HAAS: iPad Pro 10.5 "64 GB Rózsaszín Gold - 3 év

Termékkatalógus
HAAS: iPad Pro 10.5 "64 GB Rózsaszín Gold - 3 év
Szolgáltatás Apple A10X 64 bites architektúrával és M10 mozgásprocesszorral, 10,5 hüvelykes multi-touch Retina 2224x1668 LED, 64 GB belső memória, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, 2x webkamera, 4x hangszórók, Touch ID, Lightning csatlakozó, iOS 10
Kód:  NSKR_655 Termékszám:  MQDY2FD/A_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAAS: iPad Pro 10.5 "64 GB Rózsaszín Gold - 3 év Megszűnt

HAAS: iPad Pro 10.5 "64 GB Rózsaszín Gold - 3 év

iPad Pro
10,5 "átlós tabletta.

Ki
iPad Pro
Ki
iPad Pro

Az Apple fogadja a tablettákat, és ezért van lehetősége arra, hogy megvásárolja a legerősebb tablettákat egy finom almával. Az Apple iPad Pro új, 10,5 hüvelykes átmérőt kínál, ami 20% -os növekedést jelent a 9,7 "-os változathoz képest. Egy nagyobb képernyő hasznos különösen a fejlett multitasking-hez.

Retina kijelző
120Hz-es frissítési sebességgel.

Az új iPad Pro a világ legfejlettebb Retina kijelzőjét használja. A 10,5 "modell 2 224 x 1 688 képpontos kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési sebességgel. A szélesebb színskálának köszönhetően a iPad Pro sokkal jobb színtelítettséget mutat, mint a korábbi iPad modellek. Ismét a True Tone technológiát használják. A fejlett négycsatornás környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a kijelző színeit és intenzitását a környezeti fényviszonyokhoz.

Ki
iPad Pro
Ki
iPad Pro

A10X chip
Azáltal, hogy a legtöbb laptop üt.

Az új iPad Pro az A10F Fusion chipet egy 64 bites architektúrával használja, amely hat magot tartalmaz. Összefoglalva, ez egy olyan erő, amely elég egy 4K video szerkesztési tartalékkal. Az iPad Pro korábbi generációjához képest 30% -kal (CPU) és 40% -kal (GPU) nőtt.

Ki
iPad Pro
Ki
iPad Pro

iOS
Az Ön számára készült rendszer.

Az iOS 10 a világ legintelligensebb, legfejlettebb és legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Az új funkciók teljes mértékben kihasználják az iPad Pro hatalmas teljesítményét. Hatékonyabb és kreatívabb lesz. A két egymás melletti alkalmazással végzett többszöri feladat játékgá válik.

Emellett 2017 őszén az iOS 11-et hozza, amely számos forradalmi elemet fog hozni az iPad-en. Különösen imádni fogják a Dockot, amelyet a laptopokról ismert, gyakorlatilag azonnal.

Ki
iOS 11
Ki
iOS 11

Apple Ceruza
Még pontosabb digitális ceruza.

Az iPad Pro magasabb frissítési gyakoriságával az Apple Ceruza sokkal pontosabban viselkedik. Nincs más digitális ceruza, amely lehetővé teszi az írás, jegyzetelés vagy rajz ilyen pontossággal az egyes képpontszinteken.

Ki
Apple Ceruza
Ki
Apple Ceruza

Tervezés
Nagyon szinte minden irányba.

A hatalmas kijelző ellenére az új iPad Pro hihetetlenül vékony és könnyű, csak 6,1 mm vastag és 469 gramm súlyú. A szilárd unibody köszönhetően kiegyensúlyozott és robusztus módon működik. És minden képessége ellenére, a Pro iPad Pro valószínűleg meglepő, hogy hogyan veszít el a kezedben.

Ki
iPad pro
Ki
iPad Pro

Touch ID
A hüvelykujj alatt magas szintű biztonságot nyújt.

A Touch ID technológia átalakítja a iPad Pro-ot, hogy ujjával jelezze, hogy nem fog elfelejteni. Így kinyitni a készüléket egy érintéssel, és a személyes adatai biztonságban maradnak akkor is, ha kölcsönadnak valakinek. A Touch ID használatával megerősítheti az iTunes, az iBooks és az App Story vásárlásait.

Ki
Touch ID
Ki
Touch ID

iCloud
Minden, amire szükséged van. Bárhol.

Fotókat, videókat és egyéb fájlokat közvetlenül a iPad Pro-on tárolhat. Vagy biztonságosan mentheti őket iCloud-ba, hogy bárhonnan elérhesse őket. Természetesen tárolhatja és kezelheti őket más operátorok alkalmazásaiban is, például Dropbox vagy Google Drive. És egyszerűen egyszerűen érintse meg dokumentumait és fájljait az AirDrop segítségével a közeli emberekhez. Korrekció nélkül.

Ki
iCloud
Ki
iCloud

Csatlakoztassa vezeték nélkül
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

Az iPad Pro több ezer vezeték nélküli eszközhöz csatlakozik - beleértve a külső billentyűzeteket is. A legtöbb vezeték nélküli nyomtatóra nyomtathat az AirPrint felett. Az AirPlay és az Apple TV segítségével az iPad mini 4 vezeték nélküli csatornáit bárhová továbbíthatja a HDTV-re.

Ki
Csatlakoztassa vezeték nélkül
Ki
Csatlakoztassa vezeték nélkül

Paraméterek

Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2224 × 1668 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2224 × 1668 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
7 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell
Apple A10X Fusion Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 10 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
250,6 mm (25,06 cm) Kész!
Szélesség
174,1 mm (17,41 cm) Kész!
Mélység
6,1 mm (0,61 cm) Kész!
Tömeg
469 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Tablet iPad Pro 10.5" 64GB Růžově zlatý - 3 roky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAAS: Tablet iPad Pro 10.5" 64GB Růžově zlatý - 3 roky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAAS: Tablet iPad Pro 10.5" 64GB Rosegold - 3 Jahre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAAS: Tablet iPad Pro 10.5" 64GB Rosegold - 3 Jahre.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ