Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GUNNAR Gaming Collection PPK szemüveg, fényes/ónix

Termékkatalógus
GUNNAR Gaming Collection PPK szemüveg, fényes/ónix
4,5 12 értékelés
Szemüveg - LCD monitorral történő munkához, csökkenti a szemfáradtságot, javítja a kontrasztot, az élességet és a részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencsetechnológiával
Kód:  JD610l1 Termékszám:  PPK-00101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection PPK szemüveg, fényes/ónix Megszűnt

GUNNAR Gaming Collection PPK szemüveg, fényes/ónix

Vedd fel a harcot - bárhol, bármikor, bárkivel! A legtöbb játéknál az elért eredmény a mozdulataid, leadott lövéseid, találataid pontosságán múlik. A PPK szemüveg kizárólag azért lett létrehozva, hogy abszolút precíz pontosságot biztosítson számodra. A PPK ideális méretei miatt univerzális modell, amely a legtöbb arcformához tökéletesen illeszkedik. Hadd irigykedjen az ellenfeled - a PPK-val gyorsan és pontosan fogsz célozni!

  • Állítható szilikon orrtámasz, hogy bármely orra tökéletesen illeszkedjen.
  • Rögzítés mentes forgópánt és szilárd acélszerkezet, amely tartósságot és ellenállóképességet biztosít.
  • Enyhén ívelt lábak biztosítják a szükséges támaszt, kellemes fogást és stabil viseletet nyújtanak a szemüvegnek.
  • A nagyon vékony lábak elosztják a fülhallgató tömegét, így az nem nyom, és kényelmesen viselhető a szemüveggel egyszerre.
  • Az illesztések és hegesztések kellemetlenné tehetik a viseletet hosszabb idő után. A PPK szemüveg váza egy darabból készül, ezért semmiféle kényelmetlen érzést nem okoz, még hosszú távú viselés esetén sem.
  • A cserélhető lencsék a lehetőségek végtelen tárházát kínálják, így a szemüveg megjelenése egyéni ízlés szerint tökéletesen személyre szabható.


Az i-AMP technológia a Gunnar szemüveg egyik nagy versenyelőnye a többi gyártók termékeivel szemben. A kifejlesztése sok-sok évbe került, és olyan emberekkel működtünk együtt, akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt. A Gunnar szemüvegekbe való befektetés a saját egészségünkbe történő befektetés.

 

A Gunnar szemüveg viselésének előnyei

 

 

Sok időt töltesz nap mint nap a számítógép vagy a televízió képernyője előtt? Nem tudod levenni a szedet a tabletedről vagy az okostelefonodról? Ez a fajta életmód nagyon megterhelő a szemed számára, és olyan kellemetlen mellékhatásokkal járhat, mint a száraz szem, nehezen történő fókuszálás, szemfáradtság, csípő, szúró érzés pislogáskor és gyakori fejfájás. Mindezek a tünetek könnyen vezethetnek hosszú távú szemkárosodáshoz is. A Gunnar szemüvegek azonban nem közönséges szemüvegek. Ez az első olyan szemüveg, amely elsősorban azokat az embereket tartja szem előtt, akik hosszú órákat töltenek a számítógép képernyője előtt. A Gunnar szemüveg javítja a kontrasztot, a kényelemérzetet és a fókuszt és egyidejűleg csökkenti a szemfáradtságot is. Képes leszel egész nap dolgozni vagy egész játékokat végigjátszani anélkül, hogy állandóan dörzsölni kellene a szemedet, vagy hosszú kényszerszüneteket kellene tartanod, mert elfáradt a szemed.

 

A Gunnar szemüvegmárka sikerének a kulcsa elsősorban az egyedülálló, szabadalmaztatott i-AMP technológiában rejlik, amelynek a titka számos kulcsfontosságú tényező kombinációjából tevődik össze, amelyek együttesen egy működő egészet alkotnak:

 

 

A lencsék geometriája - FRACTYL

 


A Gunnar szemüveg lencséi íveltebbek, mint egy hagyományos szemüvegé, így pontosabban követik a fejed alakját. Ez az ideális forma megakadályozza a levegő túlzott keringését a lencséken belül, és ezáltal a szem gyorsabb kiszáradását is, ami kellemetlen szúró, égő érzést okozna.

 

 

A lencsék anyaga - DIAMIX

 


A hagyományos szemüvegek szokásos anyagaival ellentétben a Gunnar szemüvegek sikeresen ötvözik a megnyerő, színes külsőt a karcolásoknak és ütéseknek való ellenállósággal. Köszönhetően a DIAMIX lencse színárnyalatának és nagyprecizitású lencsegörbületének, a Gunnar szemüveg mindig kristálytiszta látást biztosít.

 

 

A lencsék színe - IONIK

 


A monitorok mesterséges fénye a természetes fény spektrumának csak egy szűk skáláját tartalmazza; a természetes, teljes spektrumú fényhez képest magas intenzitású, és az emberi szem számára nagy megterhelést jelent. Az IONIK lencse színezetének köszönhetően megszűri és elnyeli a bejövő fény spektrumának káros és megterhelő részét, így a kép melegebb színű és ezáltal kellemesebb lesz a szem számára.

 

 

A lencsék külső rétege - I-Fi

 


Az internet tele van a legkülönbözőbb tartalmakkal. Némelyek csillognak, mások villognak, egyesek rikító-, mások pasztellszínűek. Mindezeket együttesen úgy nevezik, hogy "vizuális zaj", ami a te érzékszervi észlelésedre felesleges terhet ró, mert külön kell választanod az észlelt képet a zavaró behatásoktól. A mindkét oldali reflexiócsökkentő i-Fi réteg megakadályozza a zavaró visszatükröződéseket és drasztikusan javítja ezáltal a látásminőséget, valamint meggátolja a fejfájások kialakulását is. A hagyományos lencsék sérülhetnek és párásodhatnak a nap folyamán, és a kopás valamint a karcolások miatt hosszútávon veszthetnek tisztaságukból, elhomályosodhatnak, ami csökkenti a lencsék minőségét. Az i-Fi külső védelmező rétege azonban egyedülálló kémiai bevonata révén óvja a lencsét a sérülésektől, és megakadályozza a szemüveg bepárásodását is, így tartva a lencsék optikai tulajdonságait egész nap a legmagasabb szinten.

 

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Sárga Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Sárga Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Gaming Collection PPK szemüveg, fényes/ónix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/onyx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/ónyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection PPK, Glanz/Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection PPK, Glanz/Onyx.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ