A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Gyerek kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtás
Hagyományos kerékpár
(98)
Elektromos kerékpár
(1)
Kerékpár típusa
MTB
(63)
Cyclocross
(2)
Városi
(3)
Gyerek
(30)
Rendeltetése
(44)
(100)
Váz anyaga
Alumínium
(40)
Karbon
(11)
Acél
(44)
Magnézium
(4)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(54)
Rugós villa
(40)
Rugóút
0 mm
100 mm
-
Kerék átmérője
12"
(13)
14"
(8)
16"
(13)
20"
(10)
24"
(21)

A gyerek bicikli népszerű közlekedési eszköz minden korosztály számára. Nagyon jó érzés maga a biciklizés, könnyen eljuthatnak a gyerekek az iskolába, majd haza, a barátaikhoz, és akár kirándulni is mehetnek veled. Ezáltal folyamatosan aktívak maradnak. Szeretnéd tudni, mire kell figyelni gyerek bicikli választásakor? Akkor olvass tovább.

Tovább

Mekkora legyen a gyerek kerékpár mérete?

A választáskor fontos, hogy tisztában legyél azzal, mekkora gyerek bicikli alkalmas gyermeked számára. A megfelelő méret döntő fontosságú a gördülékeny biciklizéshez és a jó kezelhetőséghez. A gyerek bicikli kínálatot általában a gyermek életkora szerint szokták felosztani. Ez azonban nem biztos, hogy pontos. Minden gyermek különböző magasságú. Az életkor tehát csak tájékoztató jellegű, és inkább az általános megjelenésről és felszereltségről árulkodik.

  • A gyerek bicikli 2-3 éveseknek pótkerékkel van felszerelve, amely segíti a gyermeket az egyensúly megtartásában.
  • A gyerek bicikli 4-6 éveseknek robusztusabb felépítésű, és gyakran már váltóval is rendelkezik.
  • Egy gyerek kerékpár 7-9 éveseknek már ugyanolyan teljes felszereltséggel rendelkezhet, mint egy felnőtt bicikli.
  • A 10 és 12 éves kor közötti gyerekeknek alkalmas gyerek bicikli hasonló méretű, mint a felnőtt kerékpár.
  • A 13 év feletti gyermekek számára készült gyerek kerékpár általában ugyanolyan méretű, mint egy felnőtt kerékpár, de a színe és a díszítése lehet kifejezetten gyerekeknek tetsző.

A gyerek bicikli 10-12 éveseknek már rendelkezik váltóval és rugós villával vagy más praktikus funkciókkal.

Kis bicikli 2-3 éves korig
Kisgyerek bicikli

Gyerek kerékpár 4-6 éves korig
Gyerek bicikli 4-6 éveseknek

Gyerek mountain bike 24
Gyerek kerékpár

Gyerek bicikli választása a kerék átmérője és a gyermek magassága alapján

A gyerek kerékpár kiválasztásánál a gyermek magasságát kell figyelembe venni. A gyerekek gyorsan nőnek, de ne vegyél túl nagy kerékpárt, mondván, hogy gyermeked gyorsan belenő. Nehezebb lesz neki kezelni, és könnyebben elesik. Fontos figyelni a kerék átmérőjére. Melyiket válaszd?

Gyerek bicikli méretek

i

Ha négyéves gyermeked számára veszed élete első biciklijét, a 16 colos nem biztos, hogy elég lesz. Az egyes márkák kialakítása eltérő lehet, ezért mindig vedd figyelembe a gyerek bicikli termékleírásában szereplő minimális és maximális ülésmagasságot.

Fókuszálj a gyerek kerékpár vázának méretére is

A gyerek bicikli vázméretét univerzális jelöléssel (S-L) tüntetik fel. Egyes helyeken colban, máshol centiméterben találod meg. A pedáltól az ülésig terjedő hosszúságot jelöli. Fontos a megfelelő hosszúság, hogy a pedál ne legyen túl alacsonyan, és a gyermek könnyen elérje, illetve fordítva, hogy a pedál ne legyen túl magasan, és a gyermek térde ne érjen hozzá a könyökéhez.

Milyen terepen kerül bevetésre a gyerek bicikli?

Ne feledkezz meg arról sem, hogy milyen környezetben fogja gyermeked használni a kerékpárt. A legkisebbek számára készült modellek általában univerzális kialakításúak, de a nagyobb gyermekek számára már különböző típusok közül választhatsz. A gyerek mountain bike erdei és mezei utakon, az országúti gyerek kerékpár kifejezetten országúti bringázáshoz alkalmas, a 15 év feletti gyermekek számára az elektromos kerékpár is megoldást jelenthet.

i

Kemény terepre készülsz, ahova gyermekednek teljes felfüggesztésű kerékpárra lenne szüksége? A 10 évesnél idősebbeknek szánt gyerek bicikli modellek között találhatsz felfüggesztéssel ellátott darabokat.

Mit kell még figyelembe venni a gyerek kerékpár kiválasztásakor?

A kerékpár mérete mellett vedd figyelembe az anyagot, a designt, a felszereltséget, a tömeget, és azt is, hogy a gyerek bicikli lánynak vagy fiúnak lesz-e.

Gyerek bicikli lányoknak és fiúknak - mi a különbség?

Létezik fiú és lány bicikli is. De ne keress különbséget a váz geometriájában. A kerékpárok többé-kevésbé csak a különböző színek és motívumok miatt különböznek egymástól.

  • A lány kerékpárok kínálatában sok a mintás vagy mesemotívumos darab, ami a színt illeti a legtöbb piros vagy rózsaszín.
  • A legtöbb fiú bicikli kék vagy zöld színű és a gyerekek kedvenc filmszereplői is díszíthetik.

A bicikli gyerek változatát leggyakrabban Jégvarázs, Pókember, Minnie vagy Hello Kitty motívumok díszítik. Azonban létezik retro kis bicikli is, amelynek kialakítása a régi modelleket idézi.

Gyerek bicikli fék

Nézd meg a fékek típusát is. A legelterjedtebb típus a V-fék vagy felnifék. Sok gyerek bicikli azonban kontrafékkel rendelkezik, amely a pedál hátrafelé történő nyomásával lép működésbe.

A gyerek bicikli tömegére is figyelj

Ne legyen nehéz a gyerek bicikli, különben a gyermek nehezen tudja majd kezelni. A 3 éves kortól alkalmas könnyű gyerek kerékpár tömege 7 kg körüli. A junior biciklik tömege 10-14 kg körül lehet.

Nem szeretnél melléfogni gyerek bicikli választásakor? Olvasd el Hogyan válassz gyerek kerékpárt című cikkünket, ahol sok hasznos információt megtudhatsz.

Gyerek bicikli kiegészítők

A gyerek bicikli praktikus kiegészítőkkel szerelhető fel, például kulacstartóval, csengővel, sárvédőkkel vagy pótkerékkel. A felszerelés fontos része a kerékpáros sisak vagy a védőfelszerelés is, amely megvédi a gyermeket esés esetén.

Milyen speciális gyerek bicikli kapható?

A gyerek kerékpár kiegészítő tartozékokkal is rendelkezhet, mint például pótkerékkel, tolórúddal vagy váltóval. Nézzük meg, hogy ezek a kiegészítők hogyan segítenek a gyerekeknek.

  • A pótkerekes gyerek bicikli a legfiatalabb, 2 és 3 éves kor közötti gyermekek számára biztosítja a biciklizés örömét. A kerekek bármikor eltávolíthatók.
  • A tolórúddal ellátott gyerek kerékpár lehetővé teszi, hogy te irányítsd gyermekedet a biciklin. Így biztos lehetsz benne, hogy nem fog letérni a járdáról.
  • A váltós gyerek bicikli nagyobb gyermekek számára alkalmas. Általában a 20″ vagy annál nagyobb kerékpárok felszereltségének a része.

i

Nem szeretnél sok pénzt költeni gyerek bicikli vásárlásakor? Az outlet oldalunk kínálatában használt, új vagy felbontott termékeket kínálunk kedvezményes áron. Az itt található használt gyerek bicikli modellekre egy év garancia vonatkozik.

A gyerek bicikli megfelelő beállítása

A gyermeknek ne kelljen túlságosan nyújtózkodnia a kerékpáron, és a kormány ne legyen túl magasan. A gyerek kerékpár ideális kormánymagassága derékmagasságban van. E tényezők alábecsülése rossz szokások kialakulásához vezethet.

A nyereg magasságát mindig úgy állítsd be, hogy a gyermek könnyen le tudja tenni a lábát a földre. Ugyanakkor az ülőrész és a vázcső közötti távolságnak körülbelül 5 cm-nek kell lennie.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ROMET Jolene 6.2 white Raktáron változat szerint
26" MTB - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,5 kg
145 990 Ft

2.
ROMET JOLENE 6.0 white Raktáron változat szerint
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
118 490 Ft

3.
ROMET TOM 12 Szállításra kész > 5 db
Gyerek kerékpár - váz mérete S, városi, kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 195 mm, tömege 9 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 20 kg
65 390 Ft

Még több
102 termék
4,9 14×
Dino bikes 16 zöld R88
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,3 kg, üresjárat, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
57 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTAC007
4,1 12×
Dino bikes 12 green R88
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 12", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 6,8 kg, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 40 kg
47 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTAC006
4,0 14×
Dino Bikes 16 Little Heard
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 10,3 kg, üresjárat, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
53 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPT14639
4,3
Acra Dino 144RN
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 14", ajánlott 5 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 8,8 kg, kezdőknek, pedálok a csomagban, oldalkerék és sárhányó, terhelhetősége 45 kg
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTdino001
ROMET Jolene 6.2 white - 26" MTB
S M
Típusok
4,8
ROMET Jolene 6.2 white
26" MTB - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1316nad
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
4,8
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1316
Sava Barn 4.4 blue - Gyerek kerékpár Típusok
4,6 17×
Sava Barn 4.4 blue
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 11 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 410 mm, tömege 10,2 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 60 kg
270 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav179
Sava Barn 4.4 orange - Gyerek kerékpár
Típusok
4,6 17×
Sava Barn 4.4 orange
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 11 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 410 mm, tömege 10,2 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 60 kg
270 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav180
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15" - Mountain bike
S
Típusok
5,0
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
Szuper ár
126 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1367
Sava Barn 2.2 blue - Gyerek kerékpár
Típusok
5,0
Sava Barn 2.2 blue
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 20", ajánlott 8 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 390 mm, tömege 8,4 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
245 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav178
Sava Barn 4.2 grey - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
Sava Barn 4.2 grey
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 11 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 410 mm, tömege 9,4 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, pedálok a csomagban, terhelhetősége 60 kg
262 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav181
Sava Barn 4.2 violet - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
Sava Barn 4.2 violet
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 11 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 410 mm, tömege 9,4 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 60 kg
262 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav182
ROMET JOLENE 6.1 mérete: S/15“ - Mountain bike
S
Típusok
5,0
ROMET JOLENE 6.1 mérete: S/15“
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 100 kg, tömege 14,6 kg
119 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTro1097
Sava Barn 2.4 szürke - Gyerek kerékpár Típusok
4,4
Sava Barn 2.4 szürke
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 20", ajánlott 8 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 390 mm, tömege 9,3 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 50 kg
262 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav175
Sava Barn 2.4 piros - Gyerek kerékpár Típusok
4,4
Sava Barn 2.4 piros
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 20", ajánlott 8 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 390 mm, tömege 9,3 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 50 kg
262 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav176
ROMET JOLENE 6.0 white - Mountain bike
S M
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
118 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1277nad
ROMET Jolene 6.1 - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Jolene 6.1
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), V-fék Alhonga HJ-811AD7 alu fékek, tömege 14,6 kg
132 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1241nad
ROMET Rambler R6.1 JR black - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney TY300, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege 13,4 kg
132 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1251nad
3,8
One Balance 3.0
Kerék -
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone136
4,4 11×
Dino Bikes 12 rózsaszín
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 12", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 6,9 kg, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 40 kg
41 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPT14637
Sava Barn 2.2 black - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
Sava Barn 2.2 black
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 20", ajánlott 8 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 390 mm, tömege 8,4 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
245 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav177
3,5
ROMET TOM 12
Gyerek kerékpár - váz mérete S, városi, kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 195 mm, tömege 9 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 20 kg
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1118
ROMET Jolene 6.2 black, mérete: M/17" - Mountain bike
M
Típusok
4,0
ROMET Jolene 6.2 black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1320
ROMET Jolene 6.2 black - Mountain bike
M
Típusok
4,0
ROMET Jolene 6.2 black
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1319nad

Gyerek kerékpárok

tanácsadóMilyen elektromos kerékpárt vegyek? Tanácsot adunk a megfelelő elektromos kerékpár kiválasztásához. Segítünk eligazodni több olyan kulcsfontosságú szempont között, amelyek fontosak a megfelelő választáshoz. Az e-bike-ot városi közlekedésre és nagyobb kihívást jelentő terepen egyaránt használhatod. Az...
A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...
A megfelelő kerékpár kiválasztása alapvetően befolyásolja komfortérzetünket, míg egy rosszul kiválasztot egy életre elveheti kedvünket tőle. Összefoglaljuk az ideális kerékpár kiválasztásának szempontjait.

Gyerek kerékpárok

A Gyerek kerékpárok kategóriában összesen 103 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ