Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE

Termékkatalógus
GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE
Páraelszívó - kéménybe, szélesség 60 cm, teljesítmény 720 m3/óra, 4 teljesítmény fokozat, érintőképernyős, időzítő, automatikus kikapcsolás, mosható zsírszűrő, visszakeringetés funkció, fehér, méretek: 107-139x40,5x60 cm
Kód:  EVP400t Termékszám:  GZQUADRO60WHITE Gyártó honlapja:

GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Komínový odsavač Guzzanti GZ QUADRO 60

Páraelszívó

kéményes típus

Exkluzív kéményes páraelszívó

Kéményes, elektronikus érintőképernyős vezérléssel ellátott páraelszívó. Elsősorban a modern technológiákra és designra támaszkodik. A tervezők nagyon jó munkát végeztek, uralni fogja konyhája ízlését.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Pára nad hrncem

Kényeztesse el magát főzés közben, lélegezzen tiszta és friss levegőt. Az elszívó nagy teljesítményű LED izzója kellemesen világítja meg a munkafelületet.

Látványos

teljesítménnyel dolgozik

4

fokozat

Ez a páraelszívó akár 720 köbméter levegőt is képes elszívni egy óra alatt, így gyorsan szabadulhat meg a főzés során keletkező kellemetlen szagoktól és gőzöktől a nagyobb konyhákban is. Négy teljesítmény fokozat közül választhat. Nagy előnye a fém zsírszűrő, amely korlátlanul tisztítható mosogatógépben. Lehetősége van választani a normál légelvezetés és a szénszűrőn keresztüli visszakeringetés között.

A Guzzanti GZ QUADRO 60 egyik különlegessége a Timer, vagyis az intelligens időzítő, amelyen beállítható, hogy mikor kapcsoljon ki a páraelszívó. Az időzítés 10 perces beosztású, és maximum 1 órát lehet beállítani. A munkafelületet LED-es izzók világítják meg.

52 dB

zajszint

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Komínový odsavač Guzzanti GZ QUADRO 60

Jellemzők:

  • 1 motor, 4 teljesítmény fokozat
  • 1 x zsírszűrő - egyszerű karbantartás, - mosogatógépben tisztítható
  • Időzítő: max. 60 percet lehet beállítani
  • Méretek: 107-139 × 40,5 × 60 cm
  • Súly: 16 kg
  • Légelvezetés: 15 cm
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ