Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GUNNAR Office Collection Emissary, ónix

Termékkatalógus
GUNNAR Office Collection Emissary, ónix
5 2 értékelés
Szemüveg dolgozni LCD monitor, csökkenti a szem fáradtságot, fokozza a kontrasztot, az élességet, részletesen, csökkenti a tükröződést lencse technológiával i-AMP
22 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JD611n1 Termékszám:  ST003-C001 Gyártó honlapja:
GUNNAR Office Collection Emissary, ónix 22 190 Ft Felbontott raktáron

GUNNAR Office Collection Emissary, ónix

GUNNAR Office Collection Emissary, ónix egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
Brýle Emissary od společnosti GUNNAR jsou kombinací klasického designu s moderními prvky. Szögletes lencsék éles megjelenés és a teljesítmény polobroučkové nem szemed ne legyen akadály szempontjából. Kiegyensúlyozott tavaszi pantíky és állítható orrnyereg biztosít teljes kényelmet. Tyto brýle jsou určeny pro kancelářskou práci s LCD monitorem za účelem snížení únavy očí, zvyšují kontrast, ostrost a detaily, zároveň také redukují odlesky - pro co nejkomfortnější a nejzdravější práci s počítačem!
 
  • A lekerekített végekkel a lábak puha termoplasztikus gumi valamivel közelebb, és ezáltal biztosítja a megfelelő elhelyezéséhez szemüveg csúszás nélkül.
  • Hliníko-horčíkové obroučky jsou pevné a prostřednictvím lehké kovové slitiny vytváří optimální optickou stabilitu.
  • A lábak rejtett rugók ergonomikus kanyarban, és állítsuk be minden arc formák és a fej.
  • Könnyűszerkezetes építés és a megfelelő egyensúlyt a hosszú távú kényelem nélkül nyomott helyen vagy a fáradtság jeleit.
  • Állítható orrnyereg mozognak három irányba, hogy pontosan illeszkedik, és tartja a helyén.
  • Unikátní poloobroučkový design minimalizuje rozrušení periferními vjemy.

I-AMP technológia egy nagy versenyelőnyt képest Gunnar szemüveg szemüveg más gyártók. Mert a fejlődés éves kutatás és együttműködés az emberek, akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt egy időben. Befektetés a szemüveg Gunnar egy befektetés az egészségre. 
 

Előnyei szemüveg Gunnar



Ön töltenek sok időt minden nap előtt egy számítógép képernyőjén vagy a televízió? Nem lehet levenni a szemem a táblagépen vagy okostelefonon? A szemei ??egy ilyen feladatra nagyon stresszes és biztosan jön még kellemetlen mellékhatásai, mint a száraz szem, nehézség összpontosítva, a szem megerőltetése, harapás, szúró érzés érzések miközben kacsintott, és gyakran fejfájást. Mindezek a tünetek vezethet a hosszú távú károkat a szemét. Gunnar szemüveg nem közönséges szemüveg. Ez az első goggle hogy azt hiszi, elsősorban a felhasználók, akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt képernyő. Gunnar szemüveg növeli a kontrasztot, a kényelem és a hangsúly a munka egyidejűleg csökken a szemek kifáradását. Ön képes lesz arra, hogy a munka, illetve játszhat legteljesebb anélkül, hogy állandóan dörzsöli a szemét, és jelentősen csökkenti a szünetek száma kénytelen szem fáradtság.

A siker Gunnar szemüveg márka elsősorban az egyediségét szabadalmaztatott technológia i-AMP, melynek titka a kombináció több tényező okozza, amelyek együttesen egy működő egész:
 

Geometry lencsék - FRACTYL



Gunnar szemüveg több ívelt, mint a hagyományos üveg látvány szemüreg, így pontosabban alakját követi a fejét. Ez a forma megakadályozza a túlzott levegő keringését a szemüveget, és így gyorsabb szárítás a szem, ami kellemetlen kaparás és égő.
 

A lencse anyaga - DIAMIX



Na rozdíl od běžných materiálů v sobě brýle Gunnar dokázaly skloubit obojí – věrné zobrazení barev i odolnost skel proti nárazům či oděrkám. Köszönhetően az optimális színezete és nagy pontosságú optika pályáján DIAMIX mindig kristálytiszta képet.
 

Tint lencsék - IONIK



A mesterséges fény a monitor tartalmaz egy szűk része a spektrum nagy intenzitású helyett egységes, teljes spektrumú fény, hogy az emberi szem nem minősül ilyen terhet. Zabarvení čoček IONIK filtruje a vyrovnává přijímané světelné spektrum a dělá výsledný obraz teplejším a tím i příjemnějším pro oči.
 

A külső réteg a lencse - I-Fi



Az internet tele van mindenféle tartalmat. Néhány csillog, villog mások vagy szeptember rikító pasztell színű. Mindezeket együttesen nevezik az ún. "Vizuális zaj", ami az Ön megítélése felesleges terhet, mert van, hogy külön az észlelt képet zavaró érzések. Díky oboustranné anti-reflexní vrstvě i-Fi se zbavíte většiny nepříjemných odlesků a výrazně tak ulevíte svým očím a předejdete bolestem hlavy. A hagyományos lencse történik a nap folyamán enyhe párásodást és hosszabb idő alatt, hogy a karcolások és horzsolások, amelyek csökkentik a minősége a lencse a szemüveg. A külső védőréteg-Fi és védi a lencsét a sérülésektől és az egyedülálló kémiai bevonást és a ködfényszórók, amely megtartja minőségű optikai üvegek egész nap a legmagasabb szinten.

 

Paraméterek

Használat
Irodai Kész!
Stílus
Modern Kész!
Orr
19 mm Kész!
Állvány láb
134 mm Kész!
Üveg
28 mm Kész!

Használat

Használat
Irodai Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Méret

Orr
19 mm Kész!
Állvány láb
134 mm Kész!
Üveg
28 mm Kész!

Szín

Lencse színe
Sárga Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Office Collection Emissary, ónix
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ