AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Mikrohullámú sütők grill funkció nélkül

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Szabadon álló
(34)
Beépíthető
(17)
Belső kapacitás
Max. 19 l
(2)
20 -24 l
(44)
Min. 25 l
(5)
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(25)
Rozsdamentes acél
(9)
Ezüst
(10)
Szürke
(1)
Külső magasság
24,3 cm
45,6 cm
-
Külső szélesség
43,9 cm
59,5 cm
-
Külső mélység
31,5 cm
57 cm
-
Vezérlés
Tekerőgombok
(24)
Nyomógombos
(23)
Érintőképernyős
(12)
Szűrés

A mikrohullámú sütő grill nélkül is az egyik legpraktikusabb konyhai segítőtárs. Az olyan alapvető funkciókon túl, mint a melegítés és az olvasztás, néhány mikrohullámú sütő gőzfőzési funkcióval is rendelkezik. Ezt különösen az egészséges étkezés hívei fogják értékelni. A választáskor különösen figyelj a mikrohullámú sütő űrtartalmára, teljesítményére és méreteire.

Tovább

Térfogat

  • A térfogat 15 és 50 liter között mozog.
  • A standard 17–19 literes mikrohullámú sütők problémába ütközhetnek pl. nagyobb baromfi olvasztásakor, de a szokásos melegítés simán megy velük.
  • A nagyobb mikrohullámú sütő grill nélkül használható nyaralóban, diákszállásokon vagy olyan helyeken, ahol nincs klasszikus beépíthető sütő.

Teljesítmény

  • Az ételek előkészítési idejét befolyásolja (általában elegendő az 1000 W).

Alapvető funkciók

  • Melegítés
  • Olvasztás – Néhány mikrohullámú sütő grill nélkül képes a súly alapján olvasztani, vagy megakadályozza, hogy a kenyérből ehetetlen tégla váljon.
  • Automatikus programok – A mai mikrohullámú sütők többsége automatikus programokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a főzést a kezdő szakácsok számára is.

Speciális funkciók

  • A gőzölés egy egészséges főzési módszer, amely akár az ételekben 50%-kal is több vitamint megőriz.
  • Néhány mikrohullámú sütő grill nélkül mobilalkalmazásokkal is összekapcsolható, mint például a Simply–Fi, amely receptekkel szolgál és iOS-re, valamint Androidra is telepíthető.

 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
50 termék
5,0
SHARP YC-PS204AE-S
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1200 W, belső térfogat 20 l, 10 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,3 × 45,5 × 33,4 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 27,3 × 31,5 × 33,4 cm (Ma×Sz×Mé)
31 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SHMI054
SAMSUNG MS23T5018AK/EO
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 28,8 cm, speciális belső felület, grill nélküli és gyors olvasztás, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 36,3 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,1 × 33 × 36,3 cm (Ma×Sz×Mé)
75 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SAMMW020

Mikrohullámú sütők grill funkció nélkül

A Mikrohullámú sütők grill funkció nélkül kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mikrohullámú sütők grill funkció nélkül Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mikrohullámú sütők grill funkció nélkül A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mikrohullámú sütők grill funkció nélkül A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mikrohullámú sütők grill funkció nélkül vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ