Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, szén hő

Termékkatalógus
GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, szén hő
4,7 12 értékelés
Szemüveg - LCD monitor előtt végzett munkához, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot és az élességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiával
Kód:  JD610f5 Termékszám:  PHA-05601 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, szén hő

A GUNNAR szemüveg minden fejlett technológiát alkalmaz, hogy javítsa a felhasználók munkáját a számítógéppel, és így a játékosok számára is a szükséges pontossággal. A borostyánszínű üveg jelentősen növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket és más vizuális jeleket azok számára, akik számítógépen dolgoznak. Miközben minimálisra csökkenti a nem kívánt kijelző tükröződést és elnyomja a színspektrum nehezen feldolgozható részeit. Mindezen funkcióknak köszönhetően minimalizálja a szem a fáradtságát miközben az LCD kijelzőt figyeli, akár szenvedélyes játékos, vagy napi rendszerességel számítógépen dolgozó személy. 


A GUNNAR szemüveg fő előnye egy fejlett technológia, az i-AMP, amely azért jött létre hosszú kutatás után, hogy javítsa a kölcsönhatást az ember optikai rendszere és a digitális eszközök között. Az eredmények alapján elmondható, hogy az egyedi lencse anyaga kombinált fejlett geometriai és felső felületi rétegekből áll. Így már rövid használat után is produktívabbnak, kevésbé fáradtnak fogja érezni magát a monitor előtt ülve. 

GUNNAR Gaming MLG Phantom egy könnyű, sokoldalú gamer szemüveg, aminek a második legnagyobb lencséje egy sor eSports.Az alumínium ötvözetből és magnéziumból készült keret optimális optikai stabilitást tesz lehetővé. Köszönhetően az állítható, ívelt szilikon orr-résznek, a szemüveg mindig a helyén marad, nem csúszik le. A lekerekített végekkel a szárak ergonomikusan hajlítottak, így tökéletesen alkalmazkodnak a fej formájához. Nagyon vékonyak, és lehetővé teszik, hogy a szemüveg és a füllhallgató egyidejű használata is kényelmes maradjon. Továbbá, a levehető  alkatrészek számtalan lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy a szemüveg kinézett személyre szabhassa. A könnyű kialakítás biztosítja a megfelelelő egyensúlyt akár hosszú használat esetén is. 

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Ideális PC-s játékokhoz
Igen részletes, élesebb és tisztább kép
Javítja a kontrasztot, a jobb vizuális észlelés érdekében
A tükröződésmentesítő bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajt
Csökkenti a szem a fáradtság és az általános fáradtságot
Növeli szeme állóképességét

Színek:
Objektív: Amber
Keret: Piros / Fekete

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, szén hő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, heat carbon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, heat carbon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, heat carbon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, heat carbon.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ