Rapture Shop roku

GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg

Termékkatalógus
GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg
Szemüveg - LCD monitoros munkához, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot, az élességet, a részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológiával
Kód:  JD611u2 Termékszám:  TRO-06701

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg Megszűnt

GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg

A fáradtság és a szemvörösség, és az azt követő fejfájás olyan jelek, amelyeket sokan megismertünk a hosszú számítógép használat mellett. Az egész napi monitor használat kifárasztja a szemet, amelynek következtében csökken az általános munka teljesítmény. A Gunnar márka, felismerte ezt a problémát, és megpróbálja csökkenteni a szem terhelését számítógép használat közben, a Trooper Smoke szemüveggel. Akár szenvedélyes számítógépes játékos vagy, akár hosszú órákat dolgozol a számítógépeden, ez a szemüveg megkönnyebbülést nyújt a szemeidnek, így növeli a játék vagy munkateljesítményedet.

Legfontosabb jellemzői

  • Szemüveg, játékosok és mindazok számára, akik naponta dolgoznak számítógépen
  • Az i-AMP technológia csökkenti a szem terhelését és a levegő áramlását a szem körül
  • A borostyán üveg növeli a kontrasztot, a részletességet és növeli a színek élénkségét
  • A szemüveget úgy tervezték, hogy mindenkire illeszkedjen
  • A szemüveg szárai enyhén ívelt végűek, így alkalmazkodnak a fej formájához, és nem esik le
  • A keret tartós és könnyű

Csökkenti a fáradtságot, fokozza a teljesítményt

A szemüveg titka a borostyán lencsékben rejlik, amelynek feladata, hogy növelje a kontrasztot, kiemelje a részleteket és élénkebbé tegye a színeket, ugyanakkor kiküszöböli a kijelző ragyogását. Kevésbé fárasztja a szemét, de nem lenne ilyen hatékony, ha a gyártó a lencse gyártására nem az i-AMP technológiát használta volna. Ez a technológia magában foglalja a lekerekített a lencséket, amely megakadályozza, a levegő áramlását a szem körül, így megakadályozza annak kiszáradását. A kevésbé kimerültség, kéz a kézben jár, a magasabb munkateljesítménnyel, valamint a jobb és gyorsabb reakciókkal, amelyet nyilván értékelni fognak azok, akik szabad idejükben szeretnek számítógépes játékokat játszani.

Tökéletes illeszkedés

A Trooper Smoke szemüveget úgy tervezték, hogy illeszkedjen minden egyes felhasználóra. Ezt részben a testreszabható szilikon orrnyereg biztosítja. A szárak végei enyhén íveltek, így illeszkednek a fej formájához, és nem csúsznak le. Sőt, ezek a szárak vékonyak, így nem zavarnak fejhallgató viselése közben sem. A szemüveg anyaga nem csak a károk elleni tartósságot biztosítja, hanem a könnyűséget és az egyensúlyt is, így még hosszú időn keresztül is kényelmes a viselése.

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Orr
18 mm Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Méret

Orr
18 mm Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Trooper Smoke. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Trooper Smoke. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Trooper Smoke. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Trooper Smoke.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ