A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Gyerek rollerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Felnőtteknek
(23)
Gyerekeknek
(75)
Teherbírás
20 kg
120 kg
-
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(4)
Fekete
(36)
Piros
(6)
Lila
(1)
Ajánlott

A gyerek roller nemcsak közlekedési eszköz, hanem az egyensúly és a mozgáskoordináció fejlesztésének szórakoztató járműve is. Napjainkban a különféle gyerek roller modellek széles választéka elérhető, amibe a klasszikus kétkerekű gyerek roller éppúgy beletartozik, mint az elektromos rollerek, ami kifejezetten népszerű. Ismerd meg kínálatunkat!

Tovább

A gyerek roller előnyei

A gyerek roller használata számos előnnyel jár. Nemcsak örömüket lelik benne a kicsik, hanem fejlődhetnek is a jármű segítségével.

  • A gyerek roller elegendő testmozgást biztosít a gyermekek számára.
  • A roller gyerek modelljeivel az apróságok szinte bárhová eljuthatnak - akár iskolába is.
  • Használatával spórolhat a család a tömegközlekedés költségein, vagy akár a benzinpénzen.
  • A gyerek roller használata az egyik legszórakoztatóbb módja a testmozgásnak.
  • A roller gyerek típusai fejlesztik az egyensúlyt és a mozgáskoordinációt.
  • A gyerek roller ráadásul könnyebben irányítható, mint a kerékpár.

A roller gyerek változatai kicsiknek - 3 éves kortól

A kicsiknek szánt gyerek roller modelleket 3 éves kortól ajánljuk. Az ilyen modellek terhelhetősége 20 és 50 kg között mozog, és jó hír, hogy számos különböző színben és változatban elérhetőek. A gyermek tehát kiválaszthatja a neki legjobban tetsző rollert, amivel aztán kedvére közlekedhet. 

i

A kétkerekű gyerek roller biztonságosabb változata: a háromkerekű roller

A háromkerekű kisgyermek roller egy extra kerékkel rendelkezik, hogy stabil maradjon. A háromkerekű gyerek roller olyan gyerekeknek ajánlott, akik még nem tudják megtartani az egyensúlyukat, és leeshetnek a hagyományos, kétkerekű változatokról.

Elektromos gyerek roller - a roller modern változata

Az elektromos gyerek roller villanymotorral működik. A motorok teljesítménye általában 250 W és 1000 W között mozog, de jobb, ha kisebb teljesítményű modell mellett teszed le a voksod. A gyermek rollerek esetében is igaz, hogy az akkumulátor kapacitása határozza meg a hatótávolságot, ami kb. 12 és 70 km között mozog. Az elektromos gyerek roller inkább az idősebb gyerkőcök számára alkalmas.

Nem vagy biztos abban, milyen elektromos gyerek roller lenne a legjobb a csemetédnek? Olvasd el ezt a cikkünket, amelyben szintén segítünk a megfelelő modell kiválasztásában!

A roller gyerek típusainak összecsukható változata

A gyerek roller összecsukható változata rendkívül praktikus, ha a rollert szállítani kell. A srácok könnyen összecsukhatják, ha fel kell szállniuk a buszra vagy ha megérkeznek az iskolába. A gyerek roller összecsukható típusai általában alumíniumból készülnek. Ezért szinte semmi súlyuk nincs, nagyon könnyűek, így lurkó akár a kezében is könnyedén magával viheti őket. A szállítást az összecsukható roller gyerek változatainál praktikus hordozószíj segíti.

Nagykerekű gyerek roller modellek

A roller gyerek változatának felfújható kerekekkel ellátott típusai alkalmasak durva terepen, például földutakon való közlekedésre. Az ilyen gyerek roller nagyobb kerekeinek köszönhetően az utazás viszonylag nagy távolságokra is kényelmes lesz.

i

Ha a roller gyerek számára kerül beszerzésre, ne feledkezz el a megfelelő védősisakról sem. Aki rollerezik, óhatatlan, hogy néha érik kisebb balesetek, a sisak pedig hatékony védelmet jelent ilyen esetekben.

Mi alapján válaszd ki tehát a megfelelő gyerek roller típust?

A sokféle gyerek roller számos tulajdonsággal rendelkezik. Milyen paramétereket érdemes szem előtt tartani a kiválasztásakor?

Gyerek roller a gyermek életkorának megfelelően

A gyerek roller beszerzésekor a legfontosabb, hogy a gyermek életkorának megfelelő fajtát válassz. Vannak gyerek roller modellek 2-től körülbelül 12 éves korig, amelyeket aztán a terhelhetőség és a maximális kormánymagasság szerint tovább csoportosíthatunk. A legkisebbek számára például egy háromkerekű a legjobb választás.

A gyerek roller kiválasztásakor vedd figyelembe a terhelhetőséget és a súlyt

A gyerek roller teherbírása kb. 20 és 120 kg között mozog - itt is ökölszabály, hogy a gyerek súlyához válasszuk ki a típust. A roller gyerek változatai egyébként nem nehezek, súlyuk általában 1,8 és 9,5 kg között mozog. Az alumíniumból és a műanyagból gyártott gyerek roller típusok a legkönnyebbek. Az ilyen súlyban lévő modellek különösen ideálisak kisebb gyermekek számára, akiknek még nincs akkora erejük.

A jó gyerek roller már a külsejével is örömet okoz gazdájának. Létezik például Pókember mintájú roller, a lányok körében pedig a Jégvarázs motívumokkal díszített gyerek roller hódít. Továbbá a Mancs őrjárat figuráival ellátott modellek is nagyon kapósak.

A gyerek roller anyaga

A gyerek roller váza háromféle anyagból készülhet: alumíniumból, acélból és műanyagból. A gyerek roller kormányának fogantyúit gumiból vagy habszivacsból állítja elő a gyártó, de találkozhatsz olyan anyagokkal is, mint a TPE és a TPR, amelyek biztonságosabbá teszik a rollerrel való közlekedést.

  • Az alumínium gyerek roller könnyű, így kis gazdája bármikor felkaphatja és magával viheti, például az iskolába vagy egy kirándulásra.
  • Az acél szerkezete kifejezetten erős, így a nagyobb eséseknek is ellenáll. Az acél roller súlya azonban nagyobb lehet.
  • A műanyagot általában a legkisebbeknek szánt típusaiban alkalmazzák. A súlya ennek a fajtának a legkisebb, azonban ez a teherbírására is igaz.

A gyerek roller méretei

A gyerek roller méreteit a hossz, a minimális és maximális kormánymagasság vagy szélesség, az állófelület hossza és magassága alapján osztályozzák. Ezért érdemes a gyerek pontos méreteivel, súlyával felszerelkezve nekivágni a vásárlásnak, belekalkulálva azt is, hogy nagyjából mennyi ideig fogja használni a szóban forgó modellt.

i

Ha a kicsi gyorsan nő, és szeretnéd, hogy a gyerek roller a leghosszabb ideig használható legyen, válassz olyan modellt, amely kényelmes méretbeállítást kínál.

A megfelelő kerékméret kiválasztása

A gyerek roller kerékátmérője nagyjából 80 és 660 mm között van. Ezt a méretet gyakran hüvelykben is megadják. Ne feledkezz meg a kerekek anyagáról sem, a gumi a leggyakoribb. Kapható azonban poliuretán vagy pneumatikus kerekekkel ellátott gyerek roller is.

Ha még mindig tanácstalan vagy a megfelelő gyerek roller kiválasztásában, olvasd el a "Hogyan válasszunk rollert" című cikkünket, amelyben számos további tippet és tanácsot találsz.

Mikor és kinek jöhet jól egy gyerek roller?

Egy gyerek roller sok érdekes funkciót, kiegészítőt, hasznos és izgalmas kütyüt kínálhat, amelyek befolyásolhatják a választást és még izgalmasabbá tehetik kis tulajdonosának:

  • Típus szerint is fel lehet osztani. Lehet például terepjáró, közúti vagy városi gyerek roller modelleket is találni.
  • Az összecsukható gyerek roller jól jön, ha a rollerező tömegközlekedéssel utazik vagy iskolába megy.
  • A hordozóheveder megkönnyíti a roller szállítását. A gyermek egyszerűen átvetheti a vállán és így bárhová magával viheti.
  • A háromkerekű gyerek roller ideális olyan kisgyermekek számára, akik még nem tudják megtartani az egyensúlyukat.
  • A gyermek rollerek általában kétféle fékrendszerrel kaphatók: a lábfékes rollert lábbal, a kézifékes rollert pedig a kezével tudja megállítani a gyerkőc.

Nem kell sok pénzt költeni, ha gyerek roller vásárlására adod a fejed - könnyen és viszonylag olcsón juthatsz hozzá a sokféle változatához. Tekintsd meg Outlet oldalunkat, ahol újszerű, felbontott és használt modellek közül válogathatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lionelo Timmy Pink Rose Szállításra kész > 5 db
Gyerekroller - 3 éves kortól, összecsukható, háromkerekű, 50 kg teherbírás, kormány magassága: 64 cm - 76 cm, tömege: 3 kg, Alumínium/Acél váz
20 790 Ft

2.
Evo Flexi Scooter Blue 145 mm Szállításra kész > 5 db
Összecsukható roller - vállpánttal, teherbírása: 100 kg, a kormány max. magassága: 93 cm, a váz anyaga: acél, taposófék, súlya: 3,9 kg
24 990 Ft

3.
Lionelo Whizz Blue Cobalt Szállításra kész > 5 db
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, kormány magassága: 82 cm - 82 cm, tömege: 3,4 kg, Alumínium/Acél váz
24 890 Ft

Még több
75 termék
5,0
Lionelo Whizz Blue Cobalt
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, kormány magassága: 82 cm - 82 cm, tömege: 3,4 kg, Alumínium/Acél váz
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1107
Evo Mini Cruiser Pink - Gyerekroller
Típusok
4,4
Evo Mini Cruiser Pink
Gyerekroller - 2 éves kortól, háromkerekű, 20 kg teherbírás, kormány magassága: 62 cm - 72 cm, tömege: 1,9 kg, műanyag váz
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTevo01
Evo Mini Cruiser Blue - Gyerekroller
Típusok
4,4
Evo Mini Cruiser Blue
Gyerekroller - 2 éves kortól, háromkerekű, 20 kg teherbírás, kormány magassága: 62 cm - 72 cm, tömege: 1,9 kg, műanyag váz
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTevo02
Lionelo Timmy Pink Rose - Gyerekroller Típusok
5,0
Lionelo Timmy Pink Rose
Gyerekroller - 3 éves kortól, összecsukható, háromkerekű, 50 kg teherbírás, kormány magassága: 64 cm - 76 cm, tömege: 3 kg, Alumínium/Acél váz
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2497
Evo Flexi Scooter Blue 145 mm - Összecsukható roller Típusok
4,0
Evo Flexi Scooter Blue 145 mm
Összecsukható roller - vállpánttal, teherbírása: 100 kg, a kormány max. magassága: 93 cm, a váz anyaga: acél, taposófék, súlya: 3,9 kg
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTevo03
Lionelo Luca Black/Graphite - Gyerekroller Típusok
5,0
Lionelo Luca Black/Graphite
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 92 cm, tömege: 4 kg,
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1106
4,7
MoMi WEENDY narancsszín
Gyerekroller - 3 éves kortól, háromkerekű, 25 kg teherbírás, kormány magassága: 67 cm - 80 cm, tömege: 1,7 kg, alumínium váz
14 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls370
QKIDS FLO alumínium fekete - Gyerekroller Típusok
4,7
QKIDS FLO alumínium fekete
Gyerekroller - összecsukható, kormány magassága: 64 cm - 79 cm, tömege: 1,8 kg, alumínium váz
16 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18801
Evo Flexi Scooter Red 145 mm - Összecsukható roller Típusok
4,0
Evo Flexi Scooter Red 145 mm
Összecsukható roller - vállpánttal, teherbírása: 100 kg, a kormány max. magassága: 93 cm, a váz anyaga: acél, taposófék, súlya: 3,9 kg
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTevo04
QKIDS FLO alumínium rózsaszín - Gyerekroller Típusok
4,7
QKIDS FLO alumínium rózsaszín
Gyerekroller - összecsukható, kormány magassága: 64 cm - 79 cm, tömege: 1,8 kg, alumínium váz
13 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18804
Lionelo Luca White/Orange - Gyerekroller Típusok
5,0
Lionelo Luca White/Orange
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 92 cm, tömege: 4 kg,
21 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1105
QKIDS FLO alumínium kék - Gyerekroller Típusok
4,7
QKIDS FLO alumínium kék
Gyerekroller - összecsukható, kormány magassága: 64 cm - 79 cm, tömege: 1,8 kg, alumínium váz
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18802
4,5
Stiga Air Scooter 12'' fekete
Roller - terep, gyerekeknek 7 éves kortól, teherbírása 75 kg, ajánlott testmagasság 120 cm, váz anyaga acél, markolat anyaga TPE, roller hossza 100 cm, kormány magassága 90 cm, taposólemez mérete 12 × 10,5 × 32 cm (Ma×Sz×H), patkófék, támasztó, kerekek anyaga gumi, tömege 7,5 kg
74 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTsc1080
QKIDS FLO alumínium kék-fehér - Gyerekroller Típusok
4,7
QKIDS FLO alumínium kék-fehér
Gyerekroller - összecsukható, kormány magassága: 64 cm - 79 cm, tömege: 1,8 kg, alumínium váz
13 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18803
Lionelo Jessy roller, Pink Rose - Gyerekroller Típusok
Lionelo Jessy roller, Pink Rose
Gyerekroller - 3 éves kortól, 50 kg teherbírás, tömege: 3 kg,
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5400
QKIDS WEISS kék - Gyerekroller Típusok
2,8
QKIDS WEISS kék
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 100 cm, tömege: 3,5 kg, alumínium váz
19 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18805
QKIDS WEISS szürke - Összecsukható roller Típusok
2,8
QKIDS WEISS szürke
Összecsukható roller - teherbírása: 100 kg, a kormány max. magassága: 100 cm, a váz anyaga: alumínium, taposófék, súlya: 3,5 kg
Szuper ár
19 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY18808
QKIDS WEISS rózsaszín - Gyerekroller Típusok
2,8
QKIDS WEISS rózsaszín
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 100 cm, tömege: 3,5 kg, alumínium váz
23 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18806
QKIDS WEISS fekete-rózsaszín - Gyerekroller Típusok
2,8
QKIDS WEISS fekete-rózsaszín
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 100 cm, tömege: 3,5 kg, alumínium váz
21 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18807
Smoby Jégvarázs 2 roller, összecsukható, 2 kerék
Gyerekroller - lányoknak, fiúknak, 3 éves kortól, összecsukható, 50 kg teherbírás, kormány magassága: 73 cm - 83 cm, tömege: 2,2 kg, alumínium váz
17 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAbz23177
5,0
Lionelo Whizz Blue Cobalt
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, kormány magassága: 82 cm - 82 cm, tömege: 3,4 kg, Alumínium/Acél váz
21 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1107
5,0
Lionelo Luca Black/Graphite
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 92 cm, tömege: 4 kg,
21 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1106
5,0
Lionelo Timmy Green Lime
Gyerekroller - 3 éves kortól, összecsukható, háromkerekű, 50 kg teherbírás, kormány magassága: 64 cm - 76 cm, tömege: 3 kg, Alumínium/Acél váz
19 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2495
4,5
Stiga Air Scooter 12'' fekete
Roller - terep, gyerekeknek 7 éves kortól, teherbírása 75 kg, ajánlott testmagasság 120 cm, váz anyaga acél, markolat anyaga TPE, roller hossza 100 cm, kormány magassága 90 cm, taposólemez mérete 12 × 10,5 × 32 cm (Ma×Sz×H), patkófék, támasztó, kerekek anyaga gumi, tömege 7,5 kg
70 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTsc1080

Gyerek rollerek

Gyerek rollerek

A Gyerek rollerek kategóriában összesen 75 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek rollerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek rollerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek rollerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek rollerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ