A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke

Termékkatalógus
GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke
5 1 értékelés
Szemüveg - LCD monitoros munkavégzéshez, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot, az élességet, a részleteket, az i-AMP technológiával nem tükröződik vissza a lencse
Kód:  JD610t4 Termékszám:  ST002-C012 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke Megszűnt

GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke

A GUNNAR cég olyan fejlett technológiát használ szemüvegeinél, hogy a számítógéppel dolgozó felhasználók munkáját teljes mértékben megkönnyítsék. A borostyánsárga színű lencsék nagyban javítják a kontrasztot, kiemelve a számítógép monitorján a részleteket és a vizualitást. Miközben minimalizálja a nem kívánt tükröződést, a lencse elncsomja a színskála legszélsőségesebb részeit is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönheten csökkenti a szem általános fáradtságát az LCD kijelző használata közben. Ezt a szemüveget nemcsak a szenvedélyes játékosok fogják nagyra értékelni, hanem azok is, akik napi rendszerességgel dolgoznak számítógépen.

A GUNNAR szemüvegek legfőbb előnye a fejlett i-AMP technológia, amely azért jött létre, hogy intenzíven kutassa az emberi szem mint optikai rendszer és a digitális eszközök kölcsönhatását. Az eredmények alapján egy egyedi lencseanyagot kombináltak fejlett geometriával és felső felületi rétegekkel. A szemüvegnek köszönyhetően már rövid idejű használat után is sokkal produktívabb lesz, miközben kevésbé érzi majd magát fáradékonynak.

A GUNNAR Office Collection Phenom szemüvege könnyű, elegáns megjelenésű, a legapróbb részletekig. A keret alumínium és magnézium ötvözetből készült, és ennek a könnyűfém kombinációnak a létrehozásával optimális optikai stabilitást értek el. Az állítható orrpárnák és a hajlított szárak révén tökéletesen a helyén marad. A szárakban lévő rejtett rugók ergonomikusan hajlanak, így tökéletesen illeszkednek a fej formájához. Ívelt végeik puha, hőre lágyuló gumik, amelyek kissé közelebb helyezkednek el, így biztosítva a szemüvegek helyes illeszkedését, csúszás nélkül. A könnyű szerkezet és a megfelelő egyensúly garantálja a kényelmes és hossú távú viselést.

Műszaki paraméterek:

Jellemzők:
Ideális irodai munkához
Nagyon részletes, élesebb és tisztább képet ad
Javítja a kontrasztot a jobb vizualitás érdekében
Az antireflexiós bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajt
A szem nem fárad el
Növeli az állóképességet

Szín:
Lencse: borostyánsárga
Keret: grafitszürke

Paraméterek

Használat
Irodai Kész!
Stílus
Modern Kész!
Orr
19 mm Kész!
Állvány láb
132 mm Kész!
Üveg
28 mm Kész!

Használat

Használat
Irodai Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Méret

Orr
19 mm Kész!
Állvány láb
132 mm Kész!
Üveg
28 mm Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Phenom, graphite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Office Collection Phenom, graphite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Phenom, Grafitgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Phenom, Grafitgrau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ