A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben

Termékkatalógus
GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben
5 1 értékelés
Szemüveg - LCD monitorokhoz, csökkenti a szem fáradtságát, fokozott kontraszt; élesség, részletesség, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológia
Kód:  JD611f1 Termékszám:  INF-00101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben Megszűnt

GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben

A GUNNAR Office Collection szemüvegek a legújabb technológiákat használják; azok számára készült, akiknek a munkájuk során huzamosabb ideig számítógép előtt kell ülniük. A színezett lencséjű szemüveg fokozza a kontrasztot, kihangsúlyozza a részleteket, segíti a dolgozó munkáját a számítógép kezelésében. Emellet pedig csökkenti a monitor tükröződését is, ill. a színskála egy részét tompítja. A kiváló tulajdonságoknak köszönhetően csökkenti a szem fáradtságát, huzamosabb ideig tartó számítógépes munka után, amely nem csak irodai munkásoknak kedvező, hanem a játékosok számára is.

A GUNNAR Office Collection Infinite főbb jellemzői

  • Univerzális szemüveg, amely csökkenti a szem fáradtságát
  • Könnyű, kiegyensúlyozott tervezés
  • i-AMP technológia
  • Kiválóan ergonomikus
  • Kiváló ár/teljesítmény arány

Kimagasló i-AMP technológia

A GUNNAR szemüvegek fő előnye az i-AMP technológia, amely a 'digitális eszközök kölcsönhatása az ember "optikai rendszerére"' név alatt futó kutatás eredményeként született. A kutatás végeredményeként jött létre az i-AMP technológia, amely egy egyedi lencséből, egyedi anyagból és egy fejlett geometriából, ill. speciális rétegek együtteséből jött létre. A végeredmény, egy olyan speciális lencse amelynek használatával nagyobb produktivitás érhető el, csökkentett szem fáradtsággal.

Paraméterek

Használat
Irodai Kész!
Stílus
Elegant Kész!
Orr
23 mm Kész!
Állvány láb
51 mm Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Irodai Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Elegant Kész!

Méret

Orr
23 mm Kész!
Állvány láb
51 mm Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Infinite onyx/ amber. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Office Collection Infinite onyx/amber. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Infinite, Onyx / Amber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Infinite, Onyx / Amber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ