Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben

Termékkatalógus
Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben
Tablet tok - univerzális
Kód:  BE331j81q4 Termékszám:  F7P356BTC00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben Megszűnt

Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben

Olyan hatékonyan védelmet szeretnél biztosítani a tabletednek, amely maximális védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, miközben a tablet használatát egyáltalán nem korlátozza? Akkor a Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színű tablet tokot pont Neked találták ki! Lenyűgözően részletgazdag és kifinomult design jellemzi - a puha belső bélés védi a kijelzőt, a masszív külső réteg strapabíró, emellett a tok állványként is használható. Ez az opciója teszi lehetővé hogy akár egyetlen mozdulattal megváltoztasd a tablet tok helyzetét, hogy az megfeleljen a filmnézéshez, a fotózáshoz és az e-mail írásához is. Továbbá, a rendkívül vékony kialakításnak köszönhetően csupán elenyésző mértékben növeli a tablet súlyát vagy méretét. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, rendkívül könnyű anyag
  • A kamera teljes mértékben használható a tok eltávolítása nélkül 
  • Tökéletes szöget biztosít a videók és filmek nézéséhez
  • Két lehetséges tokbeállítás a tablet képernyőjéhez
  • Kompatibilis a Galaxy Tab 10", a Galaxy Tab S2 10", az iPad Air & iPad Air 2 tabletekkel
  • Szín: fekete

 

Lenyűgöző funkciók 

  • Tökéletesen illeszkedik, miközben megfelelő védelmet biztosít - Integrált X-Frame kivitelezése lágy gumi pántokkal rögzíti a tokot a tablet sarkain, amelyek tökéletesen követik a tablet formáját. Így finoman, de határozottan tartja a tabletet.
  • Magas minőségű kivitelezés és anyagok - a tok tartós, mégis nagyon könnyű, rendkívül puha tapintású anyagból készült. Úgy került kialakításra, hogy tökéletes pontossággal illeszkedjen a tabletre, a bársonyos belső bélés pedig garantáltan védi majd a kijelzőt.
  • A tökéletes szög a filmnézéshez - a Belkin Folio Trifold Traditional tablet tokkal a filmek és videók megtekintése ennél nagyszerűbb élmény nem is lehetne. Csak használd a tok felső részén a hármas kihajtható tulajdonságát, így a tablet a lehető legjobb szögben helyezkedik majd el.
  • Nagyszerű beállítás az íráshoz  - a tokot beállíthatod egy kisebb, ergonomikus szögben is, amely az érintőképernyőn történő gépelés közben keletkező stressz csökkentésével kedvez a csuklónak.
  • Teljes mértékben kihasználható kamera - a Belkin Folio Trifold Traditional tablet tok célja az volt, hogy a tablet összes funkcióját ki tudja használni a tulajdonosa, beleértve a tablet kameráját is. A speciális szárny lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül készíts fotókat vagy videókat a tableteddel.
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Trifold Traditional folio 10" Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Trifold Traditional Folio 10", čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tablet Hülle Belkin Universal Traditional Trifold Schwarz Folio Case für 10inch Tablet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tablet Hülle Belkin Universal Traditional Trifold Schwarz Folio Case für 10inch Tablet.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ