Akvizice ApF HU ApF HU

Grillezés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A steakek, a grillezett panini, a sajtok vagy a zöldségek egyedülálló íze, valamint a fűszernövények és pácok összetéveszthetetlen aromája csak néhány ok, amiért szeretünk grillezni. Akár igazi ínyenc, akár lelkes amatőr vagy, aki még csak most kezdi el felfedezni az ízek újabb és újabb kombinációit, minden bizonnyal értékelni fogod a kínálatunkban szereplő grillsütőket és kiegészítőket.

Tovább

Melyik grillt válasszuk?

Mi jut eszedbe a grillezés szóról? Valószínűleg a nyár, a barátok, a hűtött sör és a grillsütő, főleg a grillsütő. Ez a grillezéshez elengedhetetlen készülék számos változatban kapható. De akkor melyiket válasszuk?

Kerti grillek - grillezés, ahogy a nagykönyvben meg van írva

A kerti grill minden erre alkalmas kert vagy terasz szinte kötelező felszerelése. A faszenes grillek népszerűsége töretlen a hamisítatlan grillezési élmény miatt, amelyhez a füst is hozzátartozik. Választhatsz azonban olyan gázgrillt is, amely tűz nélkül is működik. Meg kell említeni még az elektromos kerti grilleket is, amelyek könnyen kezelhetők és gyorsan felmelegszenek.

Nem tudsz betelni a füstölt ételek ízével? Próbálj ki egy húsfüstölő készüléket.

Az elektromos grill beltéri helyiségekbe is alkalmas

Az elektromos grilleket főleg zárt helyiségekben használják, például erkélyeken vagy konyhákban. Kompaktak és könnyen kezelhetők. Ezenkívül nem igényelnek semmilyen tüzelőanyagot, csak áramot.

i

Húscsipeszek, tálak, hústűk, grillkészletek és számos egyéb eszköz megtalálható grill eszközök kategóriánkban.

A mikrohullámú sütők az étel melegítéséhez, kiolvasztásához, sőt grillezéshez is alkalmasak

A mikrohullámú sütőket legtöbben az ételek gyors melegítésére használjuk. A mai mikrohullámú sütők azonban többfunkciós eszközök, amelyek grillezéshez is használhatók. Ügyelj az időzítésre és a helyes adagolásra.


Minisütők - a hagyományos sütő kompakt alternatívája

A minisütők kompakt és többfunkciós eszközök, amelyek teljes mértékben helyettesíteni tudják a hagyományos sütőket. Pizzát, húst vagy süteményt süthetsz bennük és a grillrácsnak köszönhetően grillezéshez is alkalmasak.

Nincs több ötleted, és inspirációra vágysz? Keress olyan könyvet, amely kifejezetten a grillezéshez ad tippeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ThermoPro Grill Mat Szállításra kész > 10 db
Grill kiegészítő - Robusztus, tartós grillszőnyeg, grillekhez, füstölőkhöz, serpenyőkhöz, sütéshez, 3 rugalmas réteg (PTFE, Fiberglass, PTFE), a PTFE réteg vastagsága 0,31mm, akár 260°C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek, tapadásmentes, egészségre ártalmatlan, karcálló, mosogatógépben mosható, több mint 1000 használati ciklus, 2 db a csomagban, méret: 41 x 33 cm, könnyen állítható
5 290 Ft

2 termék
5,0 14×
ThermoPro Grill Mat
Grill kiegészítő - Robusztus, tartós grillszőnyeg, grillekhez, füstölőkhöz, serpenyőkhöz, sütéshez, 3 rugalmas réteg (PTFE, Fiberglass, PTFE), a PTFE réteg vastagsága 0,31mm, akár 260°C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek, tapadásmentes, egészségre ártalmatlan, karcálló, mosogatógépben mosható, több mint 1000 használati ciklus, 2 db a csomagban, méret: 41 x 33 cm, könnyen állítható
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DFSE063
BOSCH HEZ327000
Grill kőlap - grill kőlap fa spatulával
51 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 03. 22.
Termékkód: BOACC039

Grillezés

KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási berendezések közé tartozik. Új grill vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, melyik grillsütő modellt válaszd? Segítünk meghatározni, hogy melyik grillsütő...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Grillezés

A Grillezés kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Grillezés – megbízható márkák

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ