A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Göndörítős hajvasalók - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rowenta
(2)
Remington
(1)
Max. hőmérséklet
200 °C
230 °C
-
Min. hőmérséklet
130 °C
150 °C
-
Funkciók
Gyors felfűtés
(3)
Hőmérséklet-szabályozás
(3)
Ondolálásra is alkalmas
(3)
Működést jelző fény
(2)
Ionizálás
(1)
Automatikus kikapcsolás
(2)
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

3 termék
4,6 50×
Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl
Hajvasaló - keratinnal és argánolajjal felületkezelt lapok, simítólapok szélessége 25 mm, felmelegedési idő: 30 s, hőmérséklet-tartomány: 130°C - 200°C, szabadon mozgó lapok, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, hullámok készítésére is alkalmas, biztonsági zár, flexibilis kábel, ionizálás és automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás nélküli kijelző, fehér és rózsaszín színű
31 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROWZV007
4,6 27×
Remington S6505 Pro Sleek and Curl
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, lila kivitel, biztonsági zár, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
16 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: REMZV007
4,9 29×
Rowenta SF3210F0 Optiliss II
Hajvasaló - 25 mm-es lapszélesség, kerámia lapok anyag- és felületkezeléssel, felmelegedési idő 30 s, állítható hőmérséklet 130° C - 230° C, úszó lebegő vasalólapz, gyors melegítés, hőmérséklet-szabályozás, loknik készítésére is alkalmas, biztonsági zár, jelzőlámpa, tápkábel hossza 1,8 m, fehér színű, 15 év garancia a javításra, 15 év garancia a javításra
11 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROWZV853
hajvasalóRowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT) Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod.
Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi...
A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ