30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Granit 35VLT GBBS

Termékkatalógus
Granit 35VLT GBBS
Fedő grill, ideális egy készlet a tálca 35PLT GBBS
Kód:  GRANAD08 Termékszám:  TA35V

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Granit 35VLT GBBS

Gránit grill fedél készült kiváló minőségű anyagok, és alkalmas, hogy hozzon létre egy sor a tálcával 35PLT GBBS. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos kezeléshez és speciális profilja a széle a fedél süt állandó enyhe nyomású gőz, mely elősegíti az egészséges és gyors főzés zsiradék hozzáadása nélkül. A fedél lehetővé teszi, hogy az élelmiszert a tepsibe és civakodás, hogy biztosítsa annak gyors elkészítését és egyedi ízét. Šetřte energii a vařte zdravě pomocí speciální poklice k pekáči Granit!

tulajdonságok fedél

  • Úgy tervezték, a tepsi 35PLT GBBS
  • A fedél épül grillfűtőtest
  • Ez történt a kiváló minőségű anyagok
  • ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • Ez lehetővé teszi, hogy főzni egészséges ételeket nélkül zsír
  • gyorsabb, hogy készítsen az élelmiszer
  • lehetővé teszi, hogy az élelmiszert a tepsibe grill
  • energiát takarít meg
  • Ez elő a Cseh Köztársaságban

Gránit cseh ételek - a piacvezető

Sokoldalú ételek Granit multifunkcionális, lehet főzni, sütni, és megsütjük. A speciális tapadásmentes felület, így ezek a cserepek is főzni nélkül a zsír. Az edényeket jól karbantartott, akkor csak meg kell azonnal kiürítése után öblítse le hideg vízzel, és törölje le egy száraz törülközőt. Egyszerű karbantartás, hosszú élettartam és energiatakarékosság, valamint a modern és ízléses kialakítás jön edények GRÁNIT érdekes. Vedd le kézzel formázott edények, amely segít főzni gyorsan, de óvatosan, finom és egészséges!  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Granit 35VLT GBBS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Granit 35VLT GBBS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Granit 35VLT GBBS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Granit 35VLT GBBS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Granit 35VLT GBBS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ