ezekhez 12 hónap garanciát adunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-15 %
199 990 Ft
169 990 Ft

2.
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black Szállításra kész 4 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft

3.
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft

Még több
542 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUWGT32a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -17 %
169 990 Ft 204 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 35×
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 528 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -3 %
299 990 Ft 309 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7prob1
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs - Okosóra Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a4
4,8 28×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -4 %
244 990 Ft 254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c3
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se5
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se6
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se1
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a41n5
Amazfit Balance Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,8 38×
Amazfit Balance Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, NFC fizetés Zepp Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1200 óra, magyar nyelvű vezérlés
88 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AMZ400c1
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - ezüst alumínium tok, viharkék sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se8
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a2
Xiaomi Watch S3 Black - Okosóra
Típusok
4,4
Xiaomi Watch S3 Black
Okosóra - uniszex, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra,
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIMiwS3a1
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven001b2
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b1
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - rózsaszín alumínium tok, világos rózsaszín sportszíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -6 %
169 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n9
Samsung Galaxy Watch 4 40mm rózsaszín - arany - Okosóra
Típusok
3,0
Samsung Galaxy Watch 4 40mm rózsaszín - arany
Okosóra - női, Android GMS-el kompatibilis, 1,2" OLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SaGALW440rgHU
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA044se2
Amazfit GTR Mini Misty Pink - Okosóra
Típusok
4,5 48×
Amazfit GTR Mini Misty Pink
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,28" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -5 %
39 790 Ft 41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt404b2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - fekete - Okosóra
Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c1
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke - Okosóra
Típusok
4,6 33×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke
Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,36" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, magyar nyelvű vezérlés
129 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW0512c2

GPS okosórák

mobilokSamsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd? Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az...
Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít...
mobiltelefonok5 nagyszerű ár-érték arányú telefon Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az...
A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.
A Samsung One UI 6 az Android operációs rendszer legújabb kiterjesztése a Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2023 októberében jelent meg, és szinte mindent kínál, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A kialakítás elsősorban a testreszabási...
További cikkek Összes cikk

GPS okosórák

A GPS okosórák kategóriában összesen 541 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó GPS okosórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább GPS okosórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb GPS okosórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: GPS okosórák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ