Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Granit P28

Termékkatalógus
Granit P28
Fedő - kerek, 28 cm, nyél nélkül, sütőbe tehető
Kód:  GRAACC02 Termékszám:  P28

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Granit P28

 

 

A Granit P28 fedő minőségi üvegből készült, és 28 cm átmérőjű edények lefedésére használható. A fedél nem rendelkezik fogantyúval, azt külön kell hozzá megvásárolni. A termék kialakítása egyébként lehetővé teszi az edény egyszerű mozgatását úgy, hogy közben segít elkerülni a nemkívánatos égési sérüléseket. Speciális formája lehetővé teszi a folyamatos sütést és főzést enyhe gőznyomáson, amely egészségesebbé teszi az elkészített ételt. Takaríts meg energiát, és főzz egészségesen a Granite különleges fedeleivel!

Tulajdonságok

  • Kerek, 28 cm átmérőjű edényhez
  • Fogantyút külön kell megvásárolni
  • Kiváló minőségű üvegből
  • Ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • Lehetővé teszi egészséges ételek főzését kis vízzel
  • Energiatakarékos
  • Csehországban készült

Granit - piacvezető konyhai eszközök

A Granit multifunkciós edényei könnyed folyamattá teszik a sütést-főzést! Speciális tapadásmentes felülettel rendelkeznek, így zsír nélkül is főzhetsz velük, amely egészségesebbé teszi ételeidet. Az edények karbantartása rendkívül egyszerű, használat után elég mindössze hideg vízzel kiöblítened, aztán letörölnöd egy száraz papírral. A könnyű karbantartás, hosszú élettartam, energiatakarékos használat, illetve a modern, stílusos design azonnal lenyűgöz majd Téged is. Szerezz be néhány minőségi Granit edényt, amelyekkel gyorsan, egészségesen, finoman készíthetsz ételeket!

 
 

Paraméterek

Átmérő
28 cm Kész!

Fedő átmérő

Átmérő
28 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Granit P28 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Granit P28. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si granit P28. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Granit P28. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Granit P28.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ