Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Guzzanti GZ 998

Termékkatalógus
Guzzanti GZ 998
3,2 9 értékelés
Légtisztító - 30 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, hepa szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító és kijelző
Kód:  EPV107j Termékszám:  5050370102441

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Guzzanti GZ 998

le
Čistička vzduchu GUZZANTI GZ 998

Megbízható légtisztító

A Guzzanti GZ 998 igen hatékony, ha az egészséges levegőről van szó. Az egyedi légtisztító optimális környezetet biztosít még túl meleg helyiségekben is.

le
Vlhkost vzduchu

Előzd meg a megfázást, a köhögést, a bőrirritációt vagy a fáradtságot. A száraz levegő irritálja a nyálkahártyát és a bőrt, mindez súlyos betegségek okozója lehet.

le
Čistička vzduchu GUZZANTI GZ 998

Ionizálóval felszerelt eszköz

HEPA

szűrő

A levegő tökéletes tisztítását és keringtetését a különleges négyrétegű szűrő biztosítja, amelyben egy PP filter szívja magába a nagy porszemeket, a különleges HEPA szűrőnek kiváló a por- és a pollengyűjtő kapacitása. A szűrő kiszűri az ártalmas gázokat, és az aktív szénszűrő megszünteti a kellemetlen szagokat.

A készüléket három fokozatban szabályozhatod. Természetesen van hozzá távirányító, praktikus időzítő és a szűrőt is könnyű kicserélni. Valamennyi beállítás jól látható az LCD kijelzőn. Az egyedileg szabályozható ionizáló funkció negatív ionokat szabadít fel a levegőben, ennek hatása hasonló ahhoz, mint amikor egy nyári vihar után felfrissül a levegő.

3

fokozat

30 m2

terület

A Guzzanti GZ 998 akár 30 nm-es helyiségek levegőjét is gond nélkül megtisztítja. Működése halk, fogyasztása alacsony, emiatt éjjel is használhatod. A légtisztító allergiások számára is kiváló.

le
Čistička vzduchu GUZZANTI GZ 998
  • Egyedileg szabályozható ionizáló funkció

  • Három légáramlási szint

  • Halk működés (max. 30 db)

  • Távirányító

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Felszereltség
Kijelző, Távirányító Kész!
Funkciók
Időzítő, Teljesítmény-szabályozás Kész!
Szűrő típusa
HEPA Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Felszereltség
Kijelző, Távirányító Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Guzzanti GZ 998 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 998. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUZZANTI GZ 998. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luftreiniger Guzzanti GZ 998. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Luftreiniger Guzzanti GZ 998.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ