Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Babacipők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
EU
17
25,5
-
Mondopoint
96 mm
250 mm
-
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(11)
Fekete
(1)
Piros
(2)
Lila
(2)
Barna
(6)
Kék
(6)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(8)
Szürke
(8)
Többszínű
(9)
Szűrés

A babacipők a baba ruházatának szerves részét képezik. Úgy készülnek, hogy még a legérzékenyebb kis lábakat is megvédjék. A kocsicipők és babacipők ideálisak a járni tanuló kis felfedezők számára. Tudj meg többet arról, hogyan válaszd ki azt, amelyik a legjobb a baba számára.

Tovább

Miért nem hiányozhat a baba ruházatából a babacipő?

Ha védelmet, kényelmet és támogatást szeretnél biztosítani a babának, amikor járni tanul, akkor a babacipő a megfelelő megoldás. Gyermeked első, bizonytalan lépéseinek biztonságáról gondoskodik. Ne feledd, az a legfontosabb, hogy a babacipők és tutyik kiválasztásánál a kényelmet és a funkcionalitást tartsd szem előtt.

  • A fő előnye, hogy elősegíti a gyermek biztonságát és kényelmét. A babacipők tervezésénél azt tartják szem előtt, hogy azok elősegítsék a helyes járást és egyensúlyt a sérülések megelőzése érdekében.
  • A kocsicipők megvédik a kicsik lábát a hidegtől, kényelmet és jó hőérzetet nyújtanak, különösen a téli hónapokban és újszülött korban, amikor a babának melegséget kell biztosítani.
  • Egy másik nagyszerű szempont a kialakításuk. Akár dizájner, akár funkcionális babacipő érdekel, számtalan stílus és szín közül választhatsz, amelyeket a baba öltözékével kombinálhatsz.

?

Milyen hátrányokról beszélhetünk a babacipők esetében?

Az esetleges hátrányok általában a helytelen kiválasztáshoz kapcsolódnak. A túl szűk babacipő korlátozza a mozgást és kényelmetlen lesz, míg a nagyobb könnyen lecsúszik a baba lábáról. Ezért fontos olyan babacipő választása, amely a legjobban megfelel gyermeked igényeinek és hozzájárul a fejlődéséhez.

Milyen legyen az első babacipő, mi alapján válasszuk ki?

Az első babacipő kiválasztásakor vegyél figyelembe néhány kulcsfontosságú paramétert. A legfontosabb dolog a méret - a cipőcskének elég nagynak kell lennie, de egyben strapabírónak is. További fontos jellemzők az anyag és az olyan jellemzők, mint a talp és a babacipő színe vagy a márka. Mindez befolyásolhatja a választást.

Babacipő választása a gyermek fejlődési szakaszának megfelelően

A babacipők kínálatából a gyermek fejlődési szakaszától függően választhatsz. Ez nagyon fontos a gyermek lábának megfelelő fejlődése és motoros készségeinek elősegítése szempontjából. A jól megválasztott babacipők a sérülések ellen is védenek, és kényelmet nyújtanak a baba különböző tevékenységei során.

  1. Az újszülött babacipők és kocsicipők tervezésénél arra fektetik a hangsúlyt, hogy azok védjék az érzékeny bőrt és kényelmet nyújtsanak. Ebben a korai szakaszban, amikor a gyermek még nem tanul járni, a babacipő a védelemről és a kényelemről szól.
  2. Amint a baba elkezd mászni és állni, azok a babacipők lesznek megfelelőek, amelyek támogatják az első lépési kísérleteket, biztosítják a helyes lábtartást, és elegendő rugalmasságot biztosítanak a fejlődő izmok és csontok számára.
  3. Amikor a baba már tud járni, akkor kerül a lábára az első gyerekcipő. Robusztusabbak és jobban bírják a gyűrődést. A gyerekcipőnek jól meg kell támasztania a bokát, és elég tágas helyet kell biztosítania a lábujjaknak.

Attipas babacipő
Első cipő babáknak

Meleg babacipő
Újszülött babacipő

Első babacipő
Babacipő

Milyen méretűek a babacipők?

A babacipő kiválasztásakor a méret kulcsfontosságú tényező. A méretek széles skálájából minden gyermek számára találhatsz megfelelőt. A legjobb eredmény érdekében használhatod az EU, az USA és az UK szabvány szerinti méretezést, vagy választhatsz a babacipők közül a Mondo Point rendszer szerint.

A Mondo Point segít a megfelelő babacipő kiválasztásában

A Mondo Point egy nemzetközileg elismert cipőméretezési rendszer, amely ideális a babacipők kiválasztásához - pontosabb és sokoldalúbb mérési módot biztosít. Mérd meg a lábfej hosszát a saroktól a leghosszabb lábujj végéig. Ez az érték centiméterben kifejezve megfelel a Mondo Point rendszerben a babacipők méretének.

Ha például 15 cm-t mérünk, ez az érték a Mondo Point rendszerben 150-nek felel meg, ezért ilyen méretű babacipő lesz megfelelő.

Megbízható babacipő: a minőségi anyagok alapvető fontosságúak

A babacipők kiváló minőségű anyagokból, például pamutból, gyapjúból, poliészterből és poliuretánból készülnek, hogy puhaságot és tartósságot biztosítsanak, ugyanakkor csúszásmentesek legyenek. A felső réteg általában pamutból és puha poliészterből, a belső réteg pedig poliészter fleece anyagból készül. A gumitalpú babacipők megakadályozzák a csúszást.

i

Egyéb anyagok, amelyeket babacipők készítésénél alkalmaznak

Ha igazán természetes anyagot keresel, léteznek báránybőr babacipők is. Tökéletesen szigetelnek és megakadályozzák az izzadást, ami különösen ideális télen.

Fontos jellemzők, amelyek a babacipők esetében elengedhetetlenek

Minden babacipő a kényelmet és a biztonságot szem előtt tartva kell, hogy készüljön. Ezért a klasszikus babacipők mellett télire alkalmas, szigeteléssel ellátott, vagy az esések minimalizálására szolgáló csúszásmentes talpú, extra boka támasztékkal rendelkező, valamint a maximális kényelem érdekében lélegző modelleket is találsz.

  • Meleg babacipő: A téli babacipők extra meleget és kényelmet biztosítanak a hideg téli hónapokban, melegen tartják a kis lábakat és védik a hidegtől.
  • Csúszásmentes talp: A csúszásmentes talpú babacipők ideális választást jelentenek a járni tanuló gyermekek számára, mivel biztosítják a szükséges stabilitást és megakadályozzák az eséseket.
  • Magasszárú babacipő: A magasszárú babacipők a boka tájékán magasabb szabásúak, így kiváló tartást biztosítanak a bokának, és támogatják a baba lábának megfelelő fejlődését.
  • Légáteresztő anyag: A légáteresztő babacipők ideálisak a melegebb hónapokban vagy az aktív babák számára, mivel jobb légáramlást tesznek lehetővé, így megelőzhető a láb izzadása és az ebből adódó, lehetséges problémák.

Fleece babacipők
Fleece babacipő

báránybőr babacipő
Báránybőr babacipő

Újszülött pamut babacipők
Pamut újszülött babacipő

A mezítlábas cipő babáknak kialakításánál fogva olyan, hogy imitálja a mezítláb járást. Ily módon elősegíti a láb egészséges fejlődését és a motoros fejlődést.

Milyen színűek lehetnek a babacipők?

A babacipők kínálatában nagy a változatosság, mind a felső anyag, mind a talp színét tekintve, hogy gyermeked ruházatához illő darabot vehess. Akár élénk, akár visszafogottabb színárnyalatokat keresel, biztosan találsz megfelelőt. Az egyszínű modellek mellett mintás babacipők is vannak szép számmal.

Dizájner cipő babáknak: minőség és stílus egyben

A dizájner babacipők a minőség, a kényelem és a stílus egyedülálló kombinációját kínálják. Az olyan márkák, mint a Nike és az Adidas, a sportruházat és a lábbelik terén nagy hagyományokkal rendelkeznek. Akár a baba első lépéseihez keresel cipőt, akár csak valami stílusos lábbelit szeretnél a babára adni, a dizájner babacipők számos lehetőséget kínálnak.

i

Az első babacipő mellett más is hiányzik még a babakelengyéből? Nézd meg a babaruhák kínálatát is és válogass kedvedre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
43 termék
T-Tomi meleg kocsicipő, 6-9 hónap, Pink - Baba mamusz Típusok
1,0
T-Tomi meleg kocsicipő, 6-9 hónap, Pink
Baba mamusz - rögzítés gombokkal és tépőzárral, egy bevarrt gumiszalag, külső réteg anyaga pamut és elasztán, belső réteg anyaga pamut és poliészter, rózsaszín szín, 6 és 9 hónapos kor közötti gyermekek számára
10 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYtt0031
LODGER Slipper Folklore Fleece Mauve 0–3m - Baba mamusz
17
Típusok
7 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22611
T-Tomi meleg kocsicipő, Pink - Baba mamusz Típusok
1,0
T-Tomi meleg kocsicipő, Pink
Baba mamusz - tépőzáras és kapcsos rögzítés, bevarrt gumiszalag, pamut és elasztán külső réteg, pamut és poliészter belső réteg, rózsaszínű
10 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYtt0029nad
LODGER Slipper Folklore Fleece Drizzle - Baba mamusz
18
Típusok
5,0
LODGER Slipper Folklore Fleece Drizzle
Baba mamusz - gyerek
6 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22594nad
LODGER Slipper Folklore Fleece Mauve - Baba mamusz
17
Típusok
6 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22586nad
LODGER Slipper Folklore Fleece Birch - Baba mamusz
19
Típusok
5,0
LODGER Slipper Folklore Fleece Birch
Baba mamusz - gyerek
6 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22590nad
T-TOMI babacsizma Caramel WARM - Baba mamusz
17 20
Típusok
T-TOMI babacsizma Caramel WARM
Baba mamusz - gyerek
10 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22761nad
T-TOMI babacsizma Cream WARM - Baba mamusz
18 20
Típusok
T-TOMI babacsizma Cream WARM
Baba mamusz - gyerek
10 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22760nad
T-TOMI Tutyi Eucalyptus - Baba mamusz
17 20
Típusok
T-TOMI Tutyi Eucalyptus
Baba mamusz - gyerek
9 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22741nad
T-TOMI Tutyi Terrazzo - Baba mamusz
17 19 20
Típusok
T-TOMI Tutyi Terrazzo
Baba mamusz - gyerek
9 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22739nad
T-TOMI Tutyi Leafs - Baba mamusz
17
Típusok
T-TOMI Tutyi Leafs
Baba mamusz - gyerek
9 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22737nad
T-TOMI Tutyi Flowers
Baba mamusz - gyerek
9 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22740nad
ATTIPAS Bear Wine - Gyerekcipő Típusok
5,0
ATTIPAS Bear Wine
Gyerekcipő - gyerek, légáteresztő, puha talpbetét, csúszásgátló talp és gumi orr-rész
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY19050nad
4,6
ATTIPAS Cutie Gray
Gyerekcipő -
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYc0700N
T-Tomi meleg kocsicipő, 0-3 hónap - Baba mamusz Típusok
1,0
T-Tomi meleg kocsicipő, 0-3 hónap
Baba mamusz - rögzítés gombokkal és tépőzárral, egy bevarrt gumiszalag, külső réteg anyaga pamut és elasztán, belső réteg anyaga pamut és poliészter, rózsaszín szín, születéstől 3 hónapos korig
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYtt0029
T-Tomi meleg kocsicipő, 3-6 hónap, Pink - Baba mamusz Típusok
1,0
T-Tomi meleg kocsicipő, 3-6 hónap, Pink
Baba mamusz - rögzítés gombokkal és tépőzárral, egy bevarrt gumiszalag, külső réteg anyaga pamut és elasztán, belső réteg anyaga pamut és poliészter, rózsaszín szín, 3 és 6 hónapos kor közötti gyermekek számára
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYtt0030
T-TOMI Tutyi Eucalyptus (0-3 hónap) - Baba mamusz
17 20
Típusok
T-TOMI Tutyi Eucalyptus (0-3 hónap)
Baba mamusz - gyerek, méret EU: 17, légáteresztő
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22741
T-TOMI Tutyi Terrazzo (0-3 hónap) - Baba mamusz
17 19 20
Típusok
T-TOMI Tutyi Terrazzo (0-3 hónap)
Baba mamusz - gyerek, méret EU: 17, légáteresztő
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22739
T-TOMI Tutyi Leafs (0-3 hónap) - Baba mamusz
17
Típusok
T-TOMI Tutyi Leafs (0-3 hónap)
Baba mamusz - gyerek, méret EU: 17, légáteresztő
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22737
ATTIPAS Gyerekcipő Zootopia Deer Brown - Gyerekcipő Típusok
ATTIPAS Gyerekcipő Zootopia Deer Brown
Gyerekcipő - gyerek, légáteresztő és csúszásgátló talp
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22558nad
ATTIPAS Gyerekcipő Zootopia Elephant Blue - Gyerekcipő Típusok
ATTIPAS Gyerekcipő Zootopia Elephant Blue
Gyerekcipő - gyerek, légáteresztő és csúszásgátló talp
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22562nad
ATTIPAS Fruit Blue bambusz - Gyerekcipő Típusok
4,0
ATTIPAS Fruit Blue bambusz
Gyerekcipő -
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY167350nad
ATTIPAS Fruit Pink bambusz - Gyerekcipő Típusok
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY167346nad
5,0
ATTIPAS Fox Pink
Gyerekcipő -
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY12907nad

Babacipők

A Babacipők kategóriában összesen 43 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Babacipők – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babacipők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babacipők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babacipők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babacipők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ