Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Guzzanti GZ 621

Termékkatalógus
Guzzanti GZ 621
4,8 4 értékelés
Kenyérsütő - 550 W fogyasztás, töltet tömege: 1000 g, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, tapadásmentes felületű edény és kijelző, 19 program, speciális program: héj színének beállítása, dagasztóhorog/horgok és sütőforma, fehér és rozsdamentes acél színű
Kód:  GUZVL004 Termékszám:  GZ 621

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Guzzanti GZ 621

le
Guzzanti GZ 621

Finom házi kenyér

A Guzzanti GZ 621 kenyérsütőgép teljesen automatizált eszköz, amely akár 1000 g-os házi ropogós kenyéret is készít neked. A kenyér tömegét 3 opció közül választhatod ki - 500g, 750g és 1000g.

le
mouka

A kenyérsütő korábban luxus háztartási cikknek számított, de ma már egy megfizethető eszköz megannyi lehetőséggel. A ropogós kenyeret szereted gondosan megválogatott alapanyagokból? Nem akadály.

le
Guzzanti GZ 621

Guzzanti GZ 621

19

program

A Guzzanti GZ 621 kenyérsütőgépen 19 automata program van, amelyek segítségével kényelmesen készíthetsz kenyeret, lekvárokat, joghurtot vagy főzhetsz rizst. A kenyérsütőn a héj színét is beállíthatod - fehér, félbarna, vagy barna.

A Guzzanti GZ 621 kenyérsütőn késleltetett indítás funkció is van, amely lehetővé teszi, hogy a sütés kezdetét akár 15 órával késleltesd.  A csomaghoz tartozó tapadásmentes kenyérforma és dagasztókar karbantartása rendkívül egyszerű. A csúszásmentes lábak pedig biztosítják, hogy a készülék nem mozdul el.

15

óra

LCD

kijelző

Minden beállítást elvégezhetsz az érintőképernyős LCD kijelzőn. Kényelmesen kiválaszthatod a sütési programot, beállíthatod az időt és a sütési hőfokot. A Guzzanti GZ 621 kenyérsütőgép továbbá 60 perces melegentartó funkcióval is rendelkezik.

le
Guzzanti GZ 621
  • Rozsdamentes acél sütő

  • LCD kijelző

  • Melegen tartás 60 percig

  • Memória áramkimaradás esetén

  • Hálózati kábel hossza 1,2 m

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Teljesítményfelvétel
550 W Kész!
Töltet tömege
1 000 g Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tapadásmentes felület Kész!
Funkciók
Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, Héj színének beállítása Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
550 W Kész!
Töltet tömege
1 000 g Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tapadásmentes felület Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, Héj színének beállítása Kész!
Programok száma
19 Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Dagasztóhorog/horgok, Sütőforma Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Guzzanti GZ 621 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 621. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Guzzanti GZ 621. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 621. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 621.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ