Akvizice ApF HU Shop roku

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, snow/ onyx

Termékkatalógus
GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, snow/ onyx
4,7 3 értékelés
Szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot, élességet, részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencsetechnológia
Kód:  JD610f2 Termékszám:  PHA-04201 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, snow/ onyx

A GUNNAR szemüveg kihasználja az összes  fejlett technológiát, hogy alkalmazása segítse a felhasználók számítógéppel való munkáját és a játékosoknak a megfelelő pontosságot nyújtsa. Borostyánszínű üvege jelentősen növeli a kontrasztot, hangsúlyozza részleteket és a érzékelést azoknak, akik számítógéppel dolgoznak. Egyúttal  minimálisra csökkenti a képernyő nem kívánt tükröződését  és tompítja a színskála legkeményebb részeit. Az összes megnevezett tulajdonságnak köszönhetően  minimalizálja a szem  és az általános fáradságot az  LCD képernyők nézésekor, amit értékelni fognak nemcsak a szenvedélyes játékosok, hanem azok az  emberek is, akik napi szinten dolgoznak a számítógéppel.

A GUNNAR szemüveg fő előnye a i-AMP fejlett technológia, amely az emberi szemrendszer intenzív kutatásának és annak interaktciója a digitális berendezések eredményeként jött létre.  Az eredmények alapján egyedi lencse anyag lett  kombinálva a fejlett geometriával és felső felületi rétegekkel. Használatuk már rövid idő alatt is nagyobb produktivitást és kisebb fáradtságot eredményez.

A GUNNAR Gaming MLG Phantom Collection egy  könnyű, sokoldalú játékosok részére való szemüveg, amelyek a második legnagyobb lencsével vannak ellátva az  ESPORT sorozatban. A keret alumínium és magnézium ötvözetéből készül és a könnyűfém  könnyűfém ötvözetek által optimális optikai stabilitást eredményez. Az állítható szilikon orr-rész és az ívelt lábak tökéletesen tartanak. .A lekerekített végek ergonomikusan hajlíthatóak, hogy  tökéletesen illeszkedjenek a fejformához.  Nagyon vékonyak, nehogy szétszórják a hangszórókból áradó nyomást és kényelmes legyen a szemüveg és fülhallgatók viselete. A lábak cserélhető végződései  testreszabottak az ízléstől függően. A könnyű szerkezet és a helyes  kiegyensúlyozás biztosítja a kényelmet hosszú ideig tartó viseléskor is.

Paraméterek és specifikációk:

Jellemzők:
tökéletes  PC játékok esetében
igen részletes, élesebb és tisztább kép
javítja a kontrasztot a jobb vizuális észlelés érdekében
tükröződés mentes bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajt
csökkenti a szem és az általános fáradtságot
növeli a szem állóképességét

Színek:
Objektív: borostyán
Keret: fehér / fekete

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, snow/ onyx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, snow/ onyx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, snow/onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, Schnee / Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, Schnee / Onyx.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ