A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, ónix tűz / sárga

Termékkatalógus
GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, ónix tűz / sárga
Szemüveg - LCD monitorokon végzett munkához, csökkenti a szem fáradását, növeli a kontrasztot, élességet és részletességet, csökkenti a vakító fényeket, i-AMP üveg technológia
Kód:  JD610m2a Termékszám:  BLI-00125

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, ónix tűz / sárga Megszűnt

GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, ónix tűz / sárga

A GUNNAR szemüvegek számos fejlett technológiát bevetnek, hogy a számítógép használóknak és játékosoknak egyaránt biztosítsa a szükséges pontosságot. Borostyán színű lencséi nagy mértékben javítják a kontrasztot, kiemelve ezzel a részleteket mindazok számára akik számítógépen dolgoznak. Ezzel egyidőben minimalizálják a ragyogást és tompítják a színskála legmegterhelőbb színeit. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a szemüveg minimalizálja a szem fáradását LCD kijelzök használata során, valamint javítja a teljesítményt, amely nem csak a játékosonak, hanem a számítógépet minden nap használóknak is örömére szolgál majd.

Csúcstechnológia

A GUNNAR szemüvegek legfőbb előnye a fejlett i-AMP technológiában rejlik, melyet az emberi látó rendszer és annak a digitális eszközökkel való együttműködésének tanulmányozásával fejlesztettek. Az így szerzett tapasztalatoknak hála az egyedi lencsék speciális anyagok, különleges geometria és kiváló minőségű bevonatok kombinációjából készültek. Használatuk gyorsan megtérül köszönhetően a nagyobb produktivitásnak és a szem kisebb fáradásának.

Legfontosabb jellemzői

  • Univerzális szemüveg, mely csökkenti a szem a fáradását
  • Nagyon könnyű és kiegyensúlyozott tervezés
  • Fejlett i-AMP technológia
  • Kiváló ergonómia
  • Remek ár / érték arány

Maximális megkönnyebbülés és a kényelem

A GUNNAR Gaming Collection The Heroes of The Storm Siege rendkívül könnyű, sokoldalú és egyedi stílusú szemüveg, mely a legapróbb részletekre hangolva készült. Az alacsony szénacél keret erős és hosszú élettartamot biztosít. Az állítható szilikon orrtámaszoknak és hajlított szárának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely fejformához. Nagyon vékony, így nem zavarja fülhallgató együttes viselete során sem, így egyszerre is használhatja őket. A könnyű kivitel és tökéletes kiegyensúlyozottság kényelmes viseletet garantál még hosszú használat során is.

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, ónix tűz / sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, onyx fire/ yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Siege, ónyx fire / yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm - Siege, Onyx Fire / Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm - Siege, Onyx Fire / Gelb.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ