Shop roku Akvizice ApF HU

GymBeam FueBrain, 60 caps

Termékkatalógus
GymBeam FueBrain, 60 caps
5 1 értékelés
Étrend-kiegészítő - funkcionális, koffeinmentes nootropikum az agyi funkciók, a hangulat, a koncentráció és az éberség javítására
9 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym423 Termékszám:  8586022214783 Gyártó honlapja:
GymBeam FueBrain, 60 caps 9 190 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

GymBeam FueBrain, 60 caps

A GymBeam FueBrain egy komplex nootropikum praktikus kapszulában. A nootropikumok olyan anyagok, amelyek segíthetnek az agyműködés, a hangulat, a koncentráció és az éberség javításában. Ezek az érzékelt energiaérzet szintjével, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkenésével is összefüggésbe hozhatók. A FueBrain tehát 14 gondosankiválasztott anyagból álló hatékony nootropikus komplexet tartalmaz. Ezek között főként növényi kivonatok és vitaminok vannak, amelyek fontosak a szervezet megfelelő működéséhez. Ezen kívül nem tartalmaz koffeint, amit minden olyan ember értékelni fog, aki megpróbálja korlátozni koffeinbevitelét. Így akár a késő délutániórákban is használhatod anélkül, hogy negatívan befolyásolná az alvásod. A GymBeam FueBrain széleskörű hatásának és funkcionális összetételének köszönhetően alkalmas diákok, intenzív szellemi munkát végző emberek vagy sportolók számára a teljesítmény előtti stimulációra, a "flow" és a játék vagy a problémamegoldás iránti maximális lelkesedésfenntartására.

Hatóanyagok: 

  • Az adaptogének között szerepelnek a Bacopa monnieri, a Panax ginseng, a Ginkgo biloba és a Rhodiola rosea kiváló minőségű kivonatának formájában lévő növényi kivonatok. Ezek az anyagok arról ismertek, hogy segítenek a stressz kezelésében és a szervezet ellenálló képességének javításában. 
  • A FueBrain a növényi kivonatok mellett acetil-L-karnitint is tartalmaz, amely a karnitin viszonylag könnyen felszívódó formája. Természetes módon megtalálható a szervezet minden sejtjében, ahol részt vesz a zsírsavak (zsír) mitokondriumokba történő eljuttatásában, ahol az elégetése során energiát termel. Azacetil-L-karnitin jobban eljut az agyba, ahol az agysejtek hatékonyabb anyagcseréjének köszönhetően számos agyi funkcióra hatással lehet. A szintén tartalmazott N-acetil-L-tirozin a tirozin hatékony formája, amely számos neurotranszmitter, köztük az adrenalin vagy a dopamin képződésének kiindulási anyaga. Az energiatermelésbenrészt vevő Q10 koenzim természetes szintéziséhez is szükséges.
  • Továbbá, a foszfatidil-szerin a sejtmembránok fontos összetevője, hasonlóan a citikolinhoz (CDP-kolin). Ez viszont egy nagyon könnyen hozzáférhető kolinforrást jelent. A kolin, akárcsak a DMAE, az acetilkolin nevű neurotranszmitter szintézisének kiindulási anyaga, amely fontos az optimálisagyműködéshez, beleértve a memóriaképzést, a koncentrációt vagy a neuromuszkuláris aktivitást. A tea varázsát tovább fokozza az L-theanin aminosav, amely a zaklatott elme általános megnyugtatására is hatással lehet. A komplex keverék maximális funkcionalitása és felszívódása érdekében a készítmény fekete bors kivonatot tartalmaz bioperinformájában.
  • A B6 és B12 vitaminoknak köszönhetően a GymBeam FueBrain hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint az energia-anyagcsere megfelelő működéséhez, amely energiát termel.

A FueBrain és előnyei:

  • Komplex nootropikum praktikus kapszulákban
  • 14 gondosan kiválasztott anyag funkcionális keveréke
  • 6 aktív növényi kivonat
  • Adaptogéneket tartalmaz, olyan anyagokat, amelyekről ismert, hogy segítenek a stressz kezelésében.
  • Koffein- és mesterséges édesítőszermentes
  • Hozzájárul a fáradtság és kimerültség szintjének csökkentéséhez
  • Támogatja az optimális szellemi teljesítményt
  • Hozzájárul az energia-anyagcsere megfelelő működéséhez
  • Alkalmas sportolók és mindenki más számára, hogy edzés előtt ösztönözze a sportolást

Javasolt adagolás: 
2 kapszula naponta

Figyelmeztetés:  
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten és kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Acetil-L-karnitin, Bacopa kivonat (Bacopa monnieri) (55% bacosidok), N-acetil-L-tirozin, Koreai vörös ginzeng (Panax ginseng) kivonat (gyökér) (10% ginzenozidok), foszfatidil-szerin (szójakivonat), L-theanin, Rhodiola rosea gyökér kivonat (3% rosavin), Citikolin (CDP-kolin), ginkgo biloba kivonat, DMAE bitartarát (dimetil-etanolamin), B12-vitamin (cianokobalamin), B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), articsóka (Cynara scolymus) kivonat (4% cynarin), Bioperine® fekete bors kivonat (Piper nigrum) (95% piperin), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok
Komplex nootropikumok Kész!
Hatás
Fáradtság és kimerültség esetén, Memória és koncentráció Kész!
Támogatott szervek
Agy Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
18 éves kortól (216 hónapos kortól) Kész!

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok
Komplex nootropikumok Kész!

Hatás

Hatás
Fáradtság és kimerültség esetén, Memória és koncentráció Kész!
Támogatott szervek
Agy Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
18 éves kortól (216 hónapos kortól) Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!
Tok
Tárolóedény Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GymBeam FueBrain, 60 caps. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GymBeam FueBrain, 60 caps.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ