30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Granit P26Q

Termékkatalógus
Granit P26Q
Fedő tér, 26x26cm, fogantyú nélkül
Kód:  GRAACC03 Termékszám:  P26Q

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Granit P26Q

Fedél Gránit P26Q készült kiváló minőségű üveg, és alkalmas a négyzet tartály mérésére 26 x 26 cm. A fedél nem kezeli - ez külön kell megvásárolni.Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos kezeléshez, anélkül, hogy égett. Átlátszó üveg fedél felszerelése után, a konzol tartja is. Különleges profilél üveg fedéllel lehetővé teszi a sütni-főzni állandó enyhe nyomású gőz, amely segíti az egészséges főzés kevés vízzel.Energiát takarít meg és főzzük egészségesen egy speciális fedél Granit! 

tulajdonságok fedél

  • Úgy tervezték, hogy téglalap alakú tartály méretei 26 x 26 cm
  • fogantyú külön kell megvásárolni
  • Ez történt a kiváló minőségű üveg
  • ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • Ez lehetővé teszi, hogy főzni egészséges ételeket egy kis vízzel
  • energiát takarít meg
  • Ez elő a Cseh Köztársaságban

Gránit cseh ételek - a piacvezető

Sokoldalú ételek Granit multifunkcionális, lehet főzni, sütni, és megsütjük. A speciális tapadásmentes felület, így ezek a cserepek is főzni nélkül a zsír. Az edényeket jól karbantartott, akkor csak meg kell azonnal kiürítése után öblítse le hideg vízzel, és törölje le egy száraz törülközőt. Egyszerű karbantartás, hosszú élettartam és energiatakarékosság, valamint a modern és ízléses kialakítás jön edények GRÁNIT érdekes. Vedd le kézzel formázott edények, amely segít főzni gyorsan, de óvatosan, finom és egészséges!  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Granit P26Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Granit P26Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si granit P26Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Granit P26Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Granit P26Q.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ