30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Otthoni egészségügyi tesztek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetése
Felnőtt
(7)
Felnőtt és gyermek
(2)
Teszt célja
CRP-re
(1)
Glutén-intolerancia
(1)
Húgyúti fertőzés
(1)
Vashiány
(2)
Koronavírusra
(1)
Teszt elvégzésének módja
Vérből
(6)
Vizeletből
(1)
Vaginális mintavétel
(1)
Felületi mintavétel
(1)

Nincs időd orvoshoz menni? Biztos akarsz lenni abban, hogy be szabad-e ülnöd a volán mögé? Tudni szeretnéd, hogy gyermeket vársz-e? Attól félsz, hogy tinédzser gyermeked drogozik? Valamilyen betegség tünetét észlelted magadon? Az otthoni egészségügyi tesztek mindebben segítenek. Segítünk kiválasztani a megfelelőt!

Tovább

Otthoni egészségügyi tesztek - mit tudhatsz meg otthon?

Az otthoni egészségügyi gyorstesztek részben helyettesítik az orvosi vizsgálatokat. A leggyakrabban használt a terhességi teszt, az alkoholszonda és a drogteszt. Ma már azonban a különböző fertőzéseket és betegségeket, allergiákat vagy magas koleszterinszintet is megtudhatod ily módon. Az urak könnyen meggyőződhetnek termékenységükről, a hölgyek pedig megtudhatják, melyek a termékeny napjaik.

Az otthoni egészségügyi tesztek 100%-ban megbízhatóak?

Minden orvos elmondja, hogy az otthoni egészségügyi gyorstesztek, kivéve a terhességi és az ovulációs teszteket, inkább tájékoztató jellegűek, és ezek az értékek a laborban jobban ellenőrizhetők. Ennek ellenére egyszerű és meglepően megbízható módot kínálnak arra, hogy otthonod kényelmében tájékozódj (nem csak) az egészségi állapotod felől. Ezenkívül általában az eredmény néhány perc alatt a kezedben lesz.

  • Kideríti a kívánatos és nemkívánatos anyagok jelenlétét a szervezetben.
  • Nem kell fél napokat tölteni a vizsgálatok miatt a kórház várójában.
  • Néhány percen belül megtudod az eredményeket.
  • Kéznél van nyaraláskor vagy bárhol, ahol messze van az orvos.
  • Csak egy kis testnedvre van hozzá szükség.

A terhességi tesztek megmondják, hogy várandós vagy-e

A terhességi teszt a hCG szint alapján állapítja meg, hogy egy nő terhes-e vagy sem. Többféle típus létezik a piacon. Árban és felhasználási módban különböznek egymástól.

  • Az otthoni terhességi vizeletteszt a leggyakoribb és a legolcsóbb. A megtermékenyülés után két héttel működik a legjobban.
  • A terhességi vérvizsgálat már a megtermékenyülést követő kilencedik napon kimutatja a terhességet.
  • A digitális terhességi teszt, nagy érzékenységének köszönhetően, már négy nappal a várható menstruáció előtt elvégezhető.

i

A tesztek érzékenységét mIU/ml-ben adják meg. Minél alacsonyabb ez a szám, annál érzékenyebb a teszt.

Az otthoni ovulációs tesztek a termékeny napokat határozzák meg

Az otthoni ovulációs tesztek, amelyek kimutatják a luteinizáló hormon emelkedett szintjét a szervezetben, szinte 100%-os pontossággal meghatározhatják a termékeny napokat. Vizeletből vagy nyálból végezhető, és érzékenységének legalább 30 mIU/ml-nek kell lennie.

Az ovulációs hőmérők is segíthetnek a termékeny napok pontos mérésében.

Alkoholszonda nem csak járművezetőknek

Az alkoholszonda a vérben maradt alkohol mennyiségét méri. Alkalmas minden olyan sofőr számára, aki nem biztos abban, hogy büntetlenül beülhet-e a volán mögé, valamint a vállalatok számára is, hogy ellenőrizzék alkalmazottaikat. Hogyan csoportosíthatjuk az alkoholszondákat?

  • A félvezető érzékelős alkoholszonda olcsóbb, de kevésbé pontos. Közvetlenül az érzékelőre kell fújni, amely idővel elhasználódik. Alkalmi használatra alkalmas.
  • Az elektrokémiai alkoholszonda gyorsabb, pontosabb és érzékelője akár 8 évig is eltarthat.

Drogteszt elővigyázatosságból

Azt gyanítod, hogy gyermeked vagy alkalmazottaid illegális szereket használnak? A drogtesztek segítenek erre fényt deríteni. Vagy nyálból, vagy vizeletből végezhető a vizsgálat. Körülbelül 1500 forintért már vásárolhatsz olyan tesztet, amely kimutatja a THC, a kokain, a metamfetamin, az extasy és még sok más kábítószer jelenlétét a szervezetben. 5-6000 forintért olyan kombinált teszteket kaphatsz, amelyek egyszerre 3-12 kábítószert ismernek fel.

Diagnosztikai mérések és tesztek a sportban

A hivatásos sportolókon gyakran végeznek diagnosztikai méréseket és teszteket. A mérés célja minden olyan nemkívánatos anyag kimutatása, amely bármilyen módon befolyásolhatja a sportoló teljesítményét és sporteredményét.

Otthoni terhességi teszt
Terhességi teszt

Alkoholszonda
Alkoholszonda

Drogtesztek
Otthoni drogteszt

Az otthoni CRP-teszt kimutatja a fertőzést

A májban termelődő C-reaktív fehérje szintjén alapuló otthoni CRP-teszt a folyamatban lévő fertőzést tárja fel. Néhány perc alatt megtudhatod, hogy az állapotod szükségessé teszi-e az orvos felkeresését és az antibiotikumok bevételét.

Otthoni menopauza gyorstesztek

Az otthoni gyorstesztek abban segítenek, hogy a vizeletben lévő FSH hormon koncentrációja alapján biztosan megállapíthasd, hogy a menopauza időszakába léptél-e vagy sem, és lépéseket tehess a vele járó mellékhatások és egészségügyi kockázatok enyhítésére. Néhány nő nagyon kis mértékben érzékeli ezeket, vannak viszont olyanok, akiknek orvosi segítséget kell kérniük ebben az időszakban.

i

A férfi termékenység is tesztelhető

A férfi termékenységi teszt segít meghatározni, hogy a sperma elegendő aktív spermiumot tartalmaz-e a petesejt megtermékenyítéséhez. Az esetek felében a párok meddőségét a spermiummal kapcsolatos problémák okozzák.

Egyéb diagnosztikai tesztek

Az egyéb egészségügyi gyorstesztek közé, amelyeknek köszönhetően nem kell azonnal orvoshoz fordulni, a különféle allergia gyorstesztek, a koleszterinszintet mérő tesztek, a cukorbetegséget, bél- és pajzsmirigybetegségeket vagy vashiányt kimutató gyorstesztek tartoznak.

  • A koleszterinszint mérő teszt ellenőrzi a vér koleszterinszintjét, így lehetővé teszi például a szívroham megelőzését.
  • A cukorbetegség diagnosztizálására használt teszt az egyetlen hatékony módja annak, hogy te magad felismerd a betegséget.
  • A bélbetegségek diagnosztizálására szolgáló otthoni gyorstesztek a véres széklet okát tárják fel. Kerüld el a fájdalmas kolonoszkópiát.
  • A lisztérzékenység teszt 10 percen belül azonosítja a gluténérzékenységet.
  • A diagnosztikai tesztek alkalmazását vashiány esetén akkor javasoljuk, ha gyakran tapasztalsz fejfájást, légszomjat, fáradtságot vagy ájulást.
  • Az otthoni vizeletvizsgálatok, amelyek általában 97%-ban megbízhatóak, lehetővé teszik a húgyúti gyulladás azonosítását.
  • A Lyme-kór teszt megbízhatóan segít felismerni a vérben a Borrelia baktériumok okozta fertőzést.
  • A nemi úton terjedő betegségek diagnosztizálására szolgáló otthoni tesztekkel diszkréten kimutatható a HIV, a chlamydia, a szifilisz vagy a mononukleózis.

Nem vagy biztos benne, hogy A, B, AB vagy 0 a vércsoportod? Végezz el egy otthoni vércsoport meghatározó gyorstesztet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
10 termék
4,3
HARTMANN Veroval Chlamydia gyorsteszt
Otthoni teszt - szexuális úton terjedő betegségekre, vaginális mintavétel, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 15 perc, a teszt pontossága 97 %
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERCHL111
3,8 20×
HARTMANN Veroval Segít az antibiotikum? – CRP teszt
Otthoni teszt - CRP-szint a vérben, vérből, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 5 perc, a teszt pontossága 95 %, egy darab a csomagban
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERCR111
4,6
HARTMANN Veroval Húgyúti fertőzés gyorsteszt
Otthoni teszt - húgyúti fertőzés kimutatására, vizeletből, alkalmazása: felnőtt és gyermek, egyszer használatos, kiértékelés ideje 1 perc, a teszt pontossága 97 %, egy darab a csomagban
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERZA111
5,0 11×
Hartmann Veroval Gluténérzékenység gyorsteszt
Otthoni teszt - gluténérzékenység kimutatására, vérből, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 10 perc, a teszt pontossága 98 %, egy darab a csomagban
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERNA111
4,4
Hartmann Veroval Gyomorproblémák megelőzése gyorsteszt
Otthoni teszt - a Helicobacter Pylori gyomorbaktérium kimutatására, vérből, alkalmazása: felnőtt és gyermek, egyszer használatos, kiértékelés ideje 10 perc, a teszt pontossága 98 %, egy darab a csomagban
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERZR111
4,3
Hartmann Veroval Vashiány gyorsteszt
Otthoni teszt - vashiány kimutatására, vérből, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 10 perc, a teszt pontossága 95 %, egy darab a csomagban
5 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VERNE111
3,7
Airlogy Kit M310 kenet
Otthoni teszt - allergia kimutatására, felületi mintavétel
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AIRTE460
BEURER PC 100
Diagnosztika -
49 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUMP501
4,3
Hartmann Veroval Vashiány gyorsteszt
Otthoni teszt - vashiány kimutatására, vérből, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 10 perc, a teszt pontossága 95 %, egy darab a csomagban
4 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VERNE111
4,5
LOMINA Samotest pro detekci a hodnotu protilátek z krve na SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG - 1ks
Otthoni teszt - koronavírus teszt, vérből, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 15 perc, egy darab a csomagban
Előrendelési ár
2 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Cov21T12

Otthoni egészségügyi tesztek

vitaminok terhesség alattAz egészségünk szempontjából legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok Minden esetben jobb, ha folyamatosan gondoskodsz arról, hogy elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted, mintha akkor kellene ezzel elkezdened foglalkozni, amikor a hiányuk miatt már egészségügyi problémák alakulnak ki. Időben fel kell ismerni, hogy...
A magas vérnyomással nemcsak az idős és elhízott embereknek kell foglalkoznia. Ez a betegség téged is érinthet! Becslések szerint a felnőtt lakosság akár 50%-a szenved magas vérnyomásban. A magas vérnyomás az egyik ún. civilizációs betegség. Készítettünk egy átfogó...

Otthoni egészségügyi tesztek

A Otthoni egészségügyi tesztek kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ