Shop roku Akvizice ApF HU

HAIR MAJESTY HM-1016

Termékkatalógus
HAIR MAJESTY HM-1016
Trimmelő - vezeték nélküli, újratölthető, akár 40 perc folyamatos működés, levehető fej rozsdamentes acél pengékkel, hajvágó funkció, fésű tartozékok 3-24 mm, 14-35 mm közötti tartományban, ergonomikus kialakítás, tartozékok: töltőállvány, olaj, tisztító kefe, töltő adapter, 8 óra töltés, akkumulátor 2x600mAh (Ni-MH)
Kód:  EAD2292c Termékszám:  HM-1016

HAIR MAJESTY HM-1016

A praktikus szakáll vagy szőrzet trimmelő hasznos eszköze lehet azoknak, akik otthon, maguk szeretnének a borbélyok és fodrászok munkájához hasonló eredményeket elérni. A egyszerűen használható gép jól illeszkedik a kézbe. A kényelmes borotválkozást akkumulátorok biztosítják, így a kábelek sehol sem fogják akadályozni. Töltésenként akár 40 percnyi folyamatos működést tesz lehetővé. Azonos elgondolásból fakadóan, egyszerű kialakítással és nagyon könnyű, intuitív kezeléssel is rendelkezik. 

Legfontosabb jellemzők

  • Akkumulátoros működés
  • Ergonomikus kialakítás
  • Praktikus fésű tartozékok
  • Az alkatrészek tisztítására szolgáló eszközök
  • Működési jelzőfények

Különböző használati lehetőségek

Számos bővítménnyel és funkcióval rendelkezik, amelyek széleskörű felhasználási lehetőséget kínálnak. A készlet tartalmaz egy pár praktikus fésű tartozékot, 3 és 24 mm közötti, valamint 14 és 35 mm közötti tartományban. A frizura elkészítésekor bizonyára elnyeri tetszését a hajvágó funkció. A gép karbantartása rendkívül egyszerű, a szükséges olaj és a tisztítókefe a csomag része.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAIR MAJESTY HM-1016
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIR MAJESTY HM-1016. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAIR MAJESTY HM-1016. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAIR MAJESTY HM-1016. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAIR MAJESTY HM-1016.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ