A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Zöldségdarálók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtás
Elektromos
(52)
Kézi
(11)
Lé tartály mérete
0,4 l
1,2 l
-
Konstrukció anyaga
Fém
(27)
Műanyag
(28)

A zöldség daráló egy praktikus eszköz, amellyel egészséges és friss ételeket és italokat készíthetsz. Természetesen a választás attól is függ, hogy milyen gyakran használod a zöldségdaráló eszközt, és milyen típusú ételeket szeretsz készíteni. Ha sok zöldséget használsz fel az ételeidben, és szereted az egészséges és friss ételeket, akkor egy zöldségdaráló hasznos kiegészítő lehet a konyhádban. Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről a termékekről.

Tovább

Milyen előnyökkel jár a zöldségdaráló használata?

A zöldség daráló nagyszerű befektetés lehet mindenkinek, aki egészséges életmódot folytat, és szeretné élvezni a frissen préselt, vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli zöldség léket. Nemcsak azt teszi lehetővé, hogy gyorsan és hatékonyan tudj készíteni különféle gyümölcsökből és zöldségekből nedűket, hanem azt is, hogy különböző ízkombinációkkal kísérletezz, és a nedűket az egyéni preferenciáidra szabd. Így minden nap készíthetsz valami újat, vagy a kipróbált és bevált klasszikusokat is bevetheted.

  • A zöldség daráló hozzáadott cukrok és tartósítószerek nélkül biztosítja a zöldségek frissességét.
  • Kiváló minőségű anyagokból, általában fémből vagy műanyagból készül.
  • Elegáns megjelenésű, és típustól függően kompakt méretekkel és súllyal rendelkezik.
  • Könnyen tisztítható és időt spórolhatsz vele a konyhádban.

i

Zöldség daráló, avagy lassúprés a minőségi és ízletes zöldséglevekért

A lassúprés egy modern eszköz, amely a friss levek kedvelőinek nélkülözhetetlen segítőjévé vált. Legfőbb jellemzője egy speciális csigás mechanizmus, amely lassan préseli a gyümölcsöket és zöldségeket. Az első és legjelentősebb előnye a lé kiváló minősége. A lassú préselésnek köszönhetően a hőtermelés minimálisra csökken, így több tápanyag, enzim és aroma marad meg.

A megfelelő zöldség daráló kiválasztása hogyan történjen?

A zöldségdaráló, vagy zöldségfacsaró sokféle változatban kapható. Számos szempont alapján tudsz választani. Az egyik mindenképpen a megjelenés, hiszen egy zöldség daráló színben és dizájnban is fontos, hogy illeszkedjen a konyhádhoz. Találhatsz klasszikus fehéret és merészebb színeket is, például pirosat, sárgát vagy antracitot, hogy feldobd a konyhádat.

  • A zöldség daráló lehet kézi vagy elektromos. Az elektromos zöldség daráló gyorsabb és hatékonyabb, de általában drágább és több helyet foglal. A kézi daráló nagyon tartós, kompakt és ideális lehet alkalmi használatra.
  • Az elektromos változat gombos vagy érintőképernyős vezérlésű is lehet.
  • A betöltő nyílás mérete nagyon fontos szempont. A nagyobb nyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb gyümölcs- és zöldségdarabokat tegyél bele, ami csökkenti az ital elkészítéséhez szükséges időt.
  • Fókuszálj a teljesítményre is. A nagyobb teljesítmény azt jelenti, hogy a zöldség daráló hatékonyabban tud feldolgozni keményebb gyümölcsöket és zöldségeket.
  • A zöldség daráló lehet akár álló, akár fekvő tengelyű, ez határozza meg, hogy a gép hogyan préseli a gyümölcsöket és a zöldségeket.

 Kézi zöldségdaráló
Kézi zöldség daráló

 Elektromos zöldségdaráló
Elektromos zöldség daráló

A zöldség daráló különböző kapacitással rendelkezhet

A zöldség daráló különböző kapacitással rendelkezik mind a péptartály, mind a létartály esetében. Válaszd azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek. A péptartály mindig legyen valamivel nagyobb, hogy elegendő helyet biztosítson a gyümölcsmaradékoknak.

A zöldség daráló - játszva megbirkózik a ribizli, citrusfélék és a diófélék többségével

A csigás gyümölcscentrifugákra gyakran jellemző a nagyobb kapacitás, ami azt jelenti, hogy a keményebb gyümölcsöket, például sárgarépát, céklát vagy almát is képesek feldolgozni. A darálót könnyedén használhatod ribizlihez, almához, sárgarépához, citrusfélékhez, leveles zöldségekhez, sőt magvakhoz és diófélékhez is. Sok gép még a fagyasztott élelmiszereket is képes kezelni. Akár citrusfélékhez, akár zöldségekhez használod a gyümölcscentrifugát, vagy úgy döntesz, hogy saját kombinációt készítesz, az eredmény ínyenc élmény lesz.

Olvasd el a Hogyan válassz gyümölcsfacsarót című cikkünket. Sok további gyakorlati információt és tanácsot találsz benne.

A zöldség daráló teljesítménye

Az elektromos zöldségdaráló eszközök teljesítménye 25 W-nál kezdődik, de akár 400 W-os modellt is találhatsz nálunk.

A zöldség daráló percenkénti fordulatszáma

A percenkénti fordulatszám szintén fontos tulajdonság, amire érdemes odafigyelni a kiválasztás során. Ez lehet csupán 30 fordulat/perc, de akár elképesztő, 20 000 fordulatszám/perc is.

Sebességfokozatok

Az általunk forgalmazott zöldség daráló modellek többnyire csak egy vagy két sebességfokozattal rendelkeznek, de találhatsz akár öt fokozatos változatot is.

Zajszint

Természetesen az sem mindegy, mennyire hangos az adott zöldségdaráló működés közben. A leghalkabb modellek használata csupán 56 dB zajjal jár.

Ne feledkezz meg a zöldség daráló kábelének hosszúságáról sem – ez 95 és 140 cm közötti hosszúságú szokott lenni.

A zöldség daráló számos praktikus funkciót kínál

  • Az elsődleges szempont mindig a felhasználók biztonsága. A zöldség daráló készülékek általában rendelkeznek biztonsági biztosítékkal, amely megakadályozza a véletlen bekapcsolást vagy a baleseteket.
  • Az automatikus kikapcsolás egy olyan funkció, amely segít megelőzni a túlmelegedést vagy más potenciális problémákat. Ha a zöldség daráló hosszabb ideig használaton kívül marad, vagy túlterhelik, akkor automatikusan kikapcsol, ezáltal védelmet nyújtva a berendezésnek.
  • A motor hátrameneti funkció lehetővé teszi, hogy a zöldség daráló a másik irányba is mozogjon. Ez hasznos lehet, ha a gép elakad, mivel a hátramenet segíthet eltávolítani a blokádokat.
  • Egyes zöldségdaráló modellek rendelkeznek öntisztító funkcióval is, ami megkönnyíti a tisztítást a használat után. Ezáltal minimalizálódik a karbantartás ideje, és könnyebbé válik a készülék tisztán tartása.
  • A pépmennyiség szabályozása lehetőséget ad arra, hogy eldönthesd, milyen finomra szeretnéd darálni a zöldségeket. Ez különösen hasznos lehet, ha különböző textúrákat szeretnél használni az ételeidben.
  • A lassú facsarás lehetővé teszi, hogy a zöldségek lassan és kíméletesen legyenek ledarálva. Ez segíthet megőrizni az értékes tápanyagokat és friss ízeket.

Egyéb fontos tulajdonságok

A zöldség daráló készülékek modern kialakítása számos praktikus tulajdonságot kínál, amelyek a konyhai tevékenységeket még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik.

  • A zöldségdaráló készülékek általában csúszásgátló talpakkal rendelkeznek, amelyek stabilan tartják a készüléket a munkafelületen. Ez növeli a biztonságot és megakadályozza a véletlen elmozdulást vagy esetleges baleseteket.
  • Az anti drip funkció megakadályozza a felesleges csepegést az ételkészítés során. Ez különösen hasznos, amikor a kész zöldségeket kiemeljük a darálóból, és minimalizálja a tisztításra fordítandó időt.
  • A kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon kövessék az elektromos zöldség daráló működését és beállításait. Segíthet a pontosabb vezérlésben és a felhasználói élmény javításában.
  • A zöldségdaráló egyes részei mosogatógépben moshatók. Egy egyszerű szétszerelés után a készülék részeit kényelmesen be lehet tenni a mosogatógépbe, így a tisztítási folyamat egyszerű és hatékony.

Mit tartalmaz a csomag? Zöldség daráló és tartozékai

A zöldség daráló eszközök gyakran számos tartozékkal rendelkeznek, amelyek növelik a készülék funkcionalitását és konyhai alkalmazhatóságát.

  • A tisztítókefe egy olyan kiegészítő, amely segít a könnyű és hatékony karbantartásban. Az aprólékos részek közötti tisztításban nyújt segítséget, és biztosítja a zöldségdaráló higiénikus állapotát.
  • A létartály a ledarált zöldségek levét gyűjti össze. Ezáltal rendet teremt a konyhában és megkönnyíti az összetevők kezelését az ételkészítés során.
  • A péptartály a ledarált pépet gyűjti össze. Ez a tartozék lehetővé teszi a könnyű adagolást és a pontosabb mennyiségű hozzávalók használatát az ételek elkészítése során.
  • A szűrő kiszűri a zöldségekből vagy gyümölcsökből kinyert leveket. Ez segít elkülöníteni a pépet a létől, és lehetővé teszi a különféle textúrák elérését az ételkészítés során.
  • A nyomóprés segít a zöldségek vagy gyümölcsök hatékony lenyomásában. Ez javítja az őrlés hatékonyságát és segít elérni a kívánt eredményeket.
  • A fedél lezárja a zöldség daráló tetejét, megakadályozva, hogy az étel kifröccsenjen használat közben.
  • A pépszűrő segít eltávolítani a pépből esetleges szilárd darabokat vagy rostokat, így a készülék könnyebben kezelhető és karbantartható lesz.

i

Olcsóbb zöldség daráló készüléket keresel? A zöldségdarálók - használt oldalon kedvezőbb áron találhatsz termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Concept LO-7067 Home Made Juice Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
80 890 Ft

2.
Bosch MESM500W Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 55 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 42,7 × 15,2 × 15,2 cm (H×Sz×Mé)
63 390 Ft

3.
CONCEPT LO7211, szürke Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fekete és szürke kivitel, méretek 18 × 14,4 × 41,6 cm (H×Sz×Mé)
48 890 Ft

Még több
64 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
CONCEPT LO7211, szürke
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fekete és szürke kivitel, méretek 18 × 14,4 × 41,6 cm (H×Sz×Mé)
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC948
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Panasonic MJ-L700KXE
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, álló tengely, fekete kivitel, méretek 42,5 × 19 × 20,5 cm (H×Sz×Mé)
129 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANOD075
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Concept LO7065 SINFONIA - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 78×
Concept LO7065 SINFONIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD004
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Sage SJS700
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, létartály űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 44,5 × 22,7 × 20,7 cm (H×Sz×Mé)
212 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGods82
Concept LO-7067 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,8 78×
Concept LO-7067 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
80 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD006
3,9 32×
SENCOR SSJ 4070SL
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, ezüst kivitel, méretek 49,5 × 17,5 × 20 cm (H×Sz×Mé)
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENOD552
Sencor SSJ 4042RD - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,5 134×
Sencor SSJ 4042RD
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, piros kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
39 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a2
4,9 26×
Bosch MFW3X18B
Húsdaráló - elektromos, teljesítmény 2000 W, nagy töltőnyílás, gumi lábak és hátramenet, aprítás, reszelés, virsli- és kolbásztöltés és gyümölcspréselés/gyümölcsfacsarás, 1 sebességfokozat, húsfeldolgozási sebesség 2,5 kg/perc, darálás nagysága 2,7, 4 és 8 mm, kolbásztöltő tartozék, reszelő, dobreszelő és gyümölcsprés a csomag része, daráló mérete 8, anyaga rozsdamentes acél, mérete 25 × 23 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,8 kg, fehér és fekete kivitel
67 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOMNM692
4,4 23×
Penta G21 Gracioso horizontal
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, fekvő tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 22 × 42 × 40 cm (H×Sz×Mé)
100 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PENGR211
CONCEPT CE3541 - Citrusprés
Típusok
4,7 16×
CONCEPT CE3541
Citrusprés - elektromos, tartály térfogata 1 l, műanyag szűrő, műanyag légyűjtő tartály
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC338
4,6 56×
Bosch MESM500W
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 55 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 42,7 × 15,2 × 15,2 cm (H×Sz×Mé)
63 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSOD002
SENCOR SSJ 4041BK - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 134×
SENCOR SSJ 4041BK
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
41 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a1
Concept LO-7066 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 78×
Concept LO-7066 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD005
4,9 30×
Tefal Vitapress ZP300138
Citrusprés - 25 W teljesítmény, tartály térfogata: 0.6 l, préselő kúp mérete: 1, rozsdamentes szűrő, műanyag légyűjtő tartály, eltávolítható részek mosogatógépben moshatók, 15 év javíthatósági garancia
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFOD007
Tefal ZC150838 Juiceo Black/Red
Gyümölcscentrifuga - csigás, teljesítmény 150 W, létartály térfogata 0,8 l, száraz péptartály térfogata 0,8 l, betöltőnyílás átmérője 45 mm, test anyaga műanyag, szűrő anyaga műanyag és rozsdamentes acél, forgási sebesség 80 ford./perc, maximális préselés minimális hulladékkal, 1 sebesség és hátramenet funkció, csendes technológia, könnyű tisztíthatóság és tárolás, mosogatógéphez alkalmas levehető alkatrészek, a csomagban gyümölcslé és egy 800 ml-es hulladéktartály található, fekete és piros szín, 15 év javíthatósági garancia
45 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: TFLods26
3,2 10×
Öntöttvas gyümölcsprés + ruha
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 28,5 × 22 × 11,5 cm (H×Sz×Mé)
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIOD134
4,1
BANQUET gyümölcscentrifuga CULINARIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, fekvő tengely, ezüst kivitel, méretek 24 × 28 cm
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANQT954
4,8
WESTMARK gyümölcsprés - öntvény
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, fekvő tengely, ezüst kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WESTB598
4,0
Concept EASY CLEAN LO3000
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 115 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 44 mm, létartály űrtartalma 0,55 l, szemétkosár űrtartalma 0,7 l, fekvő tengely, méretek 32,7 × 27,8 × 11,3 cm (H×Sz×Mé)
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONods35
LEIFHEIT COMFORTLINE citrusfacsaró
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, fehér kivitel, méretek 19,5 × 14,8 × 14,5 cm (H×Sz×Mé)
3 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIods13
Heinner HSJ-600RD
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 80 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 0,4 l, fekete és piros kivitel, méretek 40 × 22,2 cm
29 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HEINN4839
PRYMUS-AGD Citrusprés
Citrusprés - kézi, tartály térfogata 0,6 l, műanyag légyűjtő tartály
1 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MERabcc001
4,8 78×
Concept LO-7067 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
65 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CONOD006
3,9 32×
SENCOR SSJ 4070SL
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, ezüst kivitel, méretek 49,5 × 17,5 × 20 cm (H×Sz×Mé)
35 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENOD552
cikkGyümölcsfacsaró tippek és receptek, amelyeket érdemes kipróbálni Egészségesen élni: ez az a mottó, amelyet manapság egyre több ember követ. Akár egészségi állapotuk miatt, akár egyszerűen azért, mert így jobban érzik magukat. A sokféle kiváló gyümölcs- és zöldséglé receptek segítségével ezt sokkal könnyebb elérni, mint gondolnád.

Zöldségdarálók

A Zöldségdarálók kategóriában összesen 64 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zöldségdarálók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb zöldségdarálók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: zöldségdarálók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ